Şimdi Ara

Aşık olan kızı soğutmak-uzaklaştırmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sana şöyle birşey söyleyeyim. Kızlar aşık olunca genelde erkeklerden daha fazla bağlanırlar ki vazgeçirmek kolay olmaz. En basit örneğini kendimden vermek istiyorum sana. 4-5 yıl önce yaşadığım bir aşk ve yaklaşk 1.5 yıldır felan mesaj atmıyordu. Tamam herhalde unutturabildim kendimi dedim ama bir baktım ki kız beni bu forumda yine buldu buradan pay biç sen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

# Sunu anlamiyorum kiz senu deli gibi seviyorsa sen nie onu sevmiyorsun , cok mu çirkin cok mu kotu biri. Bir sans vermeyi dene.
    # sogutmak icin başkasıni seviyorum de seni arkadaş olarak goruyorum de artik derslere odaklanmam lazim felan de

Sevmek için bir şeyler hissetmek lazım ama hissetmiyorum. Çirkin de değil ama sevmeyince olmuyor işte. Sevgilim var diye söyledim ama inanmıyor, sevmiyosundur onu diyor. Fazla bir şeyde diyemiyorum bu konuda yoksa araştırıp bulur o kızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

# Sunu anlamiyorum kiz senu deli gibi seviyorsa sen nie onu sevmiyorsun , cok mu çirkin cok mu kotu biri. Bir sans vermeyi dene.
    # sogutmak icin başkasıni seviyorum de seni arkadaş olarak goruyorum de artik derslere odaklanmam lazim felan de

Sevmek için bir şeyler hissetmek lazım ama hissetmiyorum. Çirkin de değil ama sevmeyince olmuyor işte. Sevgilim var diye söyledim ama inanmıyor, sevmiyosundur onu diyor. Fazla bir şeyde diyemiyorum bu konuda yoksa araştırıp bulur o kızı.

Sende iyisini yapıyorsun aslında başkası olsa kizla gönül eglendirmek cikar. Allah kolaylik versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdiğin kızla evlen düğününe çağır.

• Görmezden gel cevap verme. Olumsuz ifadelerle de olsa sen konuştukça o umutlanır. En doğrusu görmezden gelmen. Sanki öyle birisi yokmuş gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen onu, yanlış kişiyi kendine kurban etmeden önce düşünecektin ve akıl etmesini bilecektin. Dan diye ayrılmakla, kesin ve net konuşmakla, sırf sen istiyorsun diye ve "bitti" diyorsun diye tak diye bitmez. Senin kafanda, kendi aklınla yaşadığın tekil, şizofrenik, hayali bir ilişki değil bu. Bundan sonra karşındaki kızı önce insan, sonra biraz adam yerine koy. Öyle davran. Senin burada "yüzsüzlük" dediğin şeye, başkası gelir "istikrarlılık" der. Kalıbının adamı olamamışsın, senin gibi kaypak ve yanar döner olmayan bir kızı, sırf senin gibi basit değil diye yermeye çalışıyorsun. Bir de üstüne sülük gibi göstermişsin. Ailen duysa, komşuların şahit olsa; yerin bin kat dibine gireceğin hareketleri, cesareti gizlilikten alarak yapma. Bu da senin ne kadar korkak olduğunu ve ikili oynadığını gösterir. Buraya yazmakla da hata ettin. Git, kendin hallet, başına sardığın işini.
  • Where is the adalet
  • Cem Yılmaz'ın sözüyle "öyle birşey yok çıkar onu aklından" en iyi çözümün buluşup yanında osurmak olduğuna karar verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş biz niye bu kadar şanssısız.Biri bana açıklasın.

• Seni bi erkek arkadaşınla birlikteyken yakalasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum oldu 3. Ayın sonunda artık napıyosun diye mesaj atmıştı bende sevgilimle konsere gidicez ona hazırlanıyorum dedim. 2-3 gündür bi şey yazmıyor.

• Evlenme teklifi et
  • İlk iki ay zaten unutamama,barışmanın olup olmayacağı ihtimalinin güçlü olduğu dönemdir.Mesaj atması normal.Çünkü bu bir süreç.
    Kararından eminsen,açıkça belirtmen yeterli,soğutmaya çalışmak işi kaosa dönüştürür.Bayanlar inada bindirir.Net olmalısın.Verdiğin kararında arkasında durmalısın.Bu tür bitişlerden sonra telefon hattını değiştirmek çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronk-x

Kızı sev, sevmiyosan da deli gibi seviyor numarası yap, hediyelere boğ, düzenli ara mesaj at, merak et, ilgilen, süprizler yap, deli gibi mutlu et....

Kısa bir süre sonra kendiliğinden gidecektir.

edit : imla

son zamanlarda forumda gordugum en guzel cevapp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.