Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.117
Cevap
14
Favori
96.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Noldu bu konuya eskiden atisirdik falan son mesaj ne zaman gelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florenzi'nin antrenmanda yine ön çapraz bağları kopmuş.. Sezonu kapatmış. Kariyeri bile tehlikede demiş bazı kaynaklar..
  • barçaya salladı 50 metreden daha da belini doğrultamadı
  • Romayı takip etmiyorum.
    Kazanabilir mi bu sene uefayı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus626emre

    Romayı takip etmiyorum.
    Kazanabilir mi bu sene uefayı

    İnişli çıkışlı bir performansımız var. Lig ve Uefa içinde böyle şimdilik. Dişli takımlar var. Bence zor ama ihtimal var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidecemhasan -- 18 Şubat 2017; 0:7:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Florenzi'nin antrenmanda yine ön çapraz bağları kopmuş.. Sezonu kapatmış. Kariyeri bile tehlikede demiş bazı kaynaklar..

    O iş bitmiş devam etse dahi imkansız eski performansı.
  • Ambarad konuyu bana devretti gitti. Tabi onun gibi düzenli yazan olmayınca yukarılara çıkmıyor, milletin de aklına gelmiyor. Ben de ara sıra başlıktaki son skoru değiştiriyorum sadece.

    Florenzi'nin olayını duymamıştım, çok kötü olmuş.
    Geçen gün Roma'dan Gerson adında altyapıdan gelen bir oyuncu Monaco'ya mı ne satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Twitter'da bir hesap çok güzel sitem etmişti. Kısaca şöyle diyor: Roma top class oyuncuların geldiği bir kulüp değil malesef. Dani Alves gibi dünyanın en iyi sağ beklerinden sayılan bir adamı getiremez mesela Juventus gibi. Ama Totti ve De Rossi'nin varlığı sayesinde yıllarca "top class-sınırındaki" oyuncuları Roma'ya çekebildi. Totti ve De Rossi'nin yaptığı fedakarlık çok büyük. İkisi de çok daha başarılı kulüplerde oynayıp kariyerlerine madalyalar ekleyebilecekken o kaliteleriyle Roma'da kalmayı tercih ettiler. Şimdi alt yapıdan aynı kalitede bir oyuncun daha çıkmazsa nasıl ayakta kalacaksın?

    Roma zaten Bursaspor, Trabzon gibi iyi oyuncu parlatıp üç büyüklere yollayan bir takım oluyor. Malesef bünyesinde tutamıyor. Benatia, Pjanic, Romagnoli... Nainggolan bile Chelsea'ye gidecekti neredeyse. Manolas da gidicidir. Zaten şampiyon takımlardan çok sıfırlı teklifler varken kimseden Roma'da kalmasını bekleyemezsin, babasının oğlu değil.

    Florenzi'nin de bir misyonu vardı. Totti ve De Rossi'den sonra altyapıdan gelip ilk 11 oynayan oyuncuydu. Onlar gibi top class değildi. Fakat geçen sezon sağ bek olmasına rağmen tüm turnuvalarda 8 gol mü ne atmıştı. 24 yaşındaydı, geliştirmek için 1-2 senesi daha olabilirdi belki. Ya da başka bir hocanın elinde parlayacaktı kim bilir. Bu sakatlık baya bir darbe vurdu.




  • İtalya'da Milan sempatik gelir bana ama Totti reyiz için Roma'yı da takip etmeye çalışırım. Denildiği gibi, bir türlü top class adamlar gelmiyor. Dzeko güzel bir transferdi mesela, onu kadroda tutup onun etrafında kadro şekillenmeli bence. Keza Nainggolan da tutulmalı.
  • Oguz"un ayrilmasina uzuldum.

    Juve napo inter su sekilde olcak diyebilir miyiz ilk 3
  • Beyler sizde Fazio dışında stoper yok muydu da Fazio saykosu oynadı? Adam resmen 2 gol hediye etti bize
  • Roma, 461 gün sonra sahasında yenilgiye uğradı.
  • AS Roma Başkanı James Pallotta, kulübün yaşayan efsanesi Francesco Totti'ye sportif direktörlük görevini üstlenmesi için 6 yıllık teklifte bulunduklarını açıkladı.

    Yetiştiği kulüp olan Roma'da 1993 yılından beri aralıksız 24 senedir A takım seviyesinde futbol oynayan Francesco Totti'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

    Deneyimli futbolcunun kariyerine son verip vermeyeceği tartışılırken, kulüp başkanı Pallotta, geçtiğimiz günlerde Totti'ye sportif direktör olarak kulüpte kalması için teklif yaptıklarını açıkladı,

    Sassoulo maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan, ''Totti'ye sportif direktör olarak 6 yıllık teklif sunduk.Bunun üzerinde henüz fazla konuşmadık. Şu anda Şampiyonlar Ligi için mücadele ediyoruz. Sadece bu hedefimize konstanre olmuş durumdayız.'' dedi.

    Bu sezon Roma formasıyla 20 maça çıkan Totti, 3 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulundu.




  • Francesco Totti: ''Yıllar önce Real Madrid'e transfer olmak üzereydim. Transfer olmaya çok yakındım ve düşünüp taşındım. Sonrasında burada kaldım.''

    ''Brezilyalı Ronaldo ile oynayıp Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilirdim. Fakat Roma'da kaldığım için asla pişman değilim.''
  • Tottinin Hala Oynadıgını görünce mutlu oluyorum be aga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corrierre dello Sport'un haberine göre; yeni sezonda sportif direktörlük görevine 17 senelik çalışma döneminin ardından Sevilla'dan ayrılacak olan Monchi'yi getirmeyi planlayan başkent ekibi, teknik direktörlük koltuğunu Unai Emery'ye emanet etmek istiyor.

    Luciano Spalletti'nin göreve geldiği günden bu yana büyük maçlarda kötü sonuçlar alması sebebiyle değişim isteyen Roma'nın lider Juventus'un sadece 6 puan gerisinde olmasına rağmen böyle bir girişimde bulunmasının sebebi ise Monchi-Emery ikilisinin Sevilla'da gösterdiği uyum.

    Ancak İspanyol teknik adamın PSG ile devam eden yüklü miktardaki sözleşmesi transferdeki en büyük engel olarak görünüyor. Fransız ekibinin Ligue 1'i şampiyon olarak tamamlayaması halinde PSG'nin Emery'nin ayrılmasına engel olmayacağı öne sürüldü.

    Gazetenin iddiasına göre İtalyanların hedefindeki diğer teknik adam AC Milan Tekdnik Direktörü Vincenzo Montella...





  • sanırım başlık sahibi takip etmiyor 0-4 kara bir iz mi bıraktı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    sanırım başlık sahibi takip etmiyor 0-4 kara bir iz mi bıraktı acaba

    forumda hiç aktif değilim hocam. sahibi bana devretmişti ben de daha aktif birini bulup devretsem iyi olur aslında.
    maçları izliyorum olabildiğince ama zaten aylar öncesinden şampiyonluk şansı bittikten sonra tadı da kalmadı pek. ancak derbileri izliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: O Rei


    quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    sanırım başlık sahibi takip etmiyor 0-4 kara bir iz mi bıraktı acaba

    forumda hiç aktif değilim hocam. sahibi bana devretmişti ben de daha aktif birini bulup devretsem iyi olur aslında.
    maçları izliyorum olabildiğince ama zaten aylar öncesinden şampiyonluk şansı bittikten sonra tadı da kalmadı pek. ancak derbileri izliyorum.

    kardeşim ozaman o başlığı kaldır yav 0-4 villarreal hiç hoş değil
  • Ambarad vardı bi ara ne oldu ona
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.