Artık Neden Apaçiler Yok SS'li

-
-
son fotoğrafa haykırdım ya
-
-
-
Modern kekolar var artık
-
Bunlara da güncelleme geldi artık tiktokçular
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MirageDaggerModern kekolar var artık
Apaçiler tek atar onlara
-
Para etmiyor :) -
2010'ların başlarında soyu tükendi hocam bunların
-
Son fotoğraftaki arkadaş "zalımlar" familyasına dahildir apaçiden ziyade. Yanlış olmasın. Zor dönemlerdi...
Büyüdüler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:(
-
-
Evlendiler çoluk çocuğa karıştılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: ElmaEvlendiler çoluk çocuğa karıştılar
Keşke halen apaçiler olsa, pist kekolara kaldı.
-
Çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştı, yalnız ne kadar samimi geliyor. Benim bir akraba annesine ben buraların tek emosuyum demişti
Saçlar için gidip kuaförde fön çektiriyorlardı. Çoğu eski fotoğraflarına bakıp ulan biz nasıl böyle dolaşmışız diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByLorem_54Çoğu evlenip çoluk çocuğa karıştı, yalnız ne kadar samimi geliyor. Benim bir akraba annesine ben buraların tek emosuyum demişti
Saçlar için gidip kuaförde fön çektiriyorlardı. Çoğu eski fotoğraflarına bakıp ulan biz nasıl böyle dolaşmışız diyor
O zamanlara geri dönmek isterim.
-
Bunların hep yanlış ithal. Emo, punk, elektronik müzik, alakasız giyim ve doğu giyim kültürünün harmanlanmış halleri. Punk ise öyle ol tamamen, emo ol, diskoda dans eden adam ol. Doğu kültürüne uygun ol. Adamlar havalı gördüğü her şeyi almış ama bunun olayi hikayesi ne haberleri yok.
Ve ortaya doğulu, közcü gibi giyinen, emo saçlı, biraz da punk diskocular çıkmış. Helal olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden kırolar vardı, evrim geçirdiler apaçi oldular. Şimdi de apaçiler evrim geçirerek keko oldu. Kekolar kim derseniz, saçlarının yanlarını çok kısa kestiren tipler.
Benzer içerikler
- yüzdeki tırnak izi için krem
- vestel beyaz eşya yorumları
- boynum tutuldu kafamı çeviremiyorum
- kırmızı reçeteli ilaç kullananlar
- sadece tc no ile dolandırıcılıklar
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- black friday 2025
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X