Şimdi Ara

Artık lige odaklanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.golde melonun mesuta yapışması lazımdı mesutu öyle boş bırakırsan araya kaçan ronaldoyu kimse tutamaz

kaçırdığımız gol sen drogbasın arkadaş atıcaksın o golü bomboşsun

eboue bana kalırsa vurduğu köşe yanlıştı fenere attığı gibi diğer köşeye vursa gol olma şansı yüksekti

2.gol tamamen bedava essien öylesine orta açtı eboue'nin kademe hatasu

3.gol gelmeden sergio ramos drogbaya faul yaptı üstüne çıktı gitti real madride faul verdi o gol oldu zaten

verilmeyen penaltılar yanlış kartlar saymıyorum bile ama ne olursa olsun real madridle yapıyosunuz kabullenmek gerekir

yenildiğimiz takım real madrid herkes niye üzülüyor anlamış değilim bu takımı barcelona bile son maçlarında yenemiyor kaldı ki emin olun real madrid %100 oynamadı 1-0dan sonra oyunu pasa çevirdiler arada kontra atak futbol
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    gelelim ligimize aramızda 4 puan fark var fenerle oynayacağız daha arkadan beşiktaş geliyo dikkatli olmak lazım

• aynen beyler işin acı tarafı real madrid top oynamadan 3-0 yendiler bizi ne baskı yaptılar ne bişey
    hiç yorulmadılar, yani 6-0 yenmeleri gerekse 6 tanede atarlardı
    istanbuldaki maçta inşallah yeneriz diye rahmin ediyorum ama tur artık hayal :(
  • melo mesut bunlar palavra hakem bariz sonuca etki edecek 3 hata yaptı
    yapmasaydı bunların hiçbirini konuşmayacaktınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası taktiğimiz onların taktiğine göre tasarlanmış değildi kendi oyunumuzu oynayarak topa sahip olarak etkili olmak istedik ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ...

oyun açısından aramızda uçurumlar olmayabilir ancak kalite , tecrübe farkı sahaya en azından skor olarak yansıyabiliyor ronaldo benzema (özil) dünyanın en ölümcül hücum hattından bahsediyoruz beyler ve arkalarında onları besleyen xabi alonso gibi mevkisinin en iyilerinden biri sonuç olarak topu az ama öz kullanan yapıları var top gezdirmeden oynuyorlar sürekli topu kazanıp hücum deniyorlar...

Ne olursa olsun etkisiz kötü değildik eksiklerimizi hatalarımızı oyun anlayışımızdaki eksikleri ve artıları görme fırsatımız oldu avrupada bunları görüp kendimizi geliştirip değiştirirsek bence seneye daha güçlü şekilde ilerleyeceğimize inanıyorum...

ben takımı eleştirmenin onlara haksızlık olduğunu düşünüyorum ellerinden geleni yaparak geldiler mücadele ettiler tebrik ediyorum takımımızı

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Açıkçası taktiğimiz onların taktiğine göre tasarlanmış değildi kendi oyunumuzu oynayarak topa sahip olarak etkili olmak istedik ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ...

oyun açısından aramızda uçurumlar olmayabilir ancak kalite , tecrübe farkı sahaya en azından skor olarak yansıyabiliyor ronaldo benzema (özil) dünyanın en ölümcül hücum hattından bahsediyoruz beyler ve arkalarında onları besleyen xabi alonso gibi mevkisinin en iyilerinden biri sonuç olarak topu az ama öz kullanan yapıları var top gezdirmeden oynuyorlar sürekli topu kazanıp hücum deniyorlar...

Ne olursa olsun etkisiz kötü değildik eksiklerimizi hatalarımızı oyun anlayışımızdaki eksikleri ve artıları görme fırsatımız oldu avrupada bunları görüp kendimizi geliştirip değiştirirsek bence seneye daha güçlü şekilde ilerleyeceğimize inanıyorum...

ben takımı eleştirmenin onlara haksızlık olduğunu düşünüyorum ellerinden geleni yaparak geldiler mücadele ettiler tebrik ediyorum takımımızı

aynen takım takır takır top oynadı ezilmedik zaten dünyaya sesimizi tekrar duyurduk 100 milyon dolar gelir elde ettik sadece şampiyonlar liginden hedeflediğimiz seviyenin üstünde olduk baya baya şimdi üzülmenin sırası değil gurur duyma sırası bırakın real madrid elesin bizi lazio eleyeceğine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.