Şimdi Ara

aşırı ayak üşümesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
43.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar eğer vücudunuzda bu duruma sebebiyet verecek bir hastalık yoksa, bunun sebebi kan dolaşımının bozukluğudur yani siz spor yapmıyorsanız ve DENGELİ BESLENMİYORSANIZ, bu ihmaller kan dolaşımı bozukluğuna sebebiyet verir. Bu yüzden ayaklara veya ellere yeterince kan gitmediği için buz gibi oluyor.

Bu durumun önüne geçebilirsiniz, spor yaparak, dengeli beslenerek, özellikle VİTAMİN almaya dikkat edin, bunu sebze ve meyvelerden alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hero- -- 29 Eylül 2014; 2:12:41 >
  • Tadı acı mı bilmiyorum ama çiğnemeden yutulduğu için ve üzerine yarım dilim de ekmek yenildiği için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 2 Ekim 2014; 18:30:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lassanadiarra kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlattim ama ayni sorunla ben de karsi karsiyayim bi çözüm bulabildiniz mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hero-

Arkadaşlar eğer vücudunuzda bu duruma sebebiyet verecek bir hastalık yoksa, bunun sebebi kan dolaşımının bozukluğudur yani siz spor yapmıyorsanız ve DENGELİ BESLENMİYORSANIZ, bu ihmaller kan dolaşımı bozukluğuna sebebiyet verir. Bu yüzden ayaklara veya ellere yeterince kan gitmediği için buz gibi oluyor.

Bu durumun önüne geçebilirsiniz, spor yaparak, dengeli beslenerek, özellikle VİTAMİN almaya dikkat edin, bunu sebze ve meyvelerden alabilirsiniz.

Adam yazmış işte. Bendede aynısı vardı spor yaptım ve saglıklı beslendim ve stresi azalttım. Şimdi iyiyim

Ygs lys zamanı çok üşüyordum bilgi olsun( stresten galiba)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.