Şimdi Ara

Aşk vs tercih dönemi :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özür dilerim bu konunun yeri burası değil biliyorum ama moralim çok bozukdu. Erkek arkadaşımla 4,5 yıllık bi ilişkimiz var. Bu sene ikimiz de sınava girdik. Ben tıp istediğim için tercih yapmicam. O da diş hekimliği veya ee müh istiyodu. Yeteri kadar çalışmadığı için ve stresten 110 bin geldi sıralaması. Şu ana kadar o da seneye kalmakta kararlıydı. Az önce tercih yapacağını söyledi. Antep ee müh ikinci öğretim 100 bin sıralamayla alıyo. Sizce gelir mi ? Ben ne yapıcam of :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47F4F3C2-A -- 15 Temmuz 2015; 21:01:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deli divane 9-8lik ergen havalari. Gerçekten samimiyetinizi bilemeyecegim ama o kadar çok tanıdığım vardi ki sizi durumunuZda olan..ve hepsinin durumu hüsran şu anda neden mi?
    Eger gerçekten çok bağlıysaniz ayrı şehirde de olsanız birlikteliginiz devam eder ama niyeyse kimseye nasip olmuyo bu(!). Beraber gitseler bile karşılarına başkası çıkıyor ve bu ayran gönüllü arkadaşlarım sözde büyük aşklarını tek kalemde çiziyorlar..beraber gitseler bu seferde hic daha önce bu kadar aynı şeyi paylasmamis ve cafede oturup sohbet etmeyi birliktelik ve gerçek ilişki sanan çiftler duvara yine fena tosluyolar. ..istisnalar çok az ne yazik ki.
    simdi arkadaşınin muhtemelen gözü açılmış ve hayatın gözüktügu kadar kolay olmadığını anlamış olmalı..bu senden vazgeçtigi anlamına gelmez. .senin yapman gereken yegane şey ise oturup hayalin mesleği olan tip icin çalışmak ve cok fazla toz pembe hayal kurmamak olacaktır. .yapmayın etmeyin kimse sizden değerli değil , kimseye değmez. .

• boşver ünide daha yakışıklısını bulursun
  • Seneye daha büyük bir hedef için beraber olma şansını hiçe sayıyorsa başka bir sorun olmadığı halde kendi için istiyorsa sende kendi yolunu çiz. Ama başka bir sorunu varsa sana kalmış. Seviyorsundur. O da seviyordur. Mutlu olursunuz.
    İnşallah diyelim.
  • Kimse için kararlarından vazgeçme. Bırak ne istiyosa yazsın ilerde ne olacağı belli mi sanki sonra kötü olan sen olma

• Tıpı sanki kıl payı kaçırmışsın gibi havalardasın.Yarın aranız bi bozulursa sevgilin seni kurtarmaz.Önce adam gibi bölüm kazan sonra aşkla uğraş.Aşk karın doyurmuyor.

• Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Olayı tamamen yanlış anlamış olmalısın. Benim bu sene sıralamam 24bindi , tercih yapmicam. Yukarıda yazılanların söylediğin şeyle alakası yok. Ben erkek arkadaşımın sıralamasını söyledim. Düzgün oku öyle yorum yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırakın bu işleri birbirinize zarar verirsiniz sevgilim olmasaydı 15 bin değil 5 bindeydim
  • genelde hep seneye kalanlar için daha iyisini yapacaklarını düşünürüm ama sen seneye de tıpı zor kazanırsın bu kafayla...
  • Bu saçmalayanları boşver idealin için kal sen de antepte tıp okuyabilirsin ama cidden sevgilin böyle bi yamul yapıyosa da ilişkini gözden geçir derim. Onun dışında zaten 24 binmişsin yaparsın her türlü sevgilin de antepe gidiyosa daha rahat çalışırsın

• Hayat senin hayatin bosver yarın bir gün kafanı duvarlara vurursun hem unutma, en güzel kizlar ve en yakisikli erkkler daima universitedr

• En güzel aşklar üniversitede yaşanır
    lisede yaşandığı büyük yalan
    daha güzel bi aşk bulursun rahatına baaak

• quote:

Orijinalden alıntı: omar_93

Hayat senin hayatin bosver yarın bir gün kafanı duvarlara vurursun hem unutma, en güzel kizlar ve en yakisikli erkkler daima universitedr

Işte dünyanın en buyuk yalani sen kalbini ve ruhunu sevemedigin kadını/adami fiziki kıstaslarla değerlendirdigin sürece üzülürsun

• Ilk defa bir kız gördüm forumda :) Sakin oyle bir sacmalik yapma arkadasliklariniz fani bugün birlikte olduğun bundan 3 sene sonra birlikte olmazsan hay aklimin icine tukurum ben bunun icin mi tipa gitmedim diye çok soylenirsin

Şunu aklindan çıkarma dunyadaki her şey fani ancak Allah bakidir bu yüzden hayatini ona göre yasa ve ilim için yoluna devam et Tıp oku dunyanin en iyi mesleklerinden bir ferdi ol ama elin insani için kendini feda etme

• Salla gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Superkova

quote:

Hayat senin hayatin bosver yarın bir gün kafanı duvarlara vurursun hem unutma, en güzel kizlar ve en yakisikli erkkler daima universitedr

Işte dünyanın en buyuk yalani sen kalbini ve ruhunu sevemedigin kadını/adami fiziki kıstaslarla değerlendirdigin sürece üzülürsun

Haklisn ben zaten bunu sadece fiziki güzellik için degerlndrmemistm çünkü kisiler yaslari ilerldkce kisiliklwri oturr buda onlari daha olgun ve güzel yapar lakin gel gelelim ruhlar aleminde de ya]samiyorz

• Karşındakini ne kadar seversen sev hayallerini hiçkimse için feda etme. Hazırlan istediğin yerde yıp oku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Superkova

quote:

Haklisn ben zaten bunu sadece fiziki güzellik için degerlndrmemistm çünkü kisiler yaslari ilerldkce kisiliklwri oturr buda onlari daha olgun ve güzel yapar lakin gel gelelim ruhlar aleminde de ya]samiyorz

Üniversite aşkları yalan be kanka geçicen oraları ruh alemi güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47F4F3C2-A

Özür dilerim bu konunun yeri burası değil biliyorum ama moralim çok bozukdu. Erkek arkadaşımla 4,5 yıllık bi ilişkimiz var. Bu sene ikimiz de sınava girdik. Ben tıp istediğim için tercih yapmicam. O da diş hekimliği veya ee müh istiyodu. Yeteri kadar çalışmadığı için ve stresten 110 bin geldi sıralaması. Şu ana kadar o da seneye kalmakta kararlıydı. Az önce tercih yapacağını söyledi. Antep ee müh ikinci öğretim 100 bin sıralamayla alıyo. Sizce gelir mi ? Ben ne yapıcam of :(

benim durumda senin gibiydi.Ama biraz farkli onun ailesi kocaeli istiyor ben ise ankara.Kocaeli istiyor dedigime bakma baska sehire gondermiyor.Ask sevgi biraz fedakarlik isidir ben tercihlerimi kocaeli yaptim.Yalniz soyle bi durum var karsidaki buna degicek mi ona karar vermek onemli.Sen buraya yazdigina gore bayagi zor bi durumdasin.Senin yerinde olsam suan ki gibi antep mi neresi ise orayi yazardim.Dedigim gibi degicek insansa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sabah uyandığında kariyerin seni sevmediğini söyleyemeyecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.