Şimdi Ara

ARTIK VOİP VAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
19.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası en eski voipcilerle dolu hala voipin altyapısına para ödeyen insanların olduğunu bilmek beni üzüyor... bizim kurduğumuz sistemin üzerine sistem kuran veya yapabilen varsa bir daha foruma girmem ...www.telekutu.com burada adresimiz var düşündüğünüz aklınıza gelen herseyi sorabilirsiniz. bağlantı ücreti yok taahhüt yok sadece arayın görüşelim
  • Burada da biraz ayrıntı verseniz
  • ayrıntı olarak ne istediğinizi yazarsanız bende cok rahat bir şekilde cevap verebilirim ... aklınıza takılan ne varsa bana sorabilirsiniz
  • Betamax'ın

-nonoh.net Türkiye GSM dakikası 8 euro cent. Sabit hatlar ücretsiz.

-webcalldirect.com Türkiye GSM dakikası 5 euro cent. Sabit hatlar ücretsiz.
  • Arkadaslar bu voip hatlardan cep telefonu en ucuz hangi hatlardan arayabiliriz? Her yerde 10 euro-3 ay ucretsiz lafları geciyor ama bunlara sanırım gsmler dahil degil.Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa paylasırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunsnroses

Arkadaslar bu voip hatlardan cep telefonu en ucuz hangi hatlardan arayabiliriz? Her yerde 10 euro-3 ay ucretsiz lafları geciyor ama bunlara sanırım gsmler dahil degil.Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa paylasırsa sevinirim

buradan bakabilirsin hocam
    http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-3-1-1.html

• hocam oradan en uygunu webcalldirect ev telefonları haftada 200 dakika bedava ve cep telefonları 8 krş civarı fakat sormak istediğim sip cihazlarıylada aynı oranlar geçerlimi sip rates diye bir bölüm bulamadım ya da sipten ararsanız şu kadar diye bir bölümde yok sip ve normal oranlar aynı mı acaba ?
  • evet sip ve bilgisayardan aramak aynı fiyat ne yazıyorsa o geçerlidir
  • aynı durum voipraider da ^da geçerlimi benim hala 8 dolarlık hesabım var cepten ayar yapıp kullanabilir miyim acaba şimdi boşuna kasmıyım :)
  • evet geçerli ancak cepten kullanırken sanırım wi-fi üzerinden kullanacaksınız yoksa gprs den ücretli olur
  • 100 mb internet paketim var hız sorun olmazsa ücretlendirme pek problem olmaz kanımca :)
  • emrecelik tesekkur ederim. dogrusu bende webcalldirecti denemek istiyorum. burada kredi kartından odeme yaparken illaki paypal hesabınız olmak zorunda mı? Yoksa anında kredi kartından odemeyi yapıp konusmaya baslayabiliyormuyuz? Arkadaslar ayrıca turktelekom tarife sayfalarında internet aramaları diye bazı tarifeler koymuslar simdi bu voip servislerine odedigimiz paranın dısında turktelekoma da bir seyler odemek zorundamıyız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunsnroses

emrecelik tesekkur ederim. dogrusu bende webcalldirecti denemek istiyorum. burada kredi kartından odeme yaparken illaki paypal hesabınız olmak zorunda mı? Yoksa anında kredi kartından odemeyi yapıp konusmaya baslayabiliyormuyuz? Arkadaslar ayrıca turktelekom tarife sayfalarında internet aramaları diye bazı tarifeler koymuslar simdi bu voip servislerine odedigimiz paranın dısında turktelekoma da bir seyler odemek zorundamıyız ?

ADSL parası dışında bu servisleri kullandığınızda türktelekoma herhangi bir ücret ödemezsiniz..
  • tesekkurler diger sorularada cevap verilirse cok memnum olacagım
  • Sorum gunceldir Lutfen arkadaslar 10 euroluk kredi almayı dusunuyorum simdi webcalldirect ten bilgi lutfen
  • kredi kartıyla da alabilirsin kredi alma sayfasında visa ve master card diye seçebiliyorsun ancak paypal ı öneririm kredi kartında sorun yaşayabilirsin.ben yurtdışından yaptığım tüm alışverişlerde paypal ı kullanıyorum
  • SIP destegi işletim sisteminin sundugu ve aynı işletim sistemini kullanan cep telefonlarının hepsinde mevcut bir yazılımsal destek mi? Yoksa aynı işletim sistemini kullansa da telefondan telefona degişebiliyor mu?

Windows mobile yada Symbian SIP destekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 16 Mart 2010; 19:35:16 >
  • iyi gunler ben dukkanıma bu sistemlerden konturlu telefon koymak istiyorum bu isin pazarlamasını yapan arkadaslar benimle iletisime gecerlerse sevinirim

heldic_35@hotmail.com msn adresim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

SIP destegi işletim sisteminin sundugu ve aynı işletim sistemini kullanan cep telefonlarının hepsinde mevcut bir yazılımsal destek mi? Yoksa aynı işletim sistemini kullansa da telefondan telefona degişebiliyor mu?

hayır SIP desteği her cep telefonun işletim sisteminde yok. Örneğin benim kullandığım hp ipaq 514'de SIP desteği olduğu için Fring türü program kurmama gerek kalmadan konuşabiliyorum. Telefon satın alırken bu tür ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

SIP destegi işletim sisteminin sundugu ve aynı işletim sistemini kullanan cep telefonlarının hepsinde mevcut bir yazılımsal destek mi? Yoksa aynı işletim sistemini kullansa da telefondan telefona degişebiliyor mu?

hayır SIP desteği her cep telefonun işletim sisteminde yok. Örneğin benim kullandığım hp ipaq 514'de SIP desteği olduğu için Fring türü program kurmama gerek kalmadan konuşabiliyorum. Telefon satın alırken bu tür ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor.

Ama bütün windows mobile kullanan telefonlara SIP desteği eklenebiliyor Microsoft'un küçük bir eklentisiyle...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.