Şimdi Ara

Aşçılar kaç saat çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İçimde bir Gastronomi ve Mutfak Sanatları aşkı var sevdiğim bir meslek ama ne kadar çalıştıklarını bilmiyorum. İnterneti araştırdım 16-18, 14-16 saat çalışıyor diyorlar. Selamun Aleykum insan mıyız? Ciddi anlamda bu tepkiyi veriyorum. Nasıl olur da bu kadar çalışabilirler? Yorgunluk vb. şeyler olmuyor mu? Yahu onu da geçtim 14 saat çalışsan günde geriye sana 10 saat kalıyor 2 saat ailen ile vakit geçirsen yemek yesen biraz keyif yapayım desen 8 saat de uyku uyusan robottan farkın kalmıyor zaten. Ya 16 saat 18 saat çalışsan ap ayrı bir durum zaten.. Haftada 1 gün tatil var diyorlar ona tamam zaten genel olarak birçok mesleğin haftada 1 gün tatili var.
    Peki bu bölümü okuyan mezun olmuş çalışan kişilere bir sorum olacak;
    Yıllık izin vb. var mı?
    Birde evlenebildiniz mi Çünkü kadınlar genel anlamda ilgi isterler e günün 14 saatini çalışarak geçirirsen zaten eşine ne kadar vakit ayırabileceksin ki adama sorarlar

İlginiz için teşekkür eder saygılarımı sunarım.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorDeveloper -- 10 Ağustos 2017; 18:12:3 >

• Başka bir meslek seçmeni tavsiye ederim.Hayatın Sırf ızdırap olur.
    Tatilin yok(bayram tatillerini unut zaten)
    Sosyal hayatın yok
    Aile ilgisi yok
    Rahatlık yok
    Aşırı yetenekli değilsen ilerleme de yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Anladım :( Sevdiğim bir meslek ama..
    Başka arkadaşların da düşüncelerini almak isterim.
  • otellerde 8 saat.Çoğu yerde 10 saat çalıştırırlar.İşletmeye göre değişir.O 14 15 saat eskidendi.Şimdi denetim çok.Eğer çalıştırırsa ve mesai ücretini vermezse dava açıp iyi bir tazminat alırsın
  • İçimi ferahlattınız teşekkür ederim :)
  • rica
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.