Şimdi Ara

Aşk Animeleri İzleyince İçteki Boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde kız arkadaş deyince para kaybı diye görüyordum. Anime izlemeye başlayınca içimde bir eksiklik oluştu. Galiba lise döneminde aşk yaşamadim, animelerde lise aşkları çok eglenceli,romantik. Gerçekten böyle eğlenceli mi bir insanı sevmek? Yoksa animelerdeki aşklar sahte mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangileri onlar?
  • Madao kullanıcısına yanıt
    Çoğu animede aşklar eğlenceli,bazılarında hüzünlü ama hüzünlü olsa bile aşkı tatmak istiyorum. Önceden böyle değildim. Sahada duygusallaştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde animelerde ki kizlar duygularini daha abartili belirttikleri icin normal kizlar yavan, boş, duygusuz gelir.

• O animeler otakuların duygularını sömürmek amacıyla yapıldığı için normaldir öyle hissettirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 30 Temmuz 2015; 17:32:32 >
  • Hepsi yalan tabiki de. Bana göre ciddiyeten gerçekçilikten uzak oldukları için 5 dakika katlanamıyorum. Türden uzak olmayayım diye 1-2 tane izledim onun dışında izlemem.

• Animelere fazla kaptirmayin kendinizi gerçekteki aşklarin çoğu sahtedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kiralik kettle K kullanıcısına yanıt
    Haklisin. Bu animede 2-3 bölümde bir ağladım. Beni hep ağlatti. Fazla duygusal. Müziğini dinleyince bile aglayasim geliyor.

• Holk kullanıcısına yanıt
    Hangi anime hocam acaba paylaşabilir misin?

• Uldyssian kullanıcısına yanıt
    İsmini yazmamisim kusura bakma. Shigatsu wa kimi no uso

Sağol hocam,teşekkürler.

Hocam her aşk animesinde boşluk olur buna katılıyorum.Ama 2 hafta önce bitirdim bunu.Bir piyanist olarak gerçekten beni ağlattı yani bir şey diyemem. Çünkü (hard spolier)
    Kötü sonla bitti,kız öldü.Hani ne bileyim Kousei kıza bir kere bile sarılmadı hani bir kere bile kıza bir şey diyemedi ya la kafayı yedim sinirim bozuldu o yüzden ağladım.kız çok iyi niye öldü

Bir de çizimleri çok hoştu.Hani Kousei'nin birden etrafı renkleniyor her yer sakura ağaçları falan oluyor.Her yer tospembe ama Kousei'nin dünyası ise kapkaranlık.Buna rağmen o dünyada olamadığınız için kendimizi boşlukta hissediyoruz

Uzun lafın kısası gerçekten ağlanması gereken bir anime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkemq -- 4 Ağustos 2015; 1:19:16 >

• Ben aşk animesi izleyemiyorum saçma geliyor nedense galiba aşk ilgimi çekmiyor belki ondandır SAO aşk animesi sayılmazsa tabi.

• Gorkemq kullanıcısına yanıt
    Ending 2 7!!-Orange Dinledikçe duygulaniyorum. Ağlıyorum. Openingi Dinledikçe de bazen enerji Doluyorum. Yaşam enerjisi ile.

Nisandaki yalan gerçekten çok üzdü. Birde bende piyanoya başlıyorum. Önerilerin var mı?

• Sadece aşk animelerinde yoktur bu hayattan kesit animelerin hemen hemen hepsi olayları fazla mükemmel işler dışarıda öyle bir hayat yok üzmeyin kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 5 Ağustos 2015; 1:20:06 >
  • Şimdi aklıma geldi nispeten gerçekçi(Japonya şartlarında) bir romantik anime izlemek isterseniz Byousoku 5 Centimeter'e bakın. İstemezseniz dahi bakın gerçi, çizimleri müthiştir çünkü. Öyle epik bir şey beklemeyin ama.
  • Hiç üzüleceğim yoktu bugün taa ki bu başlığı görene kadar...Thx m8
  • Büyük ihtimalle öyle biseyin asla başına gelemeyeceğini düşündüğün için üzülüyorsundur

• quote:

Orijinalden alıntı: TwoSuns

Büyük ihtimalle öyle biseyin asla başına gelemeyeceğini düşündüğün için üzülüyorsundur

Tabiki de ondandır. Mesela soredemo sekai wa utskushii'de geçen olaylar kimin başına gelir ki? Kral olmak gerek öncelikle.

• tamamen aşk üzerine animeler değilde animenin içinde hafif aşk benimde hoşuma gidiyor izlemesi zevkli olabliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.