Şimdi Ara

Artık Kararlaştırıyorum(Öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler yaklaşık 15 gündür buralardayım.İlk önce kendim önerilerinizi bekledim sonra bildiklerim kadarıyla birçok arkadaşa yardım etmeye çalıştım.Artık laptopu almama sayılı günler kaldı.2-3 laptop arasında kaldım.Ben hpyihttp://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html daha fazla düşünüyorum.Bunu birçok arkadaşada önerdim.Ama yinede son kez sizinde düşüncelerini almak istiyorum.Bu pcnin ekran çözünürlüğü 1366*768 ben genellikle oyun için alıyorum.Çok fazla film izlemem.İzlesemde evdeki lcdye bağlar izlerim.Çözünürlük çok fazla sorun yaratır mı?Birde bu fiyata alınabilecek en iyi ekran kartı bununki olduğunu düşünüyorum.

Son kez tamamen karar vermek için sizin düşüncelerinizi bekliyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Önerileriniz varsa onlarıda bekliyorum(1500-2000tl).Teşekkürler...

• İncelemiş olduğun üründe iyi bir ürün fakat FreeDos olmasının sakıncası yoksa bu modeli de incelemeni tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vm-sx078d-notebook-urun7879.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakandemirezen

İncelemiş olduğun üründe iyi bir ürün fakat FreeDos olmasının sakıncası yoksa bu modeli de incelemeni tavsiye ederim.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vm-sx078d-notebook-urun7879.html

hocam freedosu düşünmüyorum ya tabi özellikleri iyi olupta freedos olursa olabilirde.
    teşekkürler öntin için
  • Bende almayı düşünüyorum bu modeli(hpyi).Çözünürlük zaten çok sıkıntı yaratmaz zaten lcdye bağlıyormuşsun.Asus da güzel fakat sen oyun için istediğin için hp daha iyi bir seçenek.Aralarında diğer fark işlemci okuduğum bir incelemeye göre ivy bridge o kadar yüksek performans getirmiyor(eski sany bridgelere göre).Seçim senin bence hp ..
    Ek:zaman sıkıntı değil beklerim diyorsan monsterlara bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdu97 -- 14 Haziran 2012; 12:53:55 >
  • www.hizlial.com/u30.001.1473.0129/msi-ge60-core-i5-3210m-25ghz-6gb-750gb-2gb-gt650m-156-1920x1080p-freedos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdu97

Bende almayı düşünüyorum bu modeli(hpyi).Çözünürlük zaten çok sıkıntı yaratmaz zaten lcdye bağlıyormuşsun.Asus da güzel fakat sen oyun için istediğin için hp daha iyi bir seçenek.Aralarında diğer fark işlemci okuduğum bir incelemeye göre ivy bridge o kadar yüksek performans getirmiyor(eski sany bridgelere göre).Seçim senin bence hp ..

hocam bekleyemem 1 hafta içinde almayı planlıyorum teşekkürler yorum için

quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

www.hizlial.com/u30.001.1473.0129/msi-ge60-core-i5-3210m-25ghz-6gb-750gb-2gb-gt650m-156-1920x1080p-freedos

bu ürün hızlıalın stoklarında var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Bende almayı düşünüyorum bu modeli(hpyi).Çözünürlük zaten çok sıkıntı yaratmaz zaten lcdye bağlıyormuşsun.Asus da güzel fakat sen oyun için istediğin için hp daha iyi bir seçenek.Aralarında diğer fark işlemci okuduğum bir incelemeye göre ivy bridge o kadar yüksek performans getirmiyor(eski sany bridgelere göre).Seçim senin bence hp ..

quote:

www.hizlial.com/u30.001.1473.0129/msi-ge60-core-i5-3210m-25ghz-6gb-750gb-2gb-gt650m-156-1920x1080p-freedos

Evet hizlial stokda olmuyan urunleri sitesine koymuyor pcdepo vb siteler gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam hocam o pc yide araştıracağım teşekkürler
  • Bencede bu msi daha iyi bakınız pcdepohttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html
    Edit:Aynı ürün de fiyatı daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdu97 -- 14 Haziran 2012; 13:06:32 >
  • quote:

Bencede bu msi daha iyi bakınız pcdepohttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html

pcdepoda stokta yok alana kadar gelirse bunu düşünebilirim teşekkürler
  • Olmadığını görmemişim pardon
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam i5 olması sorun yaratırmı peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanim amacini yazmissin birinci mesajinda bu pc donanim anlaminda istedigin herseyi karsilar.Yanliz biliyorsun cihaz yeni malzeme kalitesi nasildir isinma problemi varmidir bunlari bilemiyoruz.Ozelliklerine bakarak tavsiye ediyoruz bunuda goz onunde bulundur.Ayrica internetten alirsan 7 gun icinde iade etme hakkin var cok supriz birsey olursa iadede edebilirsin tabi bu en kotu senaryo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 14 Haziran 2012; 13:20:59 >

• tamam hocam teşekkürler tekrardan
  • quote:

evet beyler yaklaşık 15 gündür buralardayım.İlk önce kendim önerilerinizi bekledim sonra bildiklerim kadarıyla birçok arkadaşa yardım etmeye çalıştım.Artık laptopu almama sayılı günler kaldı.2-3 laptop arasında kaldım.Ben hpyihttp://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html daha fazla düşünüyorum.Bunu birçok arkadaşada önerdim.Ama yinede son kez sizinde düşüncelerini almak istiyorum.Bu pcnin ekran çözünürlüğü 1366*768 ben genellikle oyun için alıyorum.Çok fazla film izlemem.İzlesemde evdeki lcdye bağlar izlerim.Çözünürlük çok fazla sorun yaratır mı?Birde bu fiyata alınabilecek en iyi ekran kartı bununki olduğunu düşünüyorum.

Son kez tamamen karar vermek için sizin düşüncelerinizi bekliyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Önerileriniz varsa onlarıda bekliyorum(1500-2000tl).Teşekkürler...

birde buna bak istersen..
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/HP-B3D20EA-G6-2010et-Core-i7-3612-210-Ghz-8-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu58635.html
    senin düşündüğün modelle ekran kartı arasında bir fark war.. senin baktığın AMD Radeon HD 7690XT
    önerdiğim HD7670.. harddiskleri de senin baktığın 750.. benim önerdiğim 500 gb..
    işlemcileri de farklıymış.. senin baktığın modelin işlemcisi i7 i7-2670QM ekim 2011 çıkış tarihi..
    önerdiğim cihazın işlemcisi i7 i7-3612QM daha yeni bir işlemci.. nisan 2012 çıkış tarihi..
    bu da farkları
    http://www.cpu-world.com/Compare/12/Intel_Core_i7_Mobile_i7-2670QM_vs_Intel_Core_i7_Mobile_i7-3612QM.html
    birde aralarında 1,983.36 TL-1.675,84 TL : 307 TL var.. 300 liran cebinde kalabilir ekran kartı senin için sorun değilse :) son karar senin tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.firat -- 14 Haziran 2012; 13:47:45 >

• hocam ekran kartı önemli ama yineden araştırırm teşekkürler

• Ekran kartı önemliyse (ki önemli olduğunu düşünüyorum)

Sıralamanız şu şekilde olsun: GT650M > 7690 > GT630M

630M 540M ile aynı performansı sergiliyormuş.

Ben 630M düşünmezdim.
  • quote:

Bencede bu msi daha iyi bakınız pcdepohttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html

msı ekran kartı bakımından en iyisi şuanda ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanim amacini yazmissin birinci mesajinda bu pc donanim anlaminda istedigin herseyi karsilar.Yanliz biliyorsun cihaz yeni malzeme kalitesi nasildir isinma problemi varmidir bunlari bilemiyoruz.Ozelliklerine bakarak tavsiye ediyoruz bunuda goz onunde bulundur.Ayrica internetten alirsan 7 gun icinde iade etme hakkin var cok supriz birsey olursa iadede edebilirsin tabi bu en kotu senaryo.

Hocam mesela aldık diyelim ama düşündüğümüzden fazla ısınıyor.Böyle bir durumda iade etme hakkımız var mı? Yoksa illa ki gözle görülür bir kusuru falan mı olmak zorunda ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.