Şimdi Ara

Artık sepet takmak 2 bin lira bunu da gördük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senolas

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: senolas

şimdi burada mesele arkaya konulan çantamı yoksa köylerde kullanılan motorsiklerlede yana takılan sepetlermi bu belli değil ama arkaya takılan 30 40 lt lik çantalar için proje çizdirildiğini ve cezai işlem uygulandığını biliyorum

Arkaya takılan sepetleri hocam hani kilitli 40 50 liralık şeyler yani öyle yan sepet değil

anladım hocam lakin bu konu yeni değil sadece meraklı habercilerin yaptığı güncelleme haberlerden biri işte bi kaçta polisle konuşup halku bu yönde bilgilendiriyorlar cceza lar daha çok o dev gibi pizzacı çantalarına olacaktır küçük bagaj çantalarına kimsenin bişey diyeceğini sanmıyorum

Aynen bence de sadece ticari kullanılan uygnsuz taşıma kutularını kapsamalı. Hazır orjinal portatif olarak söküp taklabilen topcase çantalara kimsenin ceza kesmeye hakkı yok. Mahkeme yolu açık, emsal kararlar da mevcut. Zaten değeri 2000 TL olan motora kimse 2000 TL daha verip proje mroje çizdirmez. Arabaya lpg taktırmak daha ucuz üstelik bunun parasını yakıttan tasarruf ederek karşılamak mümkün. Uyduruktan sepete kutuya bu parayı vermek hem saçma hem de enayilik. Rant peşinde olanların çıkardığı medya ile birlikte büyütülmeye çalışan bir haber bu. 2012 De de aynı şeyler söylenmişti. Çok da ciddiye alınacak birşey değil. Destekliyorum diyenin ya maddi çıkarı vardır ya da motosiklet kullanana karşı bir psikopatlık bir durumu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W1L3D

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: W1L3D

projeyi destekleyenlerden birisiyim. geç bile kaldılar.

Sebep ? Sepetin ne mahsuru var ? 100 liralık şey için 2 bin lira proje ücreti nedir mantıklı açıklaması var mı ?

siz çin malı yada türkiyede üretilmeyen motoru alıp arkaya çanta takıp ceza yemekten korkuyorsunuz biz türk malı eski pejoları 2 4 6 silindir yapıp 7 8 milyar masraf edip 3 4 lira ceza yiyorduk sigorta vizemiz herşeyimiz olduğu halde tek suçumuz türk malını geliştirmekti. bizler heryer başvurduk mahkemeler açtık kimse projelerimizi onaylamadı biz bu çileleri çektiysek. türkiyenin malı olmayan motora binen kişilerde çeksin. bu yüzden destekliyorum en az 15 20 bin liramı bu iş için boş yere tükettim bizim suçumuz neydi ? türk malını geliştirip italyanlara almanlara fransızlara isviçrelilere amerikanlara nasıl motor yapılır gösterdik hepside dahala taktir eden türkiyede yapılan bu motorları över.

şimdi anlayabilmişsinizdir umarım.

Münferit ve tamamen kendizi ilgilendiren bir olayla bunu bağdaştırıp, ben şöyle yapacaktım 15bin tl harcadım izin vermediler o zaman herkes ceza yesin, demek normal bir ruh hali değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Sana şunu yap bunu yapma demeyeceğim ancakkk........

Benim 2 motorda da topcase var. ikisini de sökmeyi düşünmüyorum. Polis durdurup ceza yazmak isterse durumu izah ederim. Şaseye bağlanan çantalar için ceza yazabileceğini (pizza/hamburger motorları), benim motorda çanta demirine bağlı olduğunu dolayısıyla cezayı gerektirmediğini açıklayacağım.

Topcase benim elim ayağım gibi. Kaskımı eldivenimi dizliğimi vs koyuyorum. Ticari amaçla kullanmıyorum ki.
    Zaten skuterimde 32lt ucuz bir çanta var. Laga luga yaparsa polisin gözü önünde sökerim.
    Zaten bu meselenin ortaya çıkışı Anadolu Restoranları/Mc Donald's ın işgüzarlığı.
    Onlar işletsinler ruhsatına, ben işletmeyeceğim...

Memlekete bak yahu! Korkumuzdan motora da binemeyeceğiz yakında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuqito -- 11 Ağustos 2014; 12:03:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

allahin apacisi 50 liralik osurarak giden motora sozde 7000 lira masraf yapmis onu sikayet ettigimiz icin bize destek olmuyor. vah vah.

beter ol lan bir de pejo turk mali saniyor keko.

Artık sepet takmak 2 bin lira bunu da gördük

• Anladım o zaman sokturmeyeyim ben bana da kask için lazım

• vetenes kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sanada merhaba adım kenan ben proje işi yapıyorum benımle irtibata geçersenız yardımcı olurum kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.