Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonra bilgisizliğnden bunalıma girdi
  • Sonra brezilya almanya maçını gördü. tekrar Aman tanrım didi.
  • forvette jony sinsi görüp şaşırmamak elde mi ?

kalecide stoya tabi

edit : 7 + biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byoqan -- 9 Temmuz 2014; 0:37:01 >
  • attı golü attı golü . Artık yeter dedi
  • demeye kalmadan üstün Alman ırkı yine galip gelmişti
  • galip derviş kim dedim kendi kendime .

nerden uyduruyorum ki böle şeyleri ..
  • Tüm bunlar olurken Badesu amca sokak hayvanlarını eve toplamakla meşguldü. Ama maçı gördüğü anda Brezilyalıların ne kadar seksi olduğunu farketti ve hayvanlara daha hiç işlem uygulamadan zoofilisini kaybetti. Badesu amca Brezilya'ya doğru yüzmeye başlamıştı bile ve 10 dakika sonra oradaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brezilyalilar 7-1in siniriyle bunu Scolari zanneti...

• Zaman gecti, kadikoye gecmek icin karakoyde bekliyordum. Etrafta pek insan yoktu esneyenler, gozunu ovusturanlar ve niceleri. Daha sonra iskeledeki televizyondan bir anons duyuldu. Istanbul icin son saatler diye heyecanli anlatiyordu genc spiker. Hemen aklima yapmak istedigim ama yapamadigim seyler geldi ve ise koyuldum. Kapiya tekme attim ve sokaga ciktim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de ne göreyim adriana limaaa :D

dedim abla almanlar size fiko fiko

bende isterim dedim

yok craysis dedi
  • Ardından adriana limaya dönüp dedim ki '' Güzelliğin 5 para etmez bu bende ki aşk olmasa.'' Adriana Lima duygulandı ve beni öpmeye başladı. Bu bir rüya olmalıydı ama herşey gerçekti. Tam o esnada telefon çaldı ve arayan David Luiz'di herşey daha karmaşık bir hal almaya başlıyordu.
  • Badesu amcanın kendisi hariç tüm takıma tecavüz ettiğini söylüyordu. Kendisini tuvalete kilitlemiş. Ama kapının dayanacak gibi olmadığını, acil yardıma veya en azından tavsiyeye ihtiyaç duyduğunu söylemişti. Ben de ona Badesu amcanın en büyük zaafını söylemiştim:

• sonra ucaga bindi

• Evet, en büyük zaafı uçaktı. Uçağa binen insanlara da bu yüzden asla tecavüz etmiyordu. Ama hâlâ bir sorun vardı. Tecavüz etmek için yola çıkmıştı ama tecavüz etmek için yola çıktığı insanlardan birine artık tecavüz edemiyordu ama kendini bu tecavüze hazırlamıştı yani birine tecavüz edecekti. Ama kime diye düşünürken Brezilya'da olduğu aklına geldi. Elbette buralarda futbolculardan daha seksi insanlar vardı. Çevresine biraz bakınarak tekrar kadınlara ilgi duymaya başlamıştı.

• Up

• Sonra hostesi gozune kestirip uzerine yurudu.Ellerinden baglayip tuvalete atti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıya bir tekmeyle içeri girdi. aman tanrım oda neydi? RDS. geldi ve tüm insanlığa ban attı
  • Ama bir şeyin farkında değildi

• Ben bu oyunu bozarim

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.