Şimdi Ara

AŞK HİKAYEMİ ANLATIYORUM BEYLER [FİNAL EKLENDİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
39
Favori
11.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • part 41 ilk mesajda.
  • WTF?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum 40-41 i, baya saçmaymış cidden ama kızlardan mantık beklemek de yanlış bi yerde
  • Harika bir yazı. Üşenmeden hepsini okudum, takipteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kız "o bana göre biri değil ya da ben onun sevgisine layık değilim" tarzında bir şey söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezman335

Bence kız "o bana göre biri değil ya da ben onun sevgisine layık değilim" tarzında bir şey söyledi.

iyi tespit tam olarak bunu söyledi "sevgisine layık değilim".

• quote:

Orijinalden alıntı: muâllak adam

quote:

Bence kız "o bana göre biri değil ya da ben onun sevgisine layık değilim" tarzında bir şey söyledi.

Bu konuda hiç tecrübem olmamasına rağmen o sözün kibar bir red tarzı olduğunu düşünüyorum ve kendim için de olmak üzere senin için üzüldüğümü belirtmek istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bu konuda hiç tecrübem olmamasına rağmen o sözün kibar bir red tarzı olduğunu düşünüyorum ve kendim için de olmak üzere senin için üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

Sertap Erener - Unutursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sertap Erener - Unutursun

Gözünü seveyim yapma bunları.Buraya kafa dağıtmak için girdim.Kafam ... istemiyorum.

• Bazı bölümleri okudum rezil bir durumdaymissin

Yazık

• yaklasık bir saattir, belkide daha fazla, butun partları okudum, gercekten cok iyi betimlemissin, kendimi olayların icinde gibi hissetim. neyse saka bi yana umarım hersey sonunda istedigin gibi olur :)
  • son final partı ilk mesajda. okuyupta yorum yapan herkese çok teşekkür ederim beyler.
  • Yapacağın en iyi şeyi yapmıssın muallak kardeş bundan sonra sen onu sevmeye içinde devam et muhtemelen o seni isteyecektir hep öyle olur seversin yüz vermez senle oynar ondan sonra zaman geçince sana dönmek ister bunların aynısı başına gelecek gelince çekersin s*ktiri .. Benden sana tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Yapacağın en iyi şeyi yapmıssın muallak kardeş bundan sonra sen onu sevmeye içinde devam et muhtemelen o seni isteyecektir hep öyle olur seversin yüz vermez senle oynar ondan sonra zaman geçince sana dönmek ister bunların aynısı başına gelecek gelince çekersin s*ktiri .. Benden sana tavsiye

şuan tam da onun planlamasını yapıyorum abi. Kendimi çok değiştirdim. Artık onu etkilemeye çalışacam ama intikam için sadece. Herşey için çok teşekkürler.

• Valla iyi etmişsin içini boşaltmışsın,görsün işte herkes kızların ne mal oldugunu..erkekleri nasıl ellerinde oynattıklarını..siz siz olun hiçbir kıza ama hiçbir kıza güvenmeyin...hemen hepsi şeytan bunların akıllarında binbir türlü tilki dolaşıyor...sen herşey den vazgeçersin seversin o der ki sen beni yanlış anladın,yok ben öyle düşünmüyordum yok bilmem ne falandı filandı..nasıl anlamıyorsun arkadaşım,bir erkek sana ilgi gösteriyorsa seviyordur bunu herkes anlar..ama kızların hoşuna gidiyor böyle pohpohlanmak sonra seslerini çıkarmıyorlar çocuk seviyorum deyince de yok ben öyle düşünmüyordum..madem öyle düşünmüyorsun o halde baştayken ilgini alakanı keseceksin..ne diyelim hocam sana da yazık olmuş ama yine de kurtulduguna sevinmelisin..inş yaptıgı yanına kalmaz,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Yapacağın en iyi şeyi yapmıssın muallak kardeş bundan sonra sen onu sevmeye içinde devam et muhtemelen o seni isteyecektir hep öyle olur seversin yüz vermez senle oynar ondan sonra zaman geçince sana dönmek ister bunların aynısı başına gelecek gelince çekersin s*ktiri .. Benden sana tavsiye

şuan tam da onun planlamasını yapıyorum abi. Kendimi çok değiştirdim. Artık onu etkilemeye çalışacam ama intikam için sadece. Herşey için çok teşekkürler.

Önemli değil de abi demene gerek yok bence 21 yaşındayım yazdığın için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

Valla iyi etmişsin içini boşaltmışsın,görsün işte herkes kızların ne mal oldugunu..erkekleri nasıl ellerinde oynattıklarını..siz siz olun hiçbir kıza ama hiçbir kıza güvenmeyin...hemen hepsi şeytan bunların akıllarında binbir türlü tilki dolaşıyor...sen herşey den vazgeçersin seversin o der ki sen beni yanlış anladın,yok ben öyle düşünmüyordum yok bilmem ne falandı filandı..nasıl anlamıyorsun arkadaşım,bir erkek sana ilgi gösteriyorsa seviyordur bunu herkes anlar..ama kızların hoşuna gidiyor böyle pohpohlanmak sonra seslerini çıkarmıyorlar çocuk seviyorum deyince de yok ben öyle düşünmüyordum..madem öyle düşünmüyorsun o halde baştayken ilgini alakanı keseceksin..ne diyelim hocam sana da yazık olmuş ama yine de kurtulduguna sevinmelisin..inş yaptıgı yanına kalmaz,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.

Yorumun için teşekkürler hocam. Tek iyi yönü bu kazık hayatımda kızlara karşı nasıl davranmam konusunda bana çok iyi bir tecrübe oldu.

• part 37den devam edicem
  • Dostum o ki yuz vermiyordu bile zaten aslinda ask arzu edilene duyulan arzudur sen o kizdan uzaklas bir kiz arkadas bul acilacaktir onun

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.