Bildirim
::: ASKER1695 MOD::: Asus R.O.G PC ::: Vento 7700 ::: (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SessizCral
Bekliyoruz
8 şubat inş detaylı son durum eklemesi yapacağım.. -
Kolay gelsin şu ana kadar çok iyi gidiyor elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Epeydir mod ilerlese de konuya ekleyememiştim..yine kademe kademe eklemeye başlıyorum inş.. arada parçalar değişse de kasa modu devam etmekte.. bu mesajımda led uzatma ve ekleme çalışmam olacak..rgb5050 led lerden 5m almıştım kesip lehimleyerek uzatma ve ek kısmı yaptım.. son resim de de lehim makinem.. 2 tl lik olanlardan..12v-r-g-b 4 kablo gerektiği için en iyi ekin molex olduğunu düşünmüştüm ama sonradan aklıma geldi ki en iyisi usb..quote:
Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed
Kolay gelsin şu ana kadar çok iyi gidiyor elinize sağlık
-
iç kısmı şekillenmeye başladı..süslemeler ve ışıklandırma öncesi iç kısmın son hali buna çok yakın olacak..quote:
Orijinalden alıntı: asker1695
Epeydir mod ilerlese de konuya ekleyememiştim..yine kademe kademe eklemeye başlıyorum inş.. arada parçalar değişse de kasa modu devam etmekte.. bu mesajımda led uzatma ve ekleme çalışmam olacak..rgb5050 led lerden 5m almıştım kesip lehimleyerek uzatma ve ek kısmı yaptım.. son resim de de lehim makinem.. 2 tl lik olanlardan..12v-r-g-b 4 kablo gerektiği için en iyi ekin molex olduğunu düşünmüştüm ama sonradan aklıma geldi ki en iyisi usb..
Alıntıları Göster
-
yan kapağa yaptığım şeffaf örtü asabitlemesi için tel yerine sleve tarzı ip kullanmaya karar verdim ama renk siya kırmızı arasında gidip geliyorum..quote:
iç kısmı şekillenmeye başladı..süslemeler ve ışıklandırma öncesi iç kısmın son hali buna çok yakın olacak..
Alıntıları Göster
-
Cok guzel gidiyor hocam takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Bugün hızımı alamadım ve en çok zorlanacağım kısmı da hallettim.. alttaki radyatörü kapatacağım kısmı..quote:
Kablo saklamak için ön alt kısmı ve maxi 5 gene nin alt kısmını da karbon kapladığım mukavvalar ile destekleyeceğim..bunun için gerekli çalışmalar da tamamlandı..
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X