Şimdi Ara

Aşka Yükseliş (Tres metros sobre el cielo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten güzel 2li seri diğer 2.filmide aşağıda.
    Dram yönü 1.filmde çok ağır basıyor 2.film cinsellik açısından daha ağır olduğundan 1.film bana göre en iyi izlediğim dram romantiklerden.
    İspanyol yapımı kesinlikle izlemenizi öneririm.

2.film Tengo ganas de ti

• Mario Casas

Bu adam benim idolüm karakter olarak tarz olarak tamamen beni anlatıyo ve filmde ki hikayeyin aynısı herçek hayatta yaşadım o yüzden bu film ve bu adam benim için 1 numarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaijini

Mario Casas

Bu adam benim idolüm karakter olarak tarz olarak tamamen beni anlatıyo ve filmde ki hikayeyin aynısı herçek hayatta yaşadım o yüzden bu film ve bu adam benim için 1 numarada

Bende o yuzden seviyorum sanirim benimde hayatimda ayni seyler oldu ancak bende motor eksik, onun icinde su an model bakiyorum sendeki motor nedir dostum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

quote:

Mario Casas

Bende o yuzden seviyorum sanirim benimde hayatimda ayni seyler oldu ancak bende motor eksik, onun icinde su an model bakiyorum sendeki motor nedir dostum ?

Rtr Apache 150 Siyah

Ybr le Apache arasında kaldım fakat hız olsun ve gösteriş olsun diyosan apache al derim benim gibi ama konfor ve yakıt önemli hızla görünüşle işim olmaz uzun yıllar kullanırım diyosan ybr keza ikiside çok iyi motor

• quote:

quote:

quote:

Mario Casas

Rtr Apache 150 Siyah

Ybr le Apache arasında kaldım fakat hız olsun ve gösteriş olsun diyosan apache al derim benim gibi ama konfor ve yakıt önemli hızla görünüşle işim olmaz uzun yıllar kullanırım diyosan ybr keza ikiside çok iyi motor

Baktımda güzel motormuş aslında benim ilk motorum olacağı için herkes honda cbr 250'den başla diyor, sanırım honda cbr yolu gözüküyor banada.

Rtr Apache 150 kullanışlı mı ? İlk kez kullanacaklar için nasıl dostum ? Ne kadara aldın ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mario Casas

Rtr Apache 150 Siyah

Baktımda güzel motormuş aslında benim ilk motorum olacağı için herkes honda cbr 250'den başla diyor, sanırım honda cbr yolu gözüküyor banada.

Rtr Apache 150 kullanışlı mı ? İlk kez kullanacaklar için nasıl dostum ? Ne kadara aldın ?

Dostum bana kalırsa ilk motorun olucağı için honda cbr 250 racing tipi motor yani benzin deposu büyük ve direksiyonu M direksiyon ayrıca çok çabuk hızlanan bi motor honda parçalarıda çok pahalıdır . İlk motorun olucağı içinde ister istemez yan yatmalar sürtmeler düşmeler olucak honda parçaları çok pahalı motora yazık olur için gider . İlk daha ucuz ve commuter tarzı motorlarla başka ve mümkünse 125 cc olsun çok değil 2-3 ay motor kullanmaya alış düşüp kalkmayı öğren daha sonra motoru elden çıkarır üzerine 3-5 koyar istediğin motoru alırsın benim ilk motorum 100cc asyaydı . Geçen sene apacheyi aldım 4.300 tl ye şuan memnum apache ybr gibi motorlar genelde başlangıç motorudur .

edit : seneye ninja 250 almayı düşünüyorum bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.