Şimdi Ara

Artık Starbucks a gitmeyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamlardan sonra SB ın tadı iyice kaçtı 2 gram espressoya 8.75 verilmez. Elveda starbucks.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 değil 17 gram. Bir ikincisi ise tüm dünya piyasasında kahve fiyatlarında bir yükselme var sadece türkiye ile alakalı değil. Cayın 3 tl olduğu yerlerde 8 tl ye espresso bedava denebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

2 değil 17 gram. Bir ikincisi ise tüm dünya piyasasında kahve fiyatlarında bir yükselme var sadece türkiye ile alakalı değil. Cayın 3 tl olduğu yerlerde 8 tl ye espresso bedava denebilir.
    Ben 6.50 felanken bile fahiş buluyordum fakat dışarda kahve içmeye değer diyordum umursamıyordum.. benim günlük yevmiyem 100 lira iken o kahve o kadar edemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks fiyatları eleştiriliyor fakat bence haksız yere.

Şöyle ki,
    Bir içecek alıp veya onu da almayıp 5 saat boyunca internetini kullanıp ve masalarını-ortamını işgal edebileceğiniz pek bir yer yok.
    Diyelim mekanla işiniz yok sadece kahve içeceksiniz. Espresso-americano yapan bir cafe fiyatları zaten minimum starbucks fiyatları civarı oluyor ve kahvesi daha iyi olmuyor nadiren iyi çıkabiliyor ama standardı sağlayamıyor her zaman.
    Zincir kahve dükkanlarının hepsinden çok kez kahve tükettim. Belirgin bir kalite farkı göremedim.
    Şu bir gerçek. O fiyata daha iyi kahve olur mu evet olabilir. En yüksek adette alımları yapan bu firma çok az bir kardan vazgeçerek daha kaliteli çekirdekleri sunabilir. Vakti geçmiş filtre kahveyi servis etmeme konusunda daha özen gösterebilir.
    Yani aslında fiyat değil eleştirilecek başka şeyler var bence.
    İyi kahve iddiasında olan ve gerçekten de iyi kahve içebileceğiniz yerlerde fiyatlar zaten Starbucks tan daha yukarıda.
    Düzgün bir alternatifi olsa keşke ama alternatifleri de kendi gibi olunca kalite anlamında bir adım ilerlemiyor.
    Tabi sizin bahsettiğiniz kahvedeki genel bir fiyat artışı ise o durum ayrı. Artık evde bile güzel kahve yapmak pahalı.Güzel çekirdeklerin 250 gramını diyelim 60-70 liraya alıyorsunuz tek bardak 4 liraya geliyor ki ekipmanı ayrı tutuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.