Şimdi Ara

aşk acısı cekenler sohbet konusu.gelin dertleselim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
17
Favori
8.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece ben mi bu ızdırabı cekiyorum ? buyrun konusalım hikayenizi anlatın kendimi doldurup doldurup duruyorum.en azından dh ailesi olarak acımızı paylasalim. sarkılarınızı paylasabilirsiniz yorumlarınızı tecrubelirinizi.nasıldır yasayan bilir yazsın dusuncelerini esirgemesin bizden.gecer mi nolur siz noldunuz.ne bilim anlatın iste cok aglamaklıyım her aksam.aglasam rahatlarım damla damla goz yasları kafi gelmiyor.gunduzleri arkadaslar vs. yine aklıma geliyor ama aksam olunca cok yogun yasıyorum bu acıyı.cok kotuyum.hic boyle olmamıstım.

EDİT: 24 SUBATTA BUNU YAZMİSİM BUGUN 18 NİSAN. EVET ATLATTİM ARTİK ACİMİYOR GECTİ. DENENMİSTİR. İSPAT BURDA. SİMDİ ASİL SEBEBİ SOYLUYRUM BENİM TESPİTİMDİR KENDİ SOZUM. "BOZULMAYAN BUYU YOK" bunu sakin unutmayin. Kalin saglicakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 19 Nisan 2013; 22:13:31 >

• 2 ay once 6 senelik iliskim bitti.

nedensiz, sebepsiz yere. sevmedigini soyledi artik.

2 ay unutmak icin herseyi yaptim aramadim hic.

3-4 gun once kendisi mesaj atti. hala ayriyiz.

hayatimda huzur ve mutluluk denen birsey kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

2 ay once 6 senelik iliskim bitti.

ne diye mesaj atti hocam
  • quote:

Sen o kadar unutmaya calistin azda olsa basardin. Sonra o sana mesaj atti basa sardin

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Sarki secimi tam isabet olmus hocam

• Teşekkürler.

Devam edelim;

"Şarkının sonuna hastayım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 24 Şubat 2013; 20:39:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu yapmak çok zor biliyorum ama takmamak en iyisi, ne kadar düşünürseniz o kadar zor olur. Başka işlerle uğraşın, hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskici34 -- 24 Şubat 2013; 20:40:17 >
  • http://m.youtube.com/watch?v=gvujqbH6lak

• Ah ulan ah.aynı anda 3 kişiden hoşlanmak ne kadar zor ve amaçsızca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Lodbrok -- 24 Şubat 2013; 21:48:34 >
  • Gozlerim doluyor gibi oluyor ama yas akmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 24 Şubat 2013; 21:02:57 >
  • Elden geldiğince düşünmemeye çalışmak lazım fakat lanet olsun ki olmuyor bir yerden bir şey çıkıyor pat diye hatırlatıyo .Deniyorum kendi kendime söz geçirmeye çalışıyorum başarılımıyım hayır ama geçirdiğimiz vakitler aklıma gelince sadece gülümsüyorum yerli yersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 24 Şubat 2013; 21:31:53 >
  • Iki sene önce en yakın arkadaşıma aşık olmuştum. Aslında ilk başlarda aşk değildi bu sadece hoşlanmaydı ama geçen sene aşka dönüşmüştü bu hoşlanma. Nasıl yapıcam nasıl soylicem derken söyledim. O da "ben daha önce kimseye karşı böyle bişey hissetmedim hissedebileceğimi de zannetmiyorum. Annem bile bana kalpsizsin bi insan nasıl birinden hoşlanmaz diyo" dedi. Ama arkadaşlığımız bitmedi. Belki de orda bitmeliydi. Ben şuana kadar belki 100 defa onu kafamdan silmeye çalıştım ama hiç bi zaman silemedim. Her zaman onun benim ruh eşim olduğuna inandım. Bu yıl okullar bitiyo okulun sonunda lys bitince tekrar sorucam eğer olmazsa da arkadaşlığımızı bitirmek zorunda kalıcam. Yoksa ikimizde bu sahte arkadaşlığı sürdürmeye çalışıcaz.

• napiyosun, sen hayatini yasa gez toz, benden sonra hayatinda ne degisti gibisinden..

ama hastanedeydim butun gun ona ihtiyacim oldu aradim mesgule verdi. ne oldu dedi bende konusmaya ihtiyacim vardi seni aradim dedim ve cevap dahi atmadim.

artik kendime gelmem gerekiyor bir cevap bile atmadi ya.. ben 6 sene birlikte oldum be seninle sen herşeyimdin benim..

kimseye artik konusunu bile acmak istemiyorum cunku cok sıkıldım.

• http://www.youtube.com/watch?v=H3e6FnkcaxY dinleyelım beyler azer bülbül ayrılmak mı gerekirdi bağımlılık yapabilir...
    Sevdiğim kız var seviyomuyum sevmiyomuyum bilmiyorum sanırım bana kendini aşık etti becerdi bunu kaybedersem korkusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

Sen o kadar unutmaya calistin azda olsa basardin. Sonra o sana mesaj atti basa sardin

gercektende tam olarak unutmadim ama kendime gelebilmek icin hemen ucak biletini alip dubaiye gittim bana iyi gelmisti ama bi mesaj atti dondum en basa.

• aşk acısı dedigimiz şey sosyal ortamla ters orantılı bir durumdur.
    Ne kadar cok sosyal ortam o kadar az ask acısı
    Ne kadar az sosyal ortam o kadar cok ask acısı

Kız hem sosyal ortama hem de talebe sahip
    ama erkek böyle degildir sosyal ortamı olabilir ama talebi maalesef yoktur.
    Olsa bile kıza oranla aşagıdadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

aşk acısı dedigimiz şey sosyal ortamla ters orantılı bir durumdur.
    Ne kadar cok sosyal ortam o kadar az ask acısı
    Ne kadar az sosyal ortam o kadar cok ask acısı

Kız hem sosyal ortama hem de talebe sahip
    ama erkek böyle degildir sosyal ortamı olabilir ama talebi maalesef yoktur.
    Olsa bile kıza oranla aşagıdadır..

dediğiniz de bi nebze olsun haklısınız da , dışarda gezerken veya arkadaşlarla bişey yaparken bile öyle bir anda yaptığınız ya da konuştuğunuz şeyler birden akla gelince sosyal ortamın da önemi kalmıyor ki
  • uzaktan uzağa bi kıza tutuldum diyebilirim hoşlandım yani. arada bakışıyoruz ama elden bi şey gelmiyo kız sürüsüyle geziyo..
    keşke bi fotoğrafı olsaydı elimde de baksaydım her gece. sadece internette gördüğüm silik bi fotoğrafı var hafızamda ve bari onu unutmayayım diye her gece o halini canlandırıyorum gözümde. gözlerim kapalı onu seyrederek yatıyorum. aşık olmadığımı ve olamayacağımı biliyorum ama gönül işte...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.