Şimdi Ara

Aşırı özgüven ekslikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin çok ktü durumdayım

• ktü iyi değil saten İTÜ veya YTÜ olsa soruj n olmazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken aileden şiddet,aşağılama vb gibi durumları yaşadınız mı? =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Küçükken aileden şiddet,aşağılama vb gibi durumları yaşadınız mı? =/

hayır ama baskıcı bir aile ve saygı çok önemliydi
  • Yaşkac

• Bunu yenmek biraz zor ama senin elinde tabiki. Cesaret gösterip yeni ortamlara gir, fikrini rahatça söylemeye çalış. İlk başta heyecandan yapamasan da zamanla özgüvenin artar. Ve en önemlisi kendini sev diğerleri ne kadar önemliyse sende önemlisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vargaza

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Küçükken aileden şiddet,aşağılama vb gibi durumları yaşadınız mı? =/

hayır ama baskıcı bir aile ve saygı çok önemliydi

Baskıcı aile sıkıntınızın kaynağı niteliğinde psikolog yardımı ile sorununuzu çözmenizi öneririm.Umarım sıkıntılarınızı aşarsınız en kısa zamanda. =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çankırıspor kullanıcısına yanıt
    21
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrem601

Bunu yenmek biraz zor ama senin elinde tabiki. Cesaret gösterip yeni ortamlara gir, fikrini rahatça söylemeye çalış. İlk başta heyecandan yapamasan da zamanla özgüvenin artar. Ve en önemlisi kendini sev diğerleri ne kadar önemliyse sende önemlisin

işte sadece özgüven eksikliği olsa dediklerini yapabilirdim ama çok sorunum var .Sosyal fobinin dibine vurmuş durumdayım.Alkol alınca düzeliyorum sadece benim ilacım bu herhalde
  • vargaza kullanıcısına yanıt
    Ademgunes.com dan soru sorabilir veya radyo programlarını dinleyebilirsin terapi olur rahatlarsin
    Veya istanbuldaysan belediyelerin ücretsiz psikolojik destekleri mevcut

• Akrabalar arasinda mi boylesin. Arkadaslarin arasindami yoksa her ikisinde de mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alkolün bir şeyleri düzelttiğini sanmıyorum sadece sorunlarını kapattığından düşünmediğinden sana öyle geliyor.Zaten birden hepsini düzeltemezsin bende de aynı sorunlar vardı yani sosyal biriyimdir ama konuşurken heyecan yapardım üstüne gide gide düzeldi. Hemen pes etme çözebilirsin bu sorunları.Kendine de zaman ver denerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

Akrabalar arasinda mi boylesin. Arkadaslarin arasindami yoksa her ikisinde de mi

Bilmiyorum ya kafamda deli sorular .Akraba yada tanıdıklarım yanında normalim ama fazla samimi olamıyorum çekingen bir yapım var belkide bu yüzden iplemiyolar beni yada yaklaşmak istemiyorlar .Yeni tanıştığım insanlarda sadece ilk tanışmada çok çekiniyorum alıştıkça normalleşiyorum flan
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrem601

Alkolün bir şeyleri düzelttiğini sanmıyorum sadece sorunlarını kapattığından düşünmediğinden sana öyle geliyor.Zaten birden hepsini düzeltemezsin bende de aynı sorunlar vardı yani sosyal biriyimdir ama konuşurken heyecan yapardım üstüne gide gide düzeldi. Hemen pes etme çözebilirsin bu sorunları.Kendine de zaman ver denerken

Alkol tabikide sorunları bitirmiyor ama geçici olarak normal insan gibi olma duygusunu yaşatıyor.Benim en büyük sorunum terleme özellikle yüz terlemesi .
    Bunun için bir doktora gittin mi? Birincisi sen zaten normal bir insansın farklı özelliklerin olması seni normal kavramı dışına çıkarmaz. Eğer kendine inanamıyorsan ve bu sosyal fobi durumu geçmiyorsa psikolojik destek al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.