quote:Orijinalden alıntı: Guest-4E3535519demekki hep konuyu noktalayacak mesajlar atıyosun bu iyi bence .Alıntıları Göster kendisi tarumcudur
quote:Orijinalden alıntı: Guest-4E3535519forumda tarikatmı kurdunuz Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: EL NINO forumda tarikatmı kurdunuz ben kurdum şeyh benim müridim olmak istrersen vukuatlı nüfüs cüzdan örenğini bide muhtar onaylı ikametgah ilmuhaberini bana getir müridim ol
quote:Orijinalden alıntı: Tarumkendisi tarumcudur Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tarum kendisi tarumcudur ne tarumcusu be duyanda bişey sanacak. tarikata felan üye deilim ben. Şekilci olmayın
quote:Orijinalden alıntı: silent screamquote:Orjinalden alıntı: Tarum kendisi tarumcudur ne tarumcusu be duyanda bişey sanacak. tarikata felan üye deilim ben. Şekilci olmayınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Tarum kendisi tarumcudur ne tarumcusu be duyanda bişey sanacak. tarikata felan üye deilim ben. Şekilci olmayın sen şekilciisn kardeşim unutma bu dedimi sen tarumcusun yalansa yalan de
quote:Orijinalden alıntı: Tarumquote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Tarum kendisi tarumcudur ne tarumcusu be duyanda bişey sanacak. tarikata felan üye deilim ben. Şekilci olmayın sen şekilciisn kardeşim unutma bu dedimi sen tarumcusun yalansa yalan de Alıntıları Göster bende de aynı şeyler vuku buluyo,sona <---bu boynuzlu kikirdeği koyuyom ne gelen oluyo ne giden
quote:Orijinalden alıntı: Tarumquote:Orjinalden alıntı: EL NINO forumda tarikatmı kurdunuz ben kurdum şeyh benim müridim olmak istrersen vukuatlı nüfüs cüzdan örenğini bide muhtar onaylı ikametgah ilmuhaberini bana getir müridim ol Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tarum quote:Orjinalden alıntı: EL NINO forumda tarikatmı kurdunuz ben kurdum şeyh benim müridim olmak istrersen vukuatlı nüfüs cüzdan örenğini bide muhtar onaylı ikametgah ilmuhaberini bana getir müridim ol peki gizli kameramla geliyorum ...
quote:Orijinalden alıntı: Tarumquote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Tarum kendisi tarumcudur ne tarumcusu be duyanda bişey sanacak. tarikata felan üye deilim ben. Şekilci olmayın sen şekilciisn kardeşim unutma bu dedimi sen tarumcusun yalansa yalan de Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tarum sen şekilciisn kardeşim unutma bu dedimi sen tarumcusun yalansa yalan de yalan
quote:Orijinalden alıntı: silent screamquote:Orjinalden alıntı: Tarum sen şekilciisn kardeşim unutma bu dedimi sen tarumcusun yalansa yalan de yalanAlıntıları Göster silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni
quote:Orijinalden alıntı: Tarumsilent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni Alıntıları Göster bana cevap hakkı doğurmayın sonra topiği tutsun diye sürekli yazıyo derler
quote:Orijinalden alıntı: Tarumsilent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tarum silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni ağır sanayi hamlesiyle...nasa araştırma kafilenle gel evet ben ve boynuzlu kikirdek ne olmuş
quote:Orijinalden alıntı: pappumpaaquote:Orjinalden alıntı: Tarum silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni ağır sanayi hamlesiyle...nasa araştırma kafilenle gel evet ben ve boynuzlu kikirdek ne olmuşAlıntıları Göster Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi.
quote:Orijinalden alıntı: pappumpaaquote:Orjinalden alıntı: Tarum silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni ağır sanayi hamlesiyle...nasa araştırma kafilenle gel evet ben ve boynuzlu kikirdek ne olmuşAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: pappumpaa quote:Orjinalden alıntı: Tarum silent yalan söyledi gördünüz yalan didi nino kameranla gel topunle tüfeğinle ağır sanaiyi hamlelerinle gel paplumba boynuzlu kikirdek ve sen güldürme beni ağır sanayi hamlesiyle...nasa araştırma kafilenle gel evet ben ve boynuzlu kikirdek ne olmuş magnolia girme aramısa senin boynuzlarını kırarım bak paplumba bana melek gibi olcan şeytan gibi olmıcan
quote:Orijinalden alıntı: cardiacusBen de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Magnolia.. Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi. konu sahibi olarak idda ediyorum bu topicin en son mesajı bana ait olacak. içimden bi ses öle diyo
quote:Orijinalden alıntı: silent screamquote:Orjinalden alıntı: Magnolia.. Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi. konu sahibi olarak idda ediyorum bu topicin en son mesajı bana ait olacak. içimden bi ses öle diyoAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Magnolia.. Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi. konu sahibi olarak idda ediyorum bu topicin en son mesajı bana ait olacak. içimden bi ses öle diyo olmıcaksın ilelebet bu topiktwyim
quote:Orijinalden alıntı: Tarumquote:Orjinalden alıntı: silent scream quote:Orjinalden alıntı: Magnolia.. Ben de sadece bana oluyo sanıyodum,yazdığım zaman konu orda noktalanıyo da. Kusura bakma konun burda kalabilir konu sahibi. konu sahibi olarak idda ediyorum bu topicin en son mesajı bana ait olacak. içimden bi ses öle diyo olmıcaksın ilelebet bu topiktwyim Alıntıları Göster bende hep bende bitiyo sanıyodum iyide bu kadar çok konu açılmıyoki son zamanlarda herkes bende bitiyo diyosa bu işte bi iş var
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz..bende hep bende bitiyo sanıyodum iyide bu kadar çok konu açılmıyoki son zamanlarda herkes bende bitiyo diyosa bu işte bi iş varAlıntıları Göster böle düşünen nekadar kişi varda dökülüyo buraya
quote:Orijinalden alıntı: silent screamböle düşünen nekadar kişi varda dökülüyo burayaAlıntıları Göster yahuuu aslında öyle bişi yok size öyle geliyo baksanıza
quote:Orijinalden alıntı: Tarumyahuuu aslında öyle bişi yok size öyle geliyo baksanıza Alıntıları Göster Bende tam cvp yazıyorum gönderecem konu silinmiştir yönetici girişi istiyor
quote:Orijinalden alıntı: donulmezaksaminufkuBende tam cvp yazıyorum gönderecem konu silinmiştir yönetici girişi istiyorAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TiriT Bende tam cvp yazıyorum gönderecem konu silinmiştir yönetici girişi istiyor o başka bi topic konusu burası yazdığı mesajlarla topic öldürenlerin