Şimdi Ara

ask.fm tarzı oylamalara para ödeyen site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sizlere askwitty.com sisteminden bahsetmek istiyorum. Asıl amacı sosyal paylaşım siteleri olan FaceBook, Twitter .. vs. gibi bir site. AskWitty.com'da üye olduğunuz anda bakiyenize "Welcome" adında 1$ veriyor. Site daha çok anket bazlı, sitedeki takipçilerinize soru sorarak veya durum paylaşarak para kazanıyorsunuz. Youtube'deki videolarınızı facebook'ta nasıl durum paylaşımı yapıyorsanız aynı şekilde bunu ister anket istereniz sadece durum olarak paylaşım yapabiliyorsunuz. Yaptığınız her paylaşımdan para kazanıyorsunuz ve sizi takip eden kullanıcıların anketinize oy kullanması ile hem siz hemde onlar da para kazanıyorlar. Bu paylaşımların altına yorum yazmanız bile para kazandırıyor. Aslında özet geçecek olursam sitede yaptığınız her hareket siz ve takipçileriniz para kazanıyor.

Siteyi kullanan birçok üyede ödemelerini almış. Tek dikkat edilmesi gereken kural soruyu kaç kişiye soracağınız. Yani gidipte 100.000 kişiye falan sormayın çünkü paranızın hesabınıza yatmasını istiyorsanız tüm sorularınızın tamamlanması gerekir yani sorduğunuz kişi kadar oylama yapılması gerekiir bu önemli.

Bana herhangi bir kazancınız olmıcak ben sadece siteyi tanıttım herkese bol kazançlar.

örnek olarak benim herhangi bir sorum :
    https://www.askwitty.com/gizemkacan1991/status/4104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikacan3963 -- 18 Mart 2015; 18:27:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alikacan3963

https://www.askwitty.com/

Arkadaşlar sizlere askwitty.com sisteminden bahsetmek istiyorum. Asıl amacı sosyal paylaşım siteleri olan FaceBook, Twitter .. vs. gibi bir site. AskWitty.com'da üye olduğunuz anda bakiyenize "Welcome" adında 1$ veriyor. Site daha çok anket bazlı, sitedeki takipçilerinize soru sorarak veya durum paylaşarak para kazanıyorsunuz. Youtube'deki videolarınızı facebook'ta nasıl durum paylaşımı yapıyorsanız aynı şekilde bunu ister anket istereniz sadece durum olarak paylaşım yapabiliyorsunuz. Yaptığınız her paylaşımdan para kazanıyorsunuz ve sizi takip eden kullanıcıların anketinize oy kullanması ile hem siz hemde onlar da para kazanıyorlar. Bu paylaşımların altına yorum yazmanız bile para kazandırıyor. Aslında özet geçecek olursam sitede yaptığınız her hareket siz ve takipçileriniz para kazanıyor.

Siteyi kullanan birçok üyede ödemelerini almış. Tek dikkat edilmesi gereken kural soruyu kaç kişiye soracağınız. Yani gidipte 100.000 kişiye falan sormayın çünkü paranızın hesabınıza yatmasını istiyorsanız tüm sorularınızın tamamlanması gerekir yani sorduğunuz kişi kadar oylama yapılması gerekiir bu önemli.

Bana herhangi bir kazancınız olmıcak ben sadece siteyi tanıttım herkese bol kazançlar.

örnek olarak benim herhangi bir sorum :
    https://www.askwitty.com/gizemkacan1991/status/4104

Teşekkürler ama biraz daha bilgiye ihtiyaç var sanırım, mesela minimum çabayla ne kadar kazanılır günde veya ayda

• Rules

Everyone who has an account on AskWitty can start to earn money.

For 1000 action you will earn $0.50USD.

Your surveys/questionnaries must be completed.

Minimum pay request is $5USD.

Maximum daily pay is $50USD.

Payment method is PayPal.

denildiği gibiyse 2000 eyleme 1 dolar veriyorlar... 5 dolar olunca çekiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamundaizm

Rules

Everyone who has an account on AskWitty can start to earn money.

For 1000 action you will earn $0.50USD.

Your surveys/questionnaries must be completed.

Minimum pay request is $5USD.

Maximum daily pay is $50USD.

Payment method is PayPal.

denildiği gibiyse 2000 eyleme 1 dolar veriyorlar... 5 dolar olunca çekiyon

aynen öyle. Sİtede yapacağın herşey 0.001 dolar. Yani birinin sorusunu oyla, sen soru sor, sorduğun sorulara verilen oy başına yada yapılan yorumlar başına hepsi 0.001 dolar. Yani naparsan yap 0.001 dolar kazanıosun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.