17 Yaşındayım. Şuanakadar ne bi kızı sevdim nede bi kız beni sevdi.. Hoşlandığım bi kız bile olmadı..Hiç birine aşık olmadım.
terninator 5
quote:
Orjinalden alıntı: tolga014
17 Yaşındayım. Şuanakadar ne bi kızı sevdim nede bi kız beni sevdi.. Hoşlandığım bi kız bile olmadı..Hiç birine aşık olmadım.
İsmimiz aynı ama ben aşık oldum. Bu ne şimdi aynı isimde olunca aşık mı olmam gerek diyorsundur... Neyse aşık olmak güzel şey zaten insan isteyerek aşık olmuyor... Karşına çıkarsa bir gün kendini tanırsın...
t2 deki öğrenme chipi gibi aşk cipimi taksap napsak
quote:
Orjinalden alıntı: tolga014
boş ver gereksiz, şımarıklık, beyin dolgunluğu en önemlisi zaman kaybı
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
Aşıksan Vur Saza Şöförsen bas gaza... Garibin çilesi Mezarda biter... Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli son duraga gelmeden inmesini bilmeli.. Geçme beni geçerim seni.. Ezme beni ezerim seni Şaka bir yana halin duman .. Şimdi Aklından çıkaramıyacaksın sabah kalkınca,akşam yatınca hep aklında olucak işin zor
Geçmiş oLsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Vikernes
quote:
Orjinalinden alıntı: lordofvarde Aşık oldum
Aferin genç.
Bu sahneyi hatırlıyorum sanki .
3 sene dayancan kardeş 2012 de marduk olayı var zaten olcez
aşk ilişkileri tehlikeli iştir,şakası olmaz
aşık olmak için konuşmak mı gerekir ben kızla hiç muhabbet etmeden sadece bakıyo ve çok tatlı hareketleri oldugu için gittim açıldım,çıktıgım var dedi şimdi msn de konuşuyoz canım cicim felan gerçi dün slm verdim kız çevrimdışı oldu yarın bi okul açılsın dicem sevgime inanmıyorsan inandırim yok diyorsan karşına yüzyüze degil face te msn de bile karşına çıkmam ama şöyle bişi var kız gerçekten seni istemiyorum dediginde hertürlü unutacagıma inanıyorum
güzel..
umarım aşık olmanın üstüne birde ''pişman olmazsın''
ben en son ilişkimde oldum..çok kötü boyutta ve hala psikolojim alt üst..
özenti gençlik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme