Şimdi Ara

Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'dan aldığım telefonumu İphone 5 aldığım için satıyorum. Cihaz sürekli jelatin ile kullanıldı.En ufak bir sorun çıkarmadı bana sağolsun Kutusu faturası tüm aparatları mevcuttur.
    Resimlerde de görüleceği gibi oldukça temizdir. Ön yüzünde jelatin arka yüzünde de iphone 5 sticker ı mevcuttur.Bunlar yenilendiğinde cihaz sıfır görünümde olacaktır. En son indirimi yaptım pazarlık kesinlikle yoktur. Haftaiçi İst-Beyoğlunda, haftasonu Pendik civarında cihazı gösterebilirim.

TAKAS YOKTUR

Fiyat: 839 TL

Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)  Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)  Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)

Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)  Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)  Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)

Artık satılsın---İphone 4-----32GB vodafone Faturalı--Tertemiz sorunsuz---- (839 TL)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 20 Şubat 2013; 10:41:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.