Şimdi Ara

Aşka yükseliş tarzında film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşka yükseliş tarzında bazen eğlenceli bazen hüzünlü aksiyonlu bir aşk filmi önerir misiniz arkadaşlar

• Aşkın 500 günü, Not:Seni seviyorum, The vow bunları izlemelisin. Ama artık gençlik ve aşk filmlerinin de tadı kalmadı diyebilirim benim için hiç tadı tuzu olmamıştır nedense. Neredeyse gençlik filmlerinin çoğunu "bazı şeylerden" ilham almak için 13-15 yaş arası izliyor ve film abartılmayacak derecede olsa bile etkisinde kalabiliyor. Bu yorumum size değil tabiki sizi küçük düşürmek istemem, demek istediğim Drama, bilim kurgu gibi kafa yoracak izlerken "bu nasıl böyle olur yahu?" dedirtecek filmlere yönelmenizi isterim emin olun daha iyi bir adım olacaktır :)
  • Hocam bence karakter yapısıyla alakalı biraz ne bileyim ıssız adam en sevdiğim film mesela. Kimileri de berbat bir film izlemek saçma diyor o film için
    Aşka yükseliş filmi etkiledi beni nedense bu arada söylediğin filmleri izledim the vow dışında ona da bakıcam şimdi teşekkürler öneri için
  • EmooN kullanıcısına yanıt
    Aşka yükseliş filmini bende izlemiştim. İyi hoşta seneryo pek fazla iyi gelmedi bana ne bakımdan iyi gelmedi diye sorucaksan eğer film tek seride tek filmde kalacaktı hiç 2.yi çıkarma uğraşlarına girmeyeceklerdi çünkü 2. seride iş baştan sonra bitiyor filme sadece bitmiş bu film dedim ve kapatmıştım.
  • Just Like Heaven
    The Vow

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.