Bildirim
Asgari ödeme tutarı ne olur
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir çok insanın zevki yoktur. -
ekstre gelmiyor mu mail adresine? Oradan baksana fatura gibi detaylı bir şekilde her şey gözüküyor. _____________________________ Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
"Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark -
maalesef hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir çok insanın zevki yoktur. -
http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=44946344&mpage=390 şu konuda bir sor hocam. _____________________________ Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
sağolun hocam
Rica ederim hocam ne demek. _____________________________ Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
125 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yaklaşık 120 falan gelir hocam. Yani tam olmasa da o civarda. _____________________________ Only The Strong Survive.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mlkgnc
beyler 500 lira borcum var asgari ödeme tutarı ne kadar olur bilgisi olan yazabilir mi kart bonus genç kart
bu sorunun cevabı kartınızın limitine ve aldıgınız farihe göre 50 tl ve 125 tl arasında degişir
sende sağol
kart limiti dolu en son 500 lira
quote:
kart limiti dolu en son 500 lira
büyük ihtimal 50 tl dir hocam
bildiğim kadarıyla ya %25i yada %27, karta göre değişiyor ama max bu
alay mi ediyorsunuz 500 lira borcu olan adam nasıl 50 lira asgari ödüyor geçen ay 270 lira idi 110 lira ödedim
quote:
alay mi ediyorsunuz 500 lira borcu olan adam nasıl 50 lira asgari ödüyor geçen ay 270 lira idi 110 lira ödedim
kartın borcunun % 10 u dur.11 adet kredi kartı kullanıyorum.sordunuz insan gibi cevap veriyorum uslubunuz hoş degil.eger kartı 2013 ten sonra sldıysanız adgari tutarı 125 tl de olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: _ultima_
bildiğim kadarıyla ya %25i yada %27, karta göre değişiyor ama max bu
hocam yüzde 40 asgari ödeme tutarı en az 200 lira gelir sanırım
k.bakmayın konu dışında genellikle ciddi mesajlar gelmiyor.benim asgari ödeme tutarım yüzde 40 en az 500 den hesaplarsak 200 lira oluyor sanırım
quote:
k.bakmayın konu dışında genellikle ciddi mesajlar gelmiyor.benim asgari ödeme tutarım yüzde 40 en az 500 den hesaplarsak 200 lira oluyor sanırım
kartı yeni aldıysanız mümkündür.benim tüm kartlarımın asgaridi %10 dur.troll yapacak yaşı geçeli çok oldu.hayırlı akşamlar.tavsiyem hiç asgari ödeme işine bulaşmayın sonunu getiremezsiniz
neden bulaşmıyim hocam asgari ödeme ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir çok insanın zevki yoktur.
Benzer içerikler
- pazarlama okunur mu
- dik durunca belim ağrıyor
- ankara replika saat
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
- balkona perde takmak yasak mı
- google çizim yap
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X