Şimdi Ara

AŞIRI ISINMA - BI BAKIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rbyygt2

quote:

Orijinalden alıntı: NoVıpOk?

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1165602/3ece59cc-fe93-473a-9ab6-1b02cef3f813.jpg

buraya bakarak okunuyor aslında ozellıkler gayet ıyı arastırmadan sonra mesaj atacagım

tamam tesekkurler, yani abartmadab soyluyorum bu bilgisayarda 8-9 ay once falan (isinmadigi zamanlarda) yuksek cozunurlukte call of duty 2 modern oynuyordum donma kasma yasamadan, euro2 de donmasi cok garip geldi bana, su an her oyunda donuyor ama..

Sorununuzu net olarak araştırdık ve kesin olarak deneyip çözümünü bulduk sorun :

Bilgisayarınız ısınmaya megilli degildir.Tabiki her bilgisayar ısınır ancak sizdeki aşırı ısınmaya neden olan " TT.X " adlı bir virüstür.Genelde virüs programları bu çeşidi görmezden geliyor.FPS (ONLINE)Oyun oynuyorsanız ordan geldigini düşünüyoruz.Ayrıca illegal bir program kullanmıs olabilir ve bu programdanda kaynaklanıyor olabilirsiniz.

Çözüm olarak En iyi tarama programı ile taramanızı öneriyoruz.AVAST olabilir.Biz bu virüs çeşidini bu programla bulduk ve araştırdık bilgisayara gereğinden fazla yükleniyor yani ctrl+c ctrl + v işlemi görüyor program.Ayrıca tahmini olarak cleanup ' u İndirebilir ve gereksiz çerezleri bu programla silebilirsiniz ayrıca ram cleaner indirip ramdaki gereksiz şeyleri otomatik kapatırsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1165602/3ece59cc-fe93-473a-9ab6-1b02cef3f813.jpg

buraya bakarak okunuyor aslında ozellıkler gayet ıyı arastırmadan sonra mesaj atacagım

tamam tesekkurler, yani abartmadab soyluyorum bu bilgisayarda 8-9 ay once falan (isinmadigi zamanlarda) yuksek cozunurlukte call of duty 2 modern oynuyordum donma kasma yasamadan, euro2 de donmasi cok garip geldi bana, su an her oyunda donuyor ama..

Sorununuzu net olarak araştırdık ve kesin olarak deneyip çözümünü bulduk sorun :

Bilgisayarınız ısınmaya megilli degildir.Tabiki her bilgisayar ısınır ancak sizdeki aşırı ısınmaya neden olan " TT.X " adlı bir virüstür.Genelde virüs programları bu çeşidi görmezden geliyor.FPS (ONLINE)Oyun oynuyorsanız ordan geldigini düşünüyoruz.Ayrıca illegal bir program kullanmıs olabilir ve bu programdanda kaynaklanıyor olabilirsiniz.

Çözüm olarak En iyi tarama programı ile taramanızı öneriyoruz.AVAST olabilir.Biz bu virüs çeşidini bu programla bulduk ve araştırdık bilgisayara gereğinden fazla yükleniyor yani ctrl+c ctrl + v işlemi görüyor program.Ayrıca tahmini olarak cleanup ' u İndirebilir ve gereksiz çerezleri bu programla silebilirsiniz ayrıca ram cleaner indirip ramdaki gereksiz şeyleri otomatik kapatırsanız sorununuz ortadan kalkacaktır.İyi günler.

ben bilgisayari her formatladigimda harddiski bicimlendiririm ve avast kullanirim, o olmazsa norton, virus harddiskte degilse nerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rbyygt2 kullanıcısına yanıt
    Virüs denilen şey heryere yayılır.Hardiskten dışarıya asla çıkamaz bildiginiz en iyi tarama programı ile taramanızı öneriyoruz.En son yüklediginiz programları da yazarsanız ZARARLI/ZARARSIZ oldugunu söylerim.
  • quote:

Virüs denilen şey heryere yayılır.Hardiskten dışarıya asla çıkamaz bildiginiz en iyi tarama programı ile taramanızı öneriyoruz.En son yüklediginiz programları da yazarsanız ZARARLI/ZARARSIZ oldugunu söylerim.

ccleaner, winrar, microsoft office 2010, nero7 , photoscape. ama bu formattan oncede oluyor sonrada, yani bicimlendirilmis bi harddiskte virus olur mu ?

• quote:

quote:

ccleaner, winrar, microsoft office 2010, nero7 , photoscape. ama bu formattan oncede oluyor sonrada, yani bicimlendirilmis bi harddiskte virus olur mu ?

Programlar temiz görünüyor.Fakat indirdiginiz sitede içine virüs atmış olabilirler.Biçimlendirilmiş bir harddiskte de tabiki virüs olabilir.Tek yapmak gereken "FORMAT" olabilir.

• hocam ne formati, daha atali 3 gun oldi, zaten formati atip, konuyu actim bu isinmaz yuzunde 1 ayda 3 defa format attim orjinal cdleri ile, ondada virus yoktur. bu programlarda orjinaldie, kendi sitesinden indirilmistir.

• Arkadaslar termal macun uygulamasini yaptim oyunda kasmalar biraz olsun azaldi gercekten ama yinede istedigim gibi degil yani ilk gunki halinin yanindan gecmez. isininca basliyor yine

• bu arada tarafa yaptim virus falanda yok

• Sorununuzun azda olsa geçmiş olmasına sevindim.Ancak hala virüsün bilgisayarınızda olduguna inanıyorum.Dosyalarınızın içini bir araştırınız ve

-Kullandıgınız sistem /xp7,8,vista
    -Görev yöneticisinden çalışan programların

Resmini koyarsanız yine yardımcı olmaya çalışacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Your Life

Laptop'u ne kadardır kullanıyorsunuz ?

2 yıl 2 ay.

• quote:

Sorununuzun azda olsa geçmiş olmasına sevindim.Ancak hala virüsün bilgisayarınızda olduguna inanıyorum.Dosyalarınızın içini bir araştırınız ve

-Kullandıgınız sistem /xp7,8,vista
    -Görev yöneticisinden çalışan programların

Resmini koyarsanız yine yardımcı olmaya çalışacagım

bilgisayar şu an yanimda degil, ama bilgisayarin yazilimindanda az olsa anlarim virus yok o konuda emin olabilirsiniz ..

• Emin olun virüs vardır. Size son onerı olarak

Bilgisayarınızı değiştiriniz.Yeni bir bilgisayar alıp yıllarca rahat edebilirsiniz iyi günler.
  • quote:

Emin olun virüs vardır. Size son onerı olarak

Bilgisayarınızı değiştiriniz.Yeni bir bilgisayar alıp yıllarca rahat edebilirsiniz iyi günler.

Son öneri için çok teşekkür ederim.

Hiç aklıma gelmemişti sizde olmasanız aah ah
  • Unutmaki elimden geleni senın ıcın yaptım
  • quote:

Unutmaki elimden geleni senın ıcın yaptım

format atilmis ve format esnasinda harddiski bicimlendirilmis bir cihazda asla virus olmaz, donanim konusunda pek bilgili olmasamda yazilimda istedigini sorabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.