Şimdi Ara

artık ne yapmam gerek tavsiye pls! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

En iyisi seni bi ara diaya cikariyim ben yada bosver dia5i gorunce daha beter olursun.
    Konu acmayacagina soz verirsen cikaririm bi ara.

Çıkar qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: von Goethe

quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

En iyisi seni bi ara diaya cikariyim ben yada bosver dia5i gorunce daha beter olursun.
    Konu acmayacagina soz verirsen cikaririm bi ara.

Çıkar qnq

Suan oldugum yerde 1k ping var. eve geciyim seni bide bi adam daha var onuda cikarmaya calisicam. saka maka sariyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UçanTuvalet

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen buna bir şey mi diyorsun kardeş!
     artık ne yapmam gerek tavsiye pls!
    Senin oynadığın maç hiçbir şey!!! Buna bak haline şükret ona göre

yav güzel kardeşim bak beni konuşturma b2 adam normal gamede ezildiği için ağlıyor la bu plat lan plat la havle vela şaka mısın birader

Bronz 2yim aferin lolkinge girmişsin tamam da ne alaka dediğinle dediğin? Boş boş konuşuyorsun. Utanmasan insanları ligine göre değerlendireceksin. Sen daha görmemişsin asıl meseleyi.

kardeşim normal gamede sanki -20 lpn gidiyor şakamısın birader ya ciddi ciddi bunu buraya yazarken utanmadın mı

Abi senin hayatın lig oomuş orda bana ağlama diyorsun sen anlamadın benim dediğimi benim üzüldüğüm şey ligle kafayı bozup düştüm mü noldu diye ağlamal değil o oyunu oynarken sinirimin bozulması. Sen hala bide laf ediyorsun yok mesajı yazarken utandın mı yok ağlama kardeş sen git yazdıklarını oku sonra yüzsüz yüzsüz böyle şeyler yazma. Ligle de kafayı bozmuşsun her şey lig değil otur ağla lp hesabı yap belki ben ranked girmiyorum seni ilgilendirmez ne yazdığını gözün görsün eğer bu kadar kafayı bozduysan otur lp hesabı yap burda da gereksiz konu açıp, sana laf atan kişilerin profiline bakıp ezmeye çalışma her şey lig değil oynayış da önemli seni de kendi haline bırakıyorum git oyunlarda lp lp diye ağla.

Anladık bronzum çok eziğim sen diamısın nesin milletin profiline bakmıyoruz ezmek için bu arada çok prosun soktun gözümüze amacına ulaştın aferin sana.

Bak güzel kardelim haline şükret demişsin eyvallah da normal game girmişsin hadi rank olsa anlarım normal game ya normal hepimiz giriyoruz arada kafa dağıtmak için iyi oluyor sen normal gamede traning yaparsan faydana olur giderain rankta akarsın olaya lig ile bakılmalı çünlü lig oyuncunun bilgisini gösterir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav güzel kardeşim bak beni konuşturma b2 adam normal gamede ezildiği için ağlıyor la bu plat lan plat la havle vela şaka mısın birader

Bronz 2yim aferin lolkinge girmişsin tamam da ne alaka dediğinle dediğin? Boş boş konuşuyorsun. Utanmasan insanları ligine göre değerlendireceksin. Sen daha görmemişsin asıl meseleyi.

kardeşim normal gamede sanki -20 lpn gidiyor şakamısın birader ya ciddi ciddi bunu buraya yazarken utanmadın mı

Abi senin hayatın lig oomuş orda bana ağlama diyorsun sen anlamadın benim dediğimi benim üzüldüğüm şey ligle kafayı bozup düştüm mü noldu diye ağlamal değil o oyunu oynarken sinirimin bozulması. Sen hala bide laf ediyorsun yok mesajı yazarken utandın mı yok ağlama kardeş sen git yazdıklarını oku sonra yüzsüz yüzsüz böyle şeyler yazma. Ligle de kafayı bozmuşsun her şey lig değil otur ağla lp hesabı yap belki ben ranked girmiyorum seni ilgilendirmez ne yazdığını gözün görsün eğer bu kadar kafayı bozduysan otur lp hesabı yap burda da gereksiz konu açıp, sana laf atan kişilerin profiline bakıp ezmeye çalışma her şey lig değil oynayış da önemli seni de kendi haline bırakıyorum git oyunlarda lp lp diye ağla.

Anladık bronzum çok eziğim sen diamısın nesin milletin profiline bakmıyoruz ezmek için bu arada çok prosun soktun gözümüze amacına ulaştın aferin sana.

Bak güzel kardelim haline şükret demişsin eyvallah da normal game girmişsin hadi rank olsa anlarım normal game ya normal hepimiz giriyoruz arada kafa dağıtmak için iyi oluyor sen normal gamede traning yaparsan faydana olur giderain rankta akarsın olaya lig ile bakılmalı çünlü lig oyuncunun bilgisini gösterir

Şöyle anlatsan anlayacam laf yok daha söylenecek

• Up

Orijinalden alıntı: Ralf Jones

Ezbere build yapmışşın. Lux teklemek istiyosan banshe felan çıkıcaktin ebedi ile hayaletin yerine daha işlevsel ve kullanışlı itemler çıkmaliydin.

İe yerine bt gidebilirdi botu latede satıp pd kasmak çok mantıklı ezbere buildden kastın nedir

quote:

Ezbere build yapmışşın. Lux teklemek istiyosan banshe felan çıkıcaktin ebedi ile hayaletin yerine daha işlevsel ve kullanışlı itemler çıkmaliydin.

İe yerine bt gidebilirdi botu latede satıp pd kasmak çok mantıklı ezbere buildden kastın nedir

Abicim lux ile vayne i teklemek istiyorum demişsin banshen yok üstlerine atladığın zaman bunlar seni çok rahat ctleyip pozisyonunu kötü duruma getirirler. Ayrıca botu satman da gerekmez cd botu rengarlık bir item zaten. Ayrıca senin yaldır yaldır koşman da lazım.
    Sen bütün ad veren itemleri almışsın sonra niye yenildik de deme. Tamam plat elo hell de her el flame yaparak da oyun kazanamzsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ralf Jones -- 1 Temmuz 2015; 12:49:24 >

• quote:

quote:

pd tank rengarda işe yarar botu satıp trinty almalıydın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe'nin başına gelmiş tek güzel şey;"Željko Obradović"
  • quote:

quote:

plat dedi

bu arada karşıdaki vayne dhden galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litendria -- 1 Temmuz 2015; 15:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

quote:

quote:

plat dedi

bu arada karşıdaki vayne dhden galiba

evet kardeş bronzla plat bir zaten ayrıca o vayne dediğin gibi dhden

• Smurf hesabımı kasarken plat elo da denk gelmişti arkadaş ADC ye KS atan farmini çalan kill toplamak için çırpınan hepsini geçtim ağır flamer bir oyuncu o yüzden he diyip geçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kasede

Smurf hesabımı kasarken plat elo da denk gelmişti arkadaş ADC ye KS atan farmini çalan kill toplamak için çırpınan hepsini geçtim ağır flamer bir oyuncu o yüzden he diyip geçin

• Belki de biraz ara vermelisin.

Minnettarlık bir yüktür; intikam ise zevk...
  • bitene kadar faydalanacaksın metaya ayak uyduracaksın.
    .ben noc oynamayı çok severim. ama kda larım ne kadar iyi olursa olsun. rakipte kasan kim varsa oyunda onu aradan cıkarsam da. late gamede tanklayamadığım için. 1 win 4 lost ile ranked oyunlarıma başladım.s3 te en cok oynadıgım severek oynadığım karakteri lp kazanmak için oynamadım. xin , voli , vi , gragas gibi heroları tank kasarak elo mu yükselttim. dediğim gibi kazanmak istiyorsan modaya uy. yok ben iyiyim kda güzel bana yeter diyorsan ağlama boşuna ne sana ne bana faydası var ağlamanın.

özet : tank metası bitene kadar tank oyna. meta neyse onu oyna. asasinler piyasaya cıkarsa asasin oyna.

QcnW - TR
  • kral olmasına kralım onda kuşku yok fakat her istediğimi de yapamam

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.