Şimdi Ara

Ascend G301 ics 4.0 Huawei resmi sürüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
7
Favori
19.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bergin97

quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

quote:

Hocam romu kurdum. Karşıya sesin boğuk gitmesi dışında bir sıkıntı yok gibi duruyor.

Hayırlı olsun performans iyimi, stabilitede bir sorun yok demi. Dur olmazsa bende kurayım değişiklik olsun.

Sağolun hocam. Daha o kadar deneyemedim romu ancak aksama bi modern combat atip bakarim performansa

arkadaşım fotoğraf çekimi nasıl focus özelliği var mı bilgi verebilir misin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

quote:

quote:

quote:

Hocam romu kurdum. Karşıya sesin boğuk gitmesi dışında bir sıkıntı yok gibi duruyor.

Hayırlı olsun performans iyimi, stabilitede bir sorun yok demi. Dur olmazsa bende kurayım değişiklik olsun.

Sağolun hocam. Daha o kadar deneyemedim romu ancak aksama bi modern combat atip bakarim performansa

arkadaşım fotoğraf çekimi nasıl focus özelliği var mı bilgi verebilir misin.

Hocam nasıl söylesem, bi garip auto focus olayı. Yarım yapıyor gibi. Bazen tam anlamıyla odaklanıyor ama çoğunluyla yarım odaklanıyor sonra uğraşmayı bırakıyor bi garip. O yüzden fotoğraflar 2.3.6 kadar kaliteli değil.

Performans konusunda ise çok ağır oyunlar (ör. Modern Combat 4, Nova 3 vb.) oynamazsanız sıkıntı olmaz. Modern Combat 4'ü denedim. Takılmalar var. Bekliyordum zaten. Versiyon yükseltince hep kasmalar artıyor nedense. Ama hafif oyunlarda çok sıkıntı yok

• quote:

Arkadaşlar herkese merhaba. Bugün kadar yüklemediğim rom kalmadı bana göre bizim cihazlar için en stabil ve seri romu sizlerle paylaşmak istedim. huawei resmi ics sürümüdür. Normalde bu rom bizim cihaxlarda çalışmıyor ama yükleyeceğimiz bir yama sayesinde bunu nasıl yapacağımızı anlatıcam.

Romda radyo googleplay mevcuttur. Ayrıca rootlu olarak gelmekte isterseniz superuser ı devredısı bırakabilirsiniz. Bu arada 3g de çalışmakta.

Önce dosyalara geçelim:

Rom dosyası

http://www.modaco.com/topic/359427-ics-repack-403-b952-u8815-vodafone-release-rom/
    İndirip sdcartınıza kopyalayın.

Flash recovery
    http://www.mediafire.com/?c17y92ct0n4hflu

Bilgisayara kaydedip zipten çıkarın hazırda baklesin.

Yama recovery dosyası
    http://www.solidfiles.com/d/7d1f753ecb/Upgrade-B952.zip

Hafıza kartına kopyalayın.

Kuruluma başlayalım. Telefonu kapatıp bataryayı çıkarın 10 saniye bekleyin bataryayı takın. Ses kısma ve power tuşlarına aynı anda en az 10 saniye basılı tutun. Huawei logosunda takılı kalacak telefon. Usb kabloyla telefonu bilgisayara baglayın. Bilgisyara zipten cıkardıgınız flash recovery dosyasına girin ve alttaki dosyayı çalıştırın. Dos ekranı gelcek herhangi bir tusa basın yükleme bir kac saniye sürecektir. Size pencereyi kapat uyarısı gelcek Kapatın ve telwfonu bilgisayadan sökün. Bataryayı çikararak telefonu kapatın. Bu sefer ses açma ve power tuşlarına aynı anda recovery ekranı gelene kadar basılı tutun. İnstall zip sdcard dosyasina gelin ve sdcarda kaydettigimiz yama recovery dosyasını bulup kurun. İşlem bitince recoveryi yeniden başlatın. Yeni recovery gelcektir. Wipe factory reset ve mount sekmesinde format sistem yapın. Geri dönüp
    install zip sdcard dan indirdiğimiz romu bulup kurun. Sistemi yeniden başlatın.

Romda acılısra ve kapanısta vodafone logoları var kaldırmak için es file explorer uygulamasını indirip kurun. Programı açin ve yukarıdan cihaz kısmına gelin. System klasörüne girin. Sol alttan araclar menusunden root explorerı çalıştırın. Cikan menuden rw okaeak bağlaya gelin ve cikan yerde hepsini rw olarak isaretleyip tamam deyin. Uperuser izni isteyecektir onada tamam deyin. Bu islemleri yaptigimizda artik istedigimiz seyleri silebiliriz. Media klasöründe shutdown ve boot animasyon resimlerini silin artik vodafonelardan kuryulmus olduk. App klasorundede sistemle ilgili isyemediginiz seyler varsa silin. İslem tamamdir.

Romda bildirim simgeleri yok bunun icin notification toogle programını öneririm.

Overclock yapılmıyor bence gerekye yok rralracing 3 oyununu kamadan çalıstırıyor.
    Overclok yapmak icin kernel yukleniz lazim.googledan kücük bir arastirmayla bulabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum.

Yeni romunuz hayırlı olsun

Ekleme: arkadaşlar ben gapss hava durumu email eklentileri ve wiper apk ve wap puss apk lari yani nerdeyse herseyi kaldirdim bu şekilde çok seri. Diger turlu ufak tefek takilmalar olabilir.

2. Ekleme: Tigermaxus tan alıntı.

Oncelikle paylasim vcok guzel BURADA DURUM CUBUGU YOK DEMISSINIZ BILMENIZ GEREKEN BISEY VATR recovery yaparken Cust kbolumunede format attiginiz icin haliyle durum cubugu gitti bunu duzeltmek isteyenler hemen g301in resmi updatatesini kursun sonra rootlasin ve gidip Root exploreri veya es file managerle 1) CUST/KVK/TR yolunu acip once App,Email ve Media klasorlerini silin 2)CUST/KVK/TR/xml klasorundeki (apns-confing.xml )yi silin

Bunlari yaptiktan sonra romunuzu kurun ama sakin custa fotrmat atmayin aksi taktirde bildirim cubugu dgider. merak edenler icin ,neden 2)CUST/KVK/TR/xml klasorundeki (apns-confing.xml )yi silin dedin diyorsaniz cunku bu kucuk dosyayi silmezzseniz romu kurduktan sionra Veri baglantisi yapamazsiniz ayrintilar kucuk seylerde gizli..
    Romu yükledim. İyi gözüküyor. Bakalım yeni uygulamalar yükleyince performansı nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkasal -- 25 Şubat 2014; 21:17:50 >

• En güzeli orijinal yani kendi romu gerisi hikaye sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b952 repack romda dahili boş hafıza 2gb görünmekteyken , herhangi app vs yüklenmiyor,hafıza yetersiz,yeterli alan yok uyarısı veriyor,diğer vodafone repack romda aynı sorun varmı,dır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenovoy530

b952 repack romda dahili boş hafıza 2gb görünmekteyken , herhangi app vs yüklenmiyor,hafıza yetersiz,yeterli alan yok uyarısı veriyor,diğer vodafone repack romda aynı sorun varmı,dır ??

Herhangi bir sıkıntı yok hocam ben şu anda dahili hafızayı kullanıyorum.

• ben de bir çok rom yükledim kit kat 4.4.2 olsun ıcs 4.0.3 olsun ancak en sonunda dönüp dolaşıp orjinal yazılama geri döndüm.KVK ları ve diğer kullanmadığım app leri sildim şu an için en iyi rom bu diyebilirim.Diğer romların hep eksik bir tarafı var.Kamera ve foto çekimleri vasat radyo yok vs vs.
  • trewdx kullanıcısına yanıt
    bilgilerin için teşekkürler

DENEDİM AMA İMDAT DİYORUM

güzel kardeşim benim tel rootlu ve 109808 baseband uyumlu custom romlardan belki 25 adet denemem oldu.
    tabiiki 2030 base kuramıyordum. yazından sonra denendim yama ile kabul etti.
    ama tekrar tekrar yama yı yüklediğim halde imei uçtu sd kartı ve sim kartı görüyor rehber açıloyor ama imei gelmediği için
    aramalara ve diğer öperator uygulamalarına kapalı.
    109808 dede bazen farklı romlarda bu sorun olurdu ama baseband 109808 zip dosyasını yüklediğimizde açılırdı.

İMEMİ İÇİN 2030 BASEBAND DOSYASI VARMI @trewdx

açılmayıncas tekrar 109808 base cwm restore de açılmadı.

bir çözümün varmı yardımcı olabilir misiNİZ

• trewdx kullanıcısına yanıt
    arkadaşım acaba baştan reco yapsam olur mu diye
    senin verdiğin flash recovery ile başladım ama flashlandıktan sonra
    installzip from sdcard gidiyorum ama zip dosyasına ulaşmam için sd ye girmiyor
    hatta diğer wipe larda bile boş bir alan çıkıyor
    sebebini biliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

arkadaşım acaba baştan reco yapsam olur mu diye
    senin verdiğin flash recovery ile başladım ama flashlandıktan sonra
    installzip from sdcard gidiyorum ama zip dosyasına ulaşmam için sd ye girmiyor
    hatta diğer wipe larda bile boş bir alan çıkıyor
    sebebini biliyormusun

Maalesef bilmiyorum hocam. Orjinal yazilimi yüklemwyide denwdinmi?

• Bu vodafone romunda fotoğraf makinesi dışında bir sorun varmı, batarya süresi orjinal roma göre nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: classy

Bu vodafone romunda fotoğraf makinesi dışında bir sorun varmı, batarya süresi orjinal roma göre nasıl?

Batarya süresi iyi, orjinal romla aynı sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trewdx -- 28 Şubat 2014; 15:16:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar flash reco ve rom da tamam ama benim imei 0 gözüküyor yedek de yok
    cihaz altındaki imei noyu nasıl tanıtırız cihaza bilen var mı?
    romu gerçekten çok beğendim
    ama sim kartı tanıdığı halde rehberde açılıyor ama aramalar kapalı imei 0 olunca
    LÜTFEN BU ROMU KURANLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM
  • quote:

arkadaşlar flash reco ve rom da tamam ama benim imei 0 gözüküyor yedek de yok
    cihaz altındaki imei noyu nasıl tanıtırız cihaza bilen var mı?
    romu gerçekten çok beğendim
    ama sim kartı tanıdığı halde rehberde açılıyor ama aramalar kapalı imei 0 olunca
    LÜTFEN BU ROMU KURANLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM

http://www.solidfiles.com/d/e208f49ff9/Downgrade-B895.zip

Hocam şurada birşeyler anlatıyor ama ingilizcem çok iyi değil.

Ayrica başka bir konuda cm romlarını yayınlayan adam orjinal 2.3.6 yazılımını yükleyince düzelir gibisindn birşeyler demiş.

• link sadece zip dosyası
    konuyu anlatan linki atarsan sevinirim
    bide size birşey sorayım imeiuçma olayı sızde olmadı mı
    veya olduysa nasıl düzelttiniz
  • quote:

link sadece zip dosyası
    konuyu anlatan linki atarsan sevinirim
    bide size birşey sorayım imeiuçma olayı sızde olmadı mı
    veya olduysa nasıl düzelttiniz

Pardon linki yanlis vermisim. Şu olcak:

http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/backup-imei/

Burayi bir arastirin.

Hocam imei olayi benim basima hic gelmedi, nasil yapilacaginida bilmiyorum, internetten arastirdigim kadariylada sık rastlanan bir sorun degil.

Ama son care orjinal yazilimi yukleyip garantiye gondermeniz. Durumu anlatmazsiniz kendi kendine oldu dersiniz onlar halledecektir sorunu. Nasil olsa yazilimsal bir sorun.

• sağol ilgin için ancak bu adresi biliyorum o sadece imei kopyalamayı anlatıyor

ben formatlayarak sd ye sıfır dload dosyasından orjinal romu attım ama
    1/3 e kadar geliyor devametmiyor.
    orjinal rom dahi yüklenmiyor
  • quote:

sağol ilgin için ancak bu adresi biliyorum o sadece imei kopyalamayı anlatıyor

ben formatlayarak sd ye sıfır dload dosyasından orjinal romu attım ama
    1/3 e kadar geliyor devametmiyor.
    orjinal rom dahi yüklenmiyor

Hocam dediğim gibi konuyla ilgili pek bilgim yok ama şöyle bir program buldum. G301 imei tamir edebiliyormuş. Exe dosyası bilgisayar üstünden çalışıyor sanırım.

http://forum.gsmhosting.com/vbb/mobiquo/minisite/site/MainTopic.php?cmd=getThread&tid=1771179

• kusura bakma arkadaşım seni yordum
    baktım ama bahsi geçen pc de kurulmuyor
    kaç tane farklı g300 firmware de dload dosyası ile format atmak istedimse de olson çare telefonu hiç açılmıyacak hale getirip servise göndermk nasıl yaparım biliyormusun
  • quote:

kusura bakma arkadaşım seni yordum
    baktım ama bahsi geçen pc de kurulmuyor
    kaç tane farklı g300 firmware de dload dosyası ile format atmak istedimse de olson çare telefonu hiç açılmıyacak hale getirip servise göndermk nasıl yaparım biliyormusun

Maalesef hocam yav. Aklima hiç birsey gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.