Şimdi Ara

ASAS İÇİN EN İYİ İTEMLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
35.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞALARIM SİZLERE BİR SORU SORMAM LAZIM.
    BEN PVP SERVER DA OYNUYORUM ASASIM GELEN GEÇEN HERKES BENİ YATIRIYOR BUNU SEBEBİ NEDİR ?
    BEN ADAMLARA 500-600 TAŞ ÇATLASA 750 VURUYORUM ADAMLAR BANA 1000-1500 GEÇİRİYO BUNU ANLAYAMADIM.
    BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM . ÇOK YARDIMA İHTİYACIM VAR. ACABA İTEMLERDEN Mİ KAYNAKLANIYO . SİZE GÖRE EN İYİ ASAS İTEMLERİ NELER ( ÜST ALT ELLER FİLAN HEPSİ ..) EN İYİ İTEMLER YANINDA BİR DE SKİLL OLURSA İYİ OLUR BEN HİÇ ASAS OYNAMADIM DA İLK DEFA :D:D:D:D:D

:::::::::::::::::::::::::İNŞALLAH YARDIMCI OLURSUNUZ .. ::::::::::::::::::::::::::::::::::

• Yapay Zekanın Yanıtı

ASAS İÇİN EN İYİ İTEMLER

Knight Online oyununda ASAS karakterleri için doğru itemleri seçmek, başarılı bir oyun deneyimi için çok önemlidir. İşte oyuncuların dikkate alması gereken en iyi ASAS itemleri:

Zırhlar:

• Epik Wyrm Zırhı: ASAS'lara yüksek fiziksel ve büyülü savunma sağlar.
    • Kara Şövalye Zırh Seti: Hızlı saldırı ve hareket hızı artışı sunar.
    • Kara Şövalye Casus Zırhı: Gizlilik ve?? şansını artırır.

Silah:

• Kara Şövalye Kılıcı: Yüksek saldırı gücü ve kritik vuruş şansı sağlar.
    • Ejderha Kamçısı: Ulaşım menzili ve çoklu hedefi vurma yeteneği sunar.
    • Çift El Kahraman Kılıcı: Yüksek hasar potansiyeli ve sağlam dayanıklılık sağlar.

Takılar:

• Kara Şövalye Bileziği: Saldırı gücü, kritik vuruş şansı ve atak hızı artışı sağlar.
    • Kara Şövalye Küpesi: Büyülü saldırı gücü, büyülü savunma ve can yenileme artışı sağlar.
    • Kara Şövalye Yüzüğü: Fiziksel saldırı gücü, fiziksel savunma ve kritik vuruş hasarı artışı sağlar.

Knight Online ASAS itemlerinin seçiminde aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Karakterin Oyun Tarzı: Saldırı odaklı veya savunma odaklı bir oyun tarzın var mı?
    • Oynanan Sunucu: Farklı sunucular, farklı itemlere erişim sunabilir.
    • Bütçen: Bazı üst düzey itemler oldukça pahalı olabilir.

Knight Online ASAS karakterleri için en iyi itemleri seçerek, savaş alanında rakiplerine karşı üstünlük sağlayabilir, görevleri daha hızlı tamamlayabilir ve genel oyun deneyimini geliştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen Git Warrior Aç. Tek Skill Var Zaten
  • Allah razı olsun knk sen olmasan ben ne yapardım :( :( :( :( ÇOK ESPİRİTÜOEL BİR ÇOCUKSUN AMA BEN CİDDİYİM ACELEM VAR DOĞRU DÜZGÜN CEVAP YAZIN .......
  • yüzük olarak rof warsa rof tak elbet wardır ki sana öyle vuruyolar ya da rol tak belt iron belt ya da glass belt pendant iron nec. küepeler master küpesi warsa tak yoksa eme tak dw shard sherion ne warsa tak dw sol elde Olsun takıcaksan shel seti demiyim zaten kafaya da dd25 wariorla vs iken ayaga spear ax hangisini takmışsa adam ona göre benden bu kadar
  • arkadaşlar şunu düzgünce yazarsanır sevinirim hepsi birbirine girmeiş neyi ne yapayım anlamadım. yapacağınız bu:

sağ el : ...
    sol el : ...
    yüzükler:...
    küpeler:...
    belt:...
    ve üstüme : ...

DİKKAT PVP SERVER ONA GÖRE CEVAPLAYIN ....
  • Öncelikle asas oynamak istiyorsan minor Combo bilmen qerek neyse Sorunun Cevabına qeceyim.

sağ el : Shard
    sol el : Dark vane
    yüzükler:Dual rol
    küpeler:Dual Eme
    belt:iron ßelt , glass ßelt
    pendant:İron neackle
    ve üstüme : Shell set (Wakry warsa wakry)
  • Merhaba Bu İtemler Kaç PAra Tutar Ve KAç lv Olmak Lazım ????? :)
    Ve Bunalrı Satan Kişleri Yönlendirseniz Sevenirm :)
    Gerçek Kinght'de Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerderd -- 30 Haziran 2014; 11:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerderd

Merhaba Bu İtemler Kaç PAra Tutar Ve KAç lv Olmak Lazım ????? :)
    Gerçek Kinght'de Lütfen

sen oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerderd

Merhaba Bu İtemler Kaç PAra Tutar Ve KAç lv Olmak Lazım ????? :)
    Gerçek Kinght'de Lütfen

nedense güldüm
  • Sa beyler bende asas andream oynuyorum bi elimde +11 rebit shart bide +11 rebit md var üstüm full +5 rebit chitin ve hala tek yemesemde kolay yatıyorum daha takı hiç almadım neler almalıyım yada üstüm değişiklik de yapabilirim önerileriniz nelerdir ? Selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asas hem oynaması zordur, hemde itemleri çok pahalıdır burda bütçe belirtmeden bişey yazılmaz.

sana takı set yazarım 10.000 TL tutar fiyatı ama gelene geçene tek atar o ayrı mesele.
  • 2009 konusu

• 300 400 tl lik bi liste yapar misin ?

• fearlesl F kullanıcısına yanıt
    eskıden iron belt dual elf belt wp kupeler +10 dex takardım gayet basarılıydı
  • Jehat_40 kullanıcısına yanıt
    tabı bu dedıgım olay 2007 2008 de idi basenın kralı ıdım :) simdi ne oldu bılmıyorum oyunu gecen bı gırdım grafıkler fılan degısmıs yazık etmısler oyuna o kanatlar nedır allah askına ya :
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.