Şimdi Ara

Ashe oynama taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisi yazabilir mi ? Bildiğiniz gibi ashe'den nefret ediyorum millet oynuyor demek ki var birisi yazsın da bende öğreneyim

• Focuslanma bir de item buildlerini iyi yap ultlyl iyi kullan daha birçok şey devamı gelecektir
  • ust duzey oynadigim tek ranged ad carry diryapman gereken sey sadece minion farm. eger rakip yaklasirsa Q acip kiting yap cani azalirsa slowun sayesinde turret dive bile yapabilirsinbir de cok onemli bir ipucu baseden dondugunde lane e giderken pasifin dolar bu yuzden ilk vurusu hep rakip ad carry e yap crit vurup 1/4 canini goturecektirsoyle bir sey de var eger yanina rakip yaklasirsa ve stun yersen olursun hic ugrasmadedigim gibi en sevdigim ad carry dir ultisini de hep kacan yani base giden az canli bir rakibe atarim direk kill olur boyle kac kez ultisini acmis kacan master yi aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Prospect_ -- 6 Nisan 2012; 9:42:24 >

• bodozlama onden dalma tf de falan seri kasmaya bak last hıt falan pek kacîrma ole yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armadas

böyle dandik bir champın ne taktiği olur kı ? benı kanser eden tek champ , git adama full q'yla dal kaç full q'yla dal kaç en sonunda geberiyor zaten

yav yeter küfretmiyim diyorum ama yetti artıksenin iyi championdan anlayışın 6300 IP mi!Git hava at o zaman bilip bilmediğin konularda konuşma!!450 ip lik olsa da aldığım Volibear dan bile daha fazla eğlendiren bir champ ve sen oynayamıyorsun diye dandik deme hakkın yok
  • ilk w ve q skillerine asıl ben hatta bazı durumlarda e skillini açmıyorum bile tfde lazım oluyor orası ayrı oyun sırasında sürekli w ile harrasla q yu çok az kullan adam kaçarken falan ignite flash bulunsun yanında mid gitmen daha iyi olur baktın adamın canı azaldı ultiyi tutturman lazım dibindende atma ama tutturunca q yu aç w ile dal ignite at zaten ölür full ad-as kas çok az def itemi almalısın çünkü zaten tflerde arkada durucan oyun sonuna doğru 1 tane def itemi yeterli olucaktır. GG
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

ilk w ve q skillerine asıl ben hatta bazı durumlarda e skillini açmıyorum bile tfde lazım oluyor orası ayrı oyun sırasında sürekli w ile harrasla q yu çok az kullan adam kaçarken falan ignite flash bulunsun yanında mid gitmen daha iyi olur baktın adamın canı azaldı ultiyi tutturman lazım dibindende atma ama tutturunca q yu aç w ile dal ignite at zaten ölür full ad-as kas çok az def itemi almalısın çünkü zaten tflerde arkada durucan oyun sonuna doğru 1 tane def itemi yeterli olucaktır. GG

+1 tamamen katılıyorum hep uyguladığım taktik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ilk w ve q skillerine asıl ben hatta bazı durumlarda e skillini açmıyorum bile tfde lazım oluyor orası ayrı oyun sırasında sürekli w ile harrasla q yu çok az kullan adam kaçarken falan ignite flash bulunsun yanında mid gitmen daha iyi olur baktın adamın canı azaldı ultiyi tutturman lazım dibindende atma ama tutturunca q yu aç w ile dal ignite at zaten ölür full ad-as kas çok az def itemi almalısın çünkü zaten tflerde arkada durucan oyun sonuna doğru 1 tane def itemi yeterli olucaktır. GG

Yanlış bilgi vermeyelim, Hawkshot en kötü 5. levelde açılmalıdır. Dragon bölgesini, Blue buffu kontrol etmek için açman lazım, aksi takdirde oyunu kaybedersin, ayrıca yanındaki support çok rahatlar, cv almasına gerek kalmaz. Ashe candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

quote:

+1 tamamen katılıyorum hep uyguladığım taktik

Kötü.e'ye hiç vermiyorsan kötü.q'dan önce fullenmesi gerekir e'nin çoğu durumda.
    Ayrıca AD Carry ignite almaz.
    Ashe'in ultisi ne tf başlatmakta kullanılmalı ne de bitirmekte bence.Hadi başlatmak neyse de öldürmek için ulti atmak bildiğin israf eğer kaçmıyorsa, graves alın istediğiniz bitirmekse hem daha iyi vurur.
    Rakibin en tehlikeli olduğu anda ve karşıdaki en tehlikeliye atmak önemli.Yani tf nin ortası diyebiliriz.Combo yapan bir veigin,brandin combosunu bozmak veya besili bir ad carryi öldürmek için atılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.