Şimdi Ara

AŞK ACISI ÇEKİYORUM DERDİMİ ANLATICAM VAR MI DİNLEYEN ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Gereksiz muhabbetler. Yanlış adımlar. Senin hatan.

yapılması gereken hatalar olduğunu farkettim ve iyi ki yaptım dedim sonradan bazı hatalar güzeldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Şu mesajı gördükten sonra kusura bakma da harbi biraz mallık varmış hocam sende insan sevmediği kızla niye çıkar bu .Seni bi tarafına takmayan kıza niye inat olsun .Sevmediğin istemediğin bir kız için arkadaş kaybetmek nedir

16 17 yaşında hangimiz mantıklı davrandık ki hocam
    ama kabul ediyorum ben bi tık daha maldım

• quote:

Lise aşkı çok sıkıntı.Bende lise 2 de bir aşık oldum lise bitene kadar ızdırap çektim.yıllar geçti gitti unutuldu tabi.

ilk ve temiz olarak geliyor hocam o zamanlar hem çok güzel hem çok acı verici geçiş döneminin sıkıntısı da var tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Benim de yaşım 21, angaralıyım ortak şeylerimiz var
    Kızın bir tarafını iyi kaldırmışlar. "Sen miydin bana yazan?" diye milletin içinde küçük düşürecek kadar azıtmış.Ben olsam sağlam saydırırdım orada. Türk kızları böyledir. Ömür boyu dengesiz hareketlerini,triplerini çekmek zorunda kalıyoruz.
    Sen ona ne kadar değer versen de onun ilgi alanına girmedikçe peş para değer vermiyorlar. Tamamen hazcı ve menfaatçi davranıyorlar anlayağın. Öyle davranmayan insan azdır.
    Sana tavsiyem okulu bitir bir iş bul sonrasında git fakir ülkelerden birinden kız al. Hiç olmazsa suriyeli bul bir tane. Yeter ki türk kızı olmasın, emin ol çok farklılar

her şeyin bir nedeni vardır hocam bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

Lise aşkı çok sıkıntı.Bende lise 2 de bir aşık oldum lise bitene kadar ızdırap çektim.yıllar geçti gitti unutuldu tabi.

ilk ve temiz olarak geliyor hocam o zamanlar hem çok güzel hem çok acı verici geçiş döneminin sıkıntısı da var tabiki

Hocam hepsini okudum hızlı hızlı da beynim biraz yamuldu saatte geç oldu o piknikte sarıldığın kız felan kimdi özgemiydi yoksa özgeden sonra başkasına mı aşık oldun yoksa piknikteki kız sana aşık olan kaşarmıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam hepsini okudum hızlı hızlı da beynim biraz yamuldu saatte geç oldu o piknikte sarıldığın kız felan kimdi özgemiydi yoksa özgeden sonra başkasına mı aşık oldun yoksa piknikteki kız sana aşık olan kaşarmıydı

özgeyi bir daha hiç görmedim hocam piknikteki kız kaşardan sonra tanıdığım gerçekten sevdiğim biri idihepsi bağlantılı diye anlattım ama tek özgenin ismini verdim.Çünkü içinden geldiği gibi bana dürüst davranan tek oydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Purgatory_ -- 4 Eylül 2015; 5:38:56 >

• Değerli dostlar okuyanlar gözlerini yoranlar çok sağolun tavsiyelerinizi düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum.Hafif alkollü olduğumdan bazen anlatım bozukluğu yapmış olabilirim.Merak ettiğiniz ne varsa pm olsun buradan olsun yazabilirsiniz her şeye cevap veririm
  • Birisi arkadaşa "Montla Zıç" karikaturunu atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Birisi arkadaşa "Montla Zıç" karikaturunu atsın

bu muydu hocam o karikatür

AŞK ACISI ÇEKİYORUM DERDİMİ ANLATICAM VAR MI DİNLEYEN ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Purgatory_ -- 4 Eylül 2015; 5:46:16 >
  • tassa kullanıcısına yanıt
    Adamın sevgilisine niye kaşar dedin ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

özgeyi bir daha hiç görmedim hocam piknikteki kız kaşardan sonra tanıdığım gerçekten sevdiğim biri idihepsi bağlantılı diye anlattım ama tek özgenin ismini verdim.Çünkü içinden geldiği gibi bana dürüst davranan tek oydu

Bende hocam lise 2 deyken sınıfları karıştırmışlardı sınıfa bir kız geldi lan dedim ne oluyoruz bişeyler oluyor bana derken kıza aşık oldum çok fena tabi bende özgüvensizlik utangaçlık zirvede o zamanlar kafama silah dayasalar konuşamam zaten liseli tipi simitçi bıyıkları sivilceli burun zayıf uzun vücüt felan derken içten içe kendimi yedim.Günler geçtikte sevgim arttı her gördüğümde daha güzel gözüküyordu gözüme iyice kapıldım sınıfta sağ tarafımdaki sırada oturuyordu bakamıyordum ensem tutuluyordu o dereceLise 4 e kadar hep aynı sınıftaydık. Kalbim yana yana platonik şekilde 3 yılı bitirdim liseden sonrada hiç görmedim 4 yıl geçti unutuldu gitti bazen aklıma gelir de lan ne günlermiş ne salakmışım derim bu arada ünv son sınıf olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Adamın sevgilisine niye kaşar dedin ki

Kendisi öyle demiş hocam arkadaşları o kız kaşar felan bırak onu demişler bende ondan dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende hocam lise 2 deyken sınıfları karıştırmışlardı sınıfa bir kız geldi lan dedim ne oluyoruz bişeyler oluyor bana derken kıza aşık oldum çok fena tabi bende özgüvensizlik utangaçlık zirvede o zamanlar kafama silah dayasalar konuşamam zaten liseli tipi simitçi bıyıkları sivilceli burun zayıf uzun vücüt felan derken içten içe kendimi yedim.Günler geçtikte sevgim arttı her gördüğümde daha güzel gözüküyordu gözüme iyice kapıldım sınıfta sağ tarafımdaki sırada oturuyordu bakamıyordum ensem tutuluyordu o dereceLise 4 e kadar hep aynı sınıftaydık. Kalbim yana yana platonik şekilde 3 yılı bitirdim liseden sonrada hiç görmedim 4 yıl geçti unutuldu gitti bazen aklıma gelir de lan ne günlermiş ne salakmışım derim bu arada ünv son sınıf olduk.

güzel zamanlarmış be hocam ben özlüyorum arada bi liseyi tabi fiziksel olarak bu halde dönmeyi isterimergenlik tam facia

• _Purgatory_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o tipler tam sirkte oynatmalık oluyor

• tassa kullanıcısına yanıt
    Kendisi demiste yine de hoş olmamış gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: transformers4

ÖZET GEÇİYORUM

kızı sevmiş,kız sevgilisinden ayrılınca facebook tan yazmış kız sınıfını sormuş yarın gelmiş terslemiş

"Yarın" değil "bir sonraki gün" diceksiniz burda hocam

• Kız haklı,tanımadan yürümüsün aq. Nedir nasıl biridir vs konusaydın bari öylr yürüyeydim

• kızın karaktersizliği. mesela bende bi kıza aşık olmuştum. o duygularımla oynamamaya çok özen gösterdi.bu kıza aşık olmamdan sonra(1.5 2 sene) işler psikilojik rahatsızlığa dönünce çoooook ağır küfürler ettim. yetmişti artık.ama öyle böyle küfürler değil.

ha bana sorarsan benim senin gibi iyi bi çevrem iyi bi okulum olmadı.abaza meslekte okudum.lise 2 yi 31 erkek 1 kızla geçirdim.(o 1 kızında tipini anlatmama gerek yok herhalde) ve böyle bi ortamdaki seviyeyi düşün.lisede kimseyle muhattap olmazdım.4 seneyi 1 tane arkadaşla bitirdim öyle söyleyim.1 tane iyi arkadasım var onunla idare ediyorum.ilkokul 7 den beri

kız konusuna gelince banada aşık olan çok kız oldu bende onları istemedim.içlerinde afetül derya olanlar da vardı. gene istemedim. yani anlayacağın bu aşk işleri b'ktan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.