Şimdi Ara

Aşırı derecede hijyen hastasıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapkınlık derecesinde hijyen takıntım var gelin size birkaç örnek vereyim:

-Otobüs,tramvay gibi yerlerde asla bir yere dokunmam geçen gün otobüste ayakta sırtım arkaya dayalı şekilde giderken otobüs ani fren yaptı bir yere dokunmayım diye bir kisinin ayagina bastim birkacina da omuz attım.
    -Normal bir insan günde elini ortalama iki kez civarı yıkar değil mi? Ben en az 20 kez yıkıyorum üstelik evin içindeyken.
    -En nefret ettiğim şey para,dışardayken mesela eve gitmeme iki saat var diyelim ve çok susamış olsam bile almam evde içerim.
    -Masamı her gün silerim biri eliyle dokunsun alırım kolonyayı masaya bocalar sonra ıslak mendillerle silerim.
    -Çok lazım oldu dışarda para harcadım(dolayisiyla paraya dokundum) asla ve asla telefonuma ellemem mikrop telefonuma geçmesin diye .
    -Telefonumu bile ıslak mendille iki gunde bir silerim.
    -En iyi dostum 70'lik ıslak mendildir.(yanlis anlamayin 70 lik vodka falan degil yani)
    Biriyle tokalaştıysam sonra telefonuma falan dokunmam.

Yazılanlar kesinlikle gerçek.Durumum vahim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durum vahim dostum ne yazikki hayatini etkilemeye baslamis olumsuz olarak tedavi olabilirsin

• So

• Bendede bu takıntı var ama senin kadar değil

Kirlenmek güzeldir git kumdan ev yap belki faydası olur

• bende titizimdir ama seninki fazlaymis dostum.

• evlenince ne yapıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

So

SİS
  • Bizim de bi akraba var. Evin içine toz girmesin diye kapı pencere açmaz. Yaz ayı ev sauna gibi oluyor. Yaşlanınca bokunuzu duvarlara süreceksiniz haberiniz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

evlenince ne yapıcaksın

Garajı iyice temizletecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

So

.
     Aşırı derecede hijyen hastasıyım

• Sen = Ben ben de böyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: menofsteelll

Sapkınlık derecesinde hijyen takıntım var gelin size birkaç örnek vereyim:

-Otobüs,tramvay gibi yerlerde asla bir yere dokunmam geçen gün otobüste ayakta sırtım arkaya dayalı şekilde giderken otobüs ani fren yaptı bir yere dokunmayım diye bir kisinin ayagina bastim birkacina da omuz attım.
    -Normal bir insan günde elini ortalama iki kez civarı yıkar değil mi? Ben en az 20 kez yıkıyorum üstelik evin içindeyken.
    -En nefret ettiğim şey para,dışardayken mesela eve gitmeme iki saat var diyelim ve çok susamış olsam bile almam evde içerim.
    -Masamı her gün silerim biri eliyle dokunsun alırım kolonyayı masaya bocalar sonra ıslak mendillerle silerim.
    -Çok lazım oldu dışarda para harcadım(dolayisiyla paraya dokundum) asla ve asla telefonuma ellemem mikrop telefonuma geçmesin diye .
    -Telefonumu bile ıslak mendille iki gunde bir silerim.
    -En iyi dostum 70'lik ıslak mendildir.(yanlis anlamayin 70 lik vodka falan degil yani)
    Biriyle tokalaştıysam sonra telefonuma falan dokunmam.

Yazılanlar kesinlikle gerçek.Durumum vahim mi?

bildiğin beni anlatmışsın kardeşim. aynı dert bende de var. benim de böyle olmamda annem çok etkili oldu. küçükken sokakta oynardım eve gelirdim koridorda üstümü çıkartırdı direkt banyoya sokardı eve öyle alırdı, yok ona buna dokunma pis vs diye diye deli etti beni bu konuda. dediğin gibi otobüste vs hiç biyere dokunmam hastanede nefes alırken bile dikkat ediyorum. dediğim gibi işte takmamaya çalışıyorum ama elde değil sen de biliyorsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.