Şimdi Ara

AŞIRI TERLEME SORUNU YAŞAYAN ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
8.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The North Remembers

Güzel yazmış ama zaten doktora ameliyat et beni deyince ya allah diye ameliyata başlamıyor tabii ki tetkikler yapılıyor, dersin ki ben begenmedim ise yaramadi eyvallah, ama ısrarla olmayın demek kötü bir şey, senin için de üzüldüm keşke tedaviler ise yarasaymis kötü bir şey gerçekten terlemek.

tetkik yapılıyor haklısın refleks terleme yaşayanlar da tetkik edilmiş vakalar zaten..
    sonuç nedir ona bakalım yüz kişiden 1 kişide olur anlarım demek istediğini..
    paranoya yapmaya gerek yok..
    bu işlerin hukuki geri dönüşü yok olsa bile uzun vadeli sancılı bir süre ve tatmin edici cezalar verilmiyor..
    avrupada ise tam tersi orda bu ameliyat ilgili olumsuz yüzdeler çok farklı araştırmanı tavsiye ederim sallamıyorum...
    doktorlar da bu açıklardan faydalanıp hem paranı alıyor hem de kobay gibi kullanıyor seni hadise bu.
    yukarda kaç tane olumsuz örnek verdim niye; bu işler doktorların bahsettiği yüzdelerde değil onu bilin uyarayım..
    adam ticaret ehli olmuş anlatıyor işte biz de yiyoruz nabıcan çare yok..

• can der ki:
    29 Mayıs 2013 tarihinde, saat 17:59
    Ben klipsli ets ameliyatını 2011 temmuz ayında 41 yaşımda oldum.Aşırı el,koltuk altı ve ayak terlemesi sebebiyle…Özel hastanede işin uzmanı bir hekime.Hayatımın en büyük yanlışını yaptım.Aşırı reflex terlemem oldu,sanki sırtıma ,göbeğime,gögüs altlarıma,kalçalarıma,apış aralarıma,bacaklarıma,ayaklarıma hortumla su tutmuşçasına…2011 ağustos ayında aynı hekime klipsleri geri aldırdım…sene 2013 ızdırap devam ediyor,hayata küstürdü bu reflex terleme illeti ..Giyinmeyi seven bir insan için hayatın sonu gibi bir şey…yazı seven bana yaz ayı kabus oldu rezil bir vaziyetteyim yazları sokağa çıkamıyorum güneşte. Kaldıkı yazın gezmeyi çok severdim ben…El terlemsini ,koltukaltı terlemesini 41 yıl çekmiş olamama rağmen mumla arıyorum .Neticede elim ve koltukaltım ufak bölgelerdi ve ben koltukaltımı bir losyonla kuru tutabiliyordum.Ameliyat öncesi durumuma dönmek için bütün servetimi verebilirim.sosyal hayatım sıfır oldu…Uzakdoğu hayallerim bitti oradaki iklim düşünüldüğünde…Ameliyatı düşünenlere tavsiyem kesinlikle OLMAYIN!…İnsanlık vazifem gereği ben uyarımı yaptım…Gerisi size kalmış…Benle Aynı dertte olan arkadaşlar; umarım bir çare bulunur da hepimiz hayata geri başlayabiliriz….kaldığımız yerden…

• bende de bahsettiğiniz rahatsızlıktan var..açıkcası ben biraz alıştım bununla yaşamaya..en son gittiğim doktor uykunda da terliyor musun? diye sormuştu.eğer uykunda terlemiyor uyanınca terliyorsan psikolojikmiş neyse.
    çok yakın bir arkadaşımda da aynı rahatsızlık vardı amway den vitamin almış (gün içinde ve akşamları olan yorgunluğu için) 1 aydır kullanıyormuş ,yorgunluğunu aldığı gibi ellerinin terlemesini de geçirmiş.
    ben de sipariş verdim ancak ilacın (vitaminin) adını bilmiyorum öğrenip buraya yazabilirim.
  • Bende el ayak durumundan ziyade genel bir terleme söz konusu..Mesela özellikle yazları az bişi kendimi yorayım terden sırılsıklam oluyorum.Benimle aynı işi yapan adamların sadece alınları hafifce nemlenirken benim atlet vs sırılsıklam oluyor.Özellikle kafa kısmı baya terliyor gözlerime iniyor terler gözlerim yanıyor tuzdan dolayı doktorada hiç gitmedim ama metabolizma çok hızlı çalışıyor bendede diğer arkadaşların dediği gibi..Mesela günde 2-3 kere WCye giderim büyük abdest için ve çok yemek yerim ama kilolu biri değilim.Bu gerçekten ciddi bir sıkıntı özellikle elleri çok çok terleyenler için..
  • vizyonbilisim V kullanıcısına yanıt
    bloklusun fazla kıvranma
  • Aynı sorundan bende de var el,ayak,koltukaltı ve şöyle bir durum var arkadaşım 10 dk koşup sadece kafası terlese ben komple terliyorum ve inanın bu terleme durumu çok zor ve çok bunaltıcı bir şey arkadaş ortamında rahat olamıyorum bayram v.b tokalaşmalarda çekiniyorum bazen ağladığım bile oldu bir cismi 1 dakika tutsam anında su gibi oluyor.Ancak benim sıkıntım el terlemesinden o çok rahatsız edici, şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

bloklusun fazla kıvranma

ne bloğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizyonbilisim

quote:

bloklusun fazla kıvranma

ne bloğu

ses yok
  • Hocam yaşadığın şehri söyle bana, ben senin derdine derman olacağım inşallah. Özel mesaj gönder, ordan anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denito

bendede var. Bendeki asıl neden metobolizmam hızlı günde 4-5 litre su içtiğim oluyor. Bide deli gibi yemek yiyorum.

O kadar fazla su ile böbreklerinin pimini elinde tutuyorsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Hocam yaşadığın şehri söyle bana, ben senin derdine derman olacağım inşallah. Özel mesaj gönder, ordan anlatırım.

Hocam sen ameliyat olmuştun şu an ne durumdasın

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Hocam yaşadığın şehri söyle bana, ben senin derdine derman olacağım inşallah. Özel mesaj gönder, ordan anlatırım.

hocam şuan refleks terleme sıfır, hatta refleks terleme kelimesi sadece şuan cevap yazarken aklıma geldi diyebilirim
  • quote:

quote:

quote:

hocam şuan refleks terleme sıfır, hatta refleks terleme kelimesi sadece şuan cevap yazarken aklıma geldi diyebilirim

Sende olumlu sonuç vermiş hocam sevindim gerçekten

• quote:

quote:

kesin çözüm klips taktırmak ameliyatla yada liposuction yaptıracaksın 10.000 tl bayılıp

koltuk altı içinse bende çözüm var eczanede 36 tl ye 30 ml driclor var o kuru tutuyor koltuk altını

ama çok pahalı tabi.Ben kendi yaptığım ilacın 50 ml sini 20 tl ye satıyorum driclorla aynı formülden yapıyorum kesin işe yarıyor

yakında driclora rakip olarak girecem piyasaya ufak şişe bulabilirsem isteyene tester olarak cüzi bir ücretle yollayabilirim

klips taktırmak kesin çözüm değil 3 kez klips taktırdım ve belli aralıklarla çıkarttırdım sonuç kalıcı hasar..
    kısa vadede dahi; klipsler titanyum bile olsa sinirlere kalıcı hasar veriyor ve geriye dönüşü olmuyor..
    ancak doktorlara sorarsan hiçbir sakıncası yok refleks terleme olasılığı yüzde 5 bile değil diyorlar..
    koltuk altı sıkıntısı dediğin gibi değişik roll-on larla veya karışımlarla giderilebiliyor..
    liposuction la tedavi sadece koltukaltı için belki olabilir onun da yan etkileri mevcut..
    kısaca koltukaltı hariç kesin çözüm diye bir şey yok maalesef..

Klips olayi cidden bu kadar sıkıntılımı? Klips taktircaktim ben de el terlemem icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sende olumlu sonuç vermiş hocam sevindim gerçekten

Teşekkürler hocam, artık herkesle rahat rahat tokalaşıyorum.

• Oyle bir asiri yok ama ellerim telefonda maousu tutarken felan cok terler

• Dh li herkesin terleme sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

kesin çözüm klips taktırmak ameliyatla yada liposuction yaptıracaksın 10.000 tl bayılıp

koltuk altı içinse bende çözüm var eczanede 36 tl ye 30 ml driclor var o kuru tutuyor koltuk altını

ama çok pahalı tabi.Ben kendi yaptığım ilacın 50 ml sini 20 tl ye satıyorum driclorla aynı formülden yapıyorum kesin işe yarıyor

yakında driclora rakip olarak girecem piyasaya ufak şişe bulabilirsem isteyene tester olarak cüzi bir ücretle yollayabilirim

klips taktırmak kesin çözüm değil 3 kez klips taktırdım ve belli aralıklarla çıkarttırdım sonuç kalıcı hasar..
    kısa vadede dahi; klipsler titanyum bile olsa sinirlere kalıcı hasar veriyor ve geriye dönüşü olmuyor..
    ancak doktorlara sorarsan hiçbir sakıncası yok refleks terleme olasılığı yüzde 5 bile değil diyorlar..
    koltuk altı sıkıntısı dediğin gibi değişik roll-on larla veya karışımlarla giderilebiliyor..
    liposuction la tedavi sadece koltukaltı için belki olabilir onun da yan etkileri mevcut..

Klips olayi cidden bu kadar sıkıntılımı? Klips taktircaktim ben de el terlemem icin.

klips taktırıp memnun kalanlar var mı var ama ciddi bir refleks terleme mağduru da var uyarayım..
    ben olsam böyle bir riske girmem refleks terlemeyi hafife alma pişman olabilirsin..
    bir de böyle sağdan soldan okuyup bir halt bildiğini zannedenler var onlardan uzak dur..
    birebir tecrübesi olan insanlardan fikir alırsan daha mantıklı..
    bana sorarsan hiç bir şekilde cerrahi müdahaleyi tavsiye etmem..
    al bir tane iyontoforez cihazı kullanımı çok basit ve gerçekten etkili..
    ya da roll on ların el için olanları var onlar da olabilir faydasını görürsün..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

klips taktırıp memnun kalanlar var mı var ama ciddi bir refleks terleme mağduru da var uyarayım..
    ben olsam böyle bir riske girmem refleks terlemeyi hafife alma pişman olabilirsin..
    bir de böyle sağdan soldan okuyup bir halt bildiğini zannedenler var onlardan uzak dur..
    birebir tecrübesi olan insanlardan fikir alırsan daha mantıklı..
    bana sorarsan hiç bir şekilde cerrahi müdahaleyi tavsiye etmem..
    al bir tane iyontoforez cihazı kullanımı çok basit ve gerçekten etkili..
    ya da roll on ların el için olanları var onlar da olabilir faydasını görürsün..

Peki hocam iyontoforez yöntemi kesinlikle zararsız diyebilirmiyiz?

• Arkadaşlar ben bu ameliyatı oldum isteyen alıntı yaparak soru sorabilir, hepsini a'dan z'ye cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.