merhaba arkadaşlar.. öncelikle konuyu yanlış yere açtımsa özür dilerim. özelliklerini aşağıda yazdığım bilgisayarda tahminime göre bir ısınma sorunu var. aslında sorunu tam olarak çözemedim. bilgisayar bir süre çalıştıktan sonra küt diye kapaniyo. çalışma süresi belli olmuyor bazen yarım saat bazen 3-4 saat. oynanılan tek oyun counter strike. oyun sırasında kapanma suresi daha düşük normalde o kadar değil. fan dakikada 3000`den fazla dönüyor ve anakart ve işlemci ısıları 45 derecenin altına hiç düşmüyor en fazla ne kadar oldu bilemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkurler!
özellikler: gigabyte S-series, AMD 690 series AM2 socket anakart AMD Athlon 64 x2 5000+ 2.6 ghz işlemci 2x1 gb kingston ddr2 ram 160 gb sata seagate harddisk ati radeon x1300 onboard ekran kartı everest atx kasa 250w power supply
aynı sorun bendede var kardeş sadece cs oynuyorum cs hastasıım
p4 2.66 işlemcim - agp 256 mb fx5500 ekran kartı - ddr 768 ram var işlemcin çok ısınıyo dediler gittim akasanın o.c soğutucusundan aldım ısı değerleri %100 de 22 derece ama hala pc çat kapanıyo anlayamadım yardım bekliyoruz