Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Zebani gördük. Zebanide beni gördü zebaniye selam dedim oda bana selam dedi nbr dedim ii sn dedi bende iyi dedim.

Edit: Konu bukadar benim sayemde tuttu ama -273 eksi var. Yazık Çok yazık
    Ayrıca Reklam alınır

- rekoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra, aklıma yeni konu açmak geldi DH'ye. Girdim Konu dışı bölümüne ve şöyle bir konu açtım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenitolepe

Sonra, aklıma yeni konu açmak geldi DH'ye. Girdim Konu dışı bölümüne ve şöyle bir konu açtım...

ARTIK NEŞELENİN... Olmalıydı DH de yeni bir çığır açacağımı sanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: CristalMeth

quote:

Orijinalden alıntı: lenitolepe

Sonra, aklıma yeni konu açmak geldi DH'ye. Girdim Konu dışı bölümüne ve şöyle bir konu açtım...

ARTIK NEŞELENİN... Olmalıydı DH de yeni bir çığır açacağımı sanıyordum

Konu tutmaya başlamıştı beğeniler yağıyordu eksiler artılar havada uçuşuyordu. Sonra canım sucuklu sütlac çekti.

• Bana iki seçenek sunuldu. Ya parmağımın üzerine oturacaktım ya da kafama sıkıp intihar edecektim.
  • Ben 2 seçeneğide kabul etmeyip soda şişesinin üstüne oturdum.

• sonra canım soda istedi ve kalkıp sodayı içtim.
  • Midem şişti ve bütün gücümle geyirdim

• geğirirken ağzımdan amcam çıktı ve bana ulan beni ne ara yedin it oğlu it dedi. Amcamın hakaretlerine daha fazla dayanamadım ve amcamı yarım ekmek arasına koyup şalgamla birlikte yedim
  • Aracımla caddede ilerken birden Logar kapağı açıldı içinden bir amca çıktı. Onca kişi bu amcanın haline bakarken, amca şalgamla iyi giderim İtoğlu İt ler dedi.
  • İyice saçmalamıştı hayatım. Korktum, gerildim. Koşa koşa uzaklaştım ordan. Fakat yolumu kaybetmiştim! Bir anda kendimi, mağarada buldum. Kendime şu soruyu sordum...
  • mağradan girdiğim gibi çıktım klostrofobim vardı . araba bulup dh ofisini bastım mesut çevik moderatörler adminler hepsi ordaydı onları vahşice katlettim sonra ...
  • Meraba ben mesut çevik diyen bir hologram karşıma çıktı
  • ve birden diğer Dh adminleri canlanmaya başladı, gözümün önünde bugüne kadar banlanmış üyelerin feryadları canlandı ve duygulanıp kaçmaya başladım
  • Korkudan öyle bi kaçmışım ki kendimi Vegasta bir kumarhanenin içinde evimin tapusunu kumar masasına koyarken buldum. ALL IN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakinİnsan

Korkudan öyle bi kaçmışım ki kendimi Vegasta bir kumarhanenin içinde evimin tapusunu kumar masasına koyarken buldum. ALL IN !

Bir baktım zebaniye karşı oynuyorum.oda zindanı üstüne oynuyor.

• Bir anda zebani yanagıma bır buse kondurdu ben dayanamayıp telefon numaramı ona verıp ordan uzaklastım

• bir müddet sonra telefonuma mesaj geldi...

• Mesajda, "ne ypyn sn yea.s.s" yazıyordu. Kendime şu soruyu sordum dedikten sonra yine maceralara atlamıştım. Artık aklımı kaçırmak üzereydim. Çünkü hikaye, öncekini yaptığın eylemle sonrakinin birbirini tutmadığı garip bir evrene doğru sürüklenir olmuştu!
  • Birden bire forymda zebani yazisini gordum Artik yapicak tek bisey vardi. Ben de moonwalk yaparak zebaninin yanina gittim artik senle konusamayuz dedim beni aldatmadan once dusuncektin bidaha mesaj atma dedim zebani delirmisti ustume dogru geliyordu

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.