Şimdi Ara

Aşk'ı bir yere salın,halimize şükredelim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne çabuk unuttun Filistinli çocukların feryatlarını ?
    Ya Türkmen kadınlarına Tecavüzleri ?
    Sen sıcacık yatağında pembe ayılarına,
    Televizyon karşısında Play station oyunlarına zamanını öldürürken,
    Hiç hatırladın mı, zamanını çöpleri karıştırarak bir parça ekmek arayarak geçirenleri ?

Peki o 7 yaşındaki küçük çocuğun kanlı gözyaşları geldimi hiç gözünün önüne ?
    Hiç aynaya koşup benim özüm ne diyebildin mi daha sonraları ?
    Annesi kurşunlara hedef olurken tanrıya sessizce ama hıçkırarak yalvaran o yavruyu kan gecelerinde bir başına yalnızlığın embesil haliyle hayal edebildin mi, yalnızken.

Duvarlarını pahalı boyalar yerine 7.65 lik kurşunların beden hikayeleri boyadımı kırmızıya ?
    Sen aşk'tan yalnızsın, sen sevda yüklü ayrılıklara gebesin ?
    Peki sen Anne'nin katilinin cesedin başından ayrılırken duyduğun tarif edilemez sancıyı
    kaldırabildin mi ufacık omuzlarında ?

Bırak şimdi onu bunu !
    Sözde ayrılıklara kafa tutuyormuşsun !
    Ulan sen hiç başına bombalar yağarken şarapnel parçalarına kafa tutup çocuklarının aşkına kol kanat gerebildin mi ?

Ha ha ha.. Kolundaki jilet izlerini, bedenindeki sevda yaralarını gösterip övünüyorsun.
    Ulan piç !..
    Sen koca koca Tankların önüne geçip elinde sapanla meydan okuyabildin mi katillere ?

Sen diyorsun ki; ben acının saf haliyim. Ben aşk'ın en maceraperest katiliyim..
    Sen ulan sen !
    Sen koskaca bir hiçsin.
    Baba parasıyla geçinen, ananın, kardeşlerinin rızkını orospularla yiyen bir piçsin sen !
    Sen ekmek paranı aileni savunabilmek adına kıydırıktan bir otomatik silaha verebildin mi hiç ?
    Hiççç.. İşte sen busun..

Gökyüzünden fosfor bombaları yağarken, televizyonun karşısına geçmiş, koltuğa kurulup bacak bacak üstüne atmış milli maçları bira ile keyif yaparak izleyen insan müsvettesi...
    Evet evet bu sensin..
    O yüzden bana deme bir daha,
    Ben ayrılıkların, ben aşk'ın adamıyım diye..
    Sen kolaylıkların, sade ve sadece kaçışların adamısın.

O annesi gözünün önünde öldürülen minik beden ayrılıkların,
    Şarapnel parçalarına kol kanat geren o adam'da aşk'ların adamı..

• Beyler OKUYUN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapalım şimdi kardeş? Bütün bunlar oldu diye ot gibi mi yaşayalım?
  • Olumlu düşün kardeşim. Belli ki bi sıkıntın var ama sall yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Ne yapalım şimdi kardeş? Bütün bunlar oldu diye ot gibi mi yaşayalım?

SADECE HALİNE ŞÜKRET.
  • hayat bu birileri mutlu olurken diğerleri sürünücek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=zlazszsjNUs9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 13 Mayıs 2014; 23:48:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

hayat bu birileri mutlu olurken diğerleri sürünücek

hayat..
  • Eğer kader bir gün bizi de bunu yapmaya sürüklerse biz de yaparız.Yapmak zorundayız.Çünkü bahsettiklerinle dolu yaşamı kimse seçmedi.Onlar zaruri zan altında.Bir gün bizlerde onların yerinde olabiliriz.Bu yüzden duyumsamaz olmamakla birlikte bir gün bizimde onların empatisi olabileceğimizi düşünerek ders çıkarmamız gerekir.Bunun dışında iki satır karalamakla empati kurmuş olamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Eğer kader bir gün bizi de bunu yapmaya sürüklerse biz de yaparız.Yapmak zorundayız.Çünkü bahsettiklerinle dolu yaşamı kimse seçmedi.Onlar zaruri zan altında.Bir gün bizlerde onların yerinde olabiliriz.Bu yüzden duyumsamaz olmamakla birlikte bir gün bizimde onların empatisi olabileceğimizi düşünerek ders çıkarmamız gerekir.Bunun dışında iki satır karalamakla empati kurmuş olamazsın.

ADAMSIN !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.