Şimdi Ara

Aşık olmak için.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Aşık olmak için.. ?

(En Son Oy Tarihi: 25.11.2012)
Giriş
  • Sorum açık ve net. Burada gerçek aşktan bahsediyorum ergenlerin birbirine beslediği duygulardan değil.

Diyebilirsiniz ki; aşk bu değildir ki. Özelliğe üstünlüğe bakmaz. Buna şahsen katılmıyorum çünkü o bahsettiğiniz aşk mazide kaldı. Şimdi insanlar birbirlerinden etkilenebilmek adına önce özelliklere bakar oldu. Haliyle uzatmadan;

Bir insanın aşık olabilmesi için o kişinin kendisinden üstün özellikleri olması mı gerekir?

• Evet

Bir insanın aşık olması değişik birşey.

yani bende olmuştum.Nasıl oldum anlamadım

EDİT : Hoşlanma Değil.Çok Değişik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F9031F4C -- 17 Kasım 2012; 9:33:02 >
  • Hayır çünkü saçma bir şey . (Üni ve sonrasına lafım yok.)
  • Kaynana var :D
  • Aşık olacağın kişiyi kendin seçemesin kalbin seçer
  • hormonlar+şartlanma=aşk
  • hormonlar mı? ateistler gene aşkı inkar edecekler, peki hayata olan aşk, kişinin çok sevdiği hemcinsine duyduğu aşk, insanın arabasına duyduğu aşk, çocuğuna duyduğu aşk, kişinin kendisine duyduğu aşk bunlarda mı hormonal aşk! Ya dünyanın güneş etrafında dönmesi, çekim gücünün aşkı. Fizik kanunları bile zaten aşkın kendisiyken aşkın bana fiziksel mekaniğini çıkartmaya çalışmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

hormonlar mı? ateistler gene aşkı inkar edecekler, peki hayata olan aşk, kişinin çok sevdiği hemcinsine duyduğu aşk, insanın arabasına duyduğu aşk, çocuğuna duyduğu aşk, kişinin kendisine duyduğu aşk bunlarda mı hormonal aşk! Ya dünyanın güneş etrafında dönmesi, çekim gücünün aşkı. Fizik kanunları bile zaten aşkın kendisiyken aşkın bana fiziksel mekaniğini çıkartmaya çalışmayın.

hocam aşkın en basit kanıtı sevdiğiniz kişiyi görünce kalbin atmasıdır hormon falan uzun iş
  • Bir insanın aşık olabilmesi için o kişinin kendisinden üstün özellikleri olması gerekmez.O kişinin üstün olduğunu düşünmeniz yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, çünkü koşulsuz bir kabullenmedir.Aşık olduysan senin yargılarına göre dünyanın en güzel insanıdır o.
  • sadece sen üstün görüyorsan öyledir.
  • Hayır çünkü aşık olduğun kişiyi dünyanın en mükemmel insanı gibi görürsün.
  • Sorumun cevabı aşk'ı nasıl tanımlıyor olduğunuza göre evet değişkenlik gösteriyor.

Bana göre de aşk koşulsuz sevgi ancak beyni ile kalbi arasındaki mücadelenin galibi insanı sonuca götürüyor. Bu ikisi arasında kaldığında ise sürekli gelgitler yaşıyorsun. Birini sevdiğinizde nedenini düşünüyor ve sorguluyorsanız eğer bu aşık olmadığınız anlamına da gelmez. Sadece mantıklı davranmaya çalışıyorsunuzdur.

Şahsen ben aşırı duygusal ama mantıklı davranan bir insan olarak sürekli bunun ikileminde kalıyorum. Aşık olduğum insan beni her alanda tatmin edebilmeli, zeki olmalı, olgun olmalı hatta benden bir kaç adım önde olmalı hissiyatını yaşıyorum. Buradan belki o zaman "aşık değilsin arkadaş" ana fikiri çıkabilir ama sevgimden de bir o kadar eminim.

O yüzden sonuç olarak beni o kişiye iten artı ve eksilerini bir teraziye koymak durumunda kalıyorum. Sonuç artıların ağır gelmesiyle duygularımı doğruluyorum.

Haliyle bana göre olgun ve mantıklı düşünen bir insansanız aşık olmak için karşınızda ki insanın sizde üstün yada eşit özelliklere sahip olması gerekiyor. Aksi olması durumunda zamanla sıkılabiliyorsunuz..

• Aşık olacağın kişiyi kendin seçemesin kalbin seçer .daha önce bukadar yogun duygu beslememiştim. sürekli onu düşünüyorum ama oda başkasını..
  • Ol ya iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

Hayır çünkü aşık olmak insanın elinde değil. 2 kere aşık oldum ve karşımdakiler benden üstün değildi. ama şöyle bir şey de var, yardım istiycem. şu anda hoşlandığım bi kız var ve ben buna aşık olmak istiyorum ne yapabilirimm ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.