Şimdi Ara

Artık iş bulmalıyım .. EDIT: SONUNDA BULDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi işe baksam tecrübeli arıyorlar. Kimse iş vermezse nasıl tecrübe kazanacağız anlamıyorum. Yaz dönemi diye mi bilmiyorum ama alanımla alakalı iş yok resmen. Tabi vardır illaki ama TANIDIK çok önemli işte. Tanıdık olmayınca olmuyor. Evde çok bunaldım artık bir işle meşgul olmak istiyorum..

Üniversite tıbbi görüntüleme (radyoloji) mezunuyum, lisede ise bilişim teknolojileri mezunuyum. Bilgisayarla ve teknolojiyle ilgi alakalıyım, klavyem hızlıdır. Öğrenmeye açığım. Gerçi artık bu alanlarda olmasa bile bir iş bulmak istiyorum. Bunu buraya neden yazdım bilmiyorum hem içimi dökeyim dertleşelim dedim, hem de belki kısmetim burdan çıkar belli mi olur..

Edit: Sonunda bolumumle alakali bir is buldum hem de evime cok yakin sayilir. Cok iyi degil maas ve sartlar olarak ama tecrube kazanmam ve cevre yapmam icin iyi bir firsat. Evde durmaktansa kendi parami kazanicam cok sukur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 6 Ağustos 2015; 21:52:56 >

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırına up :/
  • Rahat iş bulacağın bir bölüm gibi gözüküyor. Hastanalerde tanıdıklar falan varsa onları araya sok ve bulabildiğin tüm kariyer sitelerinden iş ara. Bulduğun her ilana başvur, en kötü ihtimal mülakat tecrüben olur ve senin alanındakileri işe alırken nelere dikkat ettiklerini öğrenirsin.
  • Tusa gir belki doktor olursun

• Yorumlar icin tesekkurler. Dostlar bolumum iki yillik bi bolum. Adi kadar havali sayilmaz :) 2-3 sefer gorusme olayi oldu cok da guzel olumlu gecti. Ama hepsi "biz sizi arariz" olayinda kaldi malesef. Hepsi de tecrubesiz olmamdan dolayi diye dusunuyorum. Gerci stajlardan tecrubem var tabiki ama bunlari saymiyorlar nedense

• Sonunda bolumumle alakali bir is buldum hem de evime cok yakin sayilir. Cok iyi degil maas ve sartlar olarak ama tecrube kazanmam ve cevre yapmam icin iyi bir firsat. Evde durmaktansa kendi parami kazanicam cok sukur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kazanmak zor muydu peki derslerin nasıl Matematik falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Kazanmak zor muydu peki derslerin nasıl Matematik falan?

Tibbi goruntulemeden bahsediyorsan oyle ahim sahim bi bolum degil. Illa saglik alanina yoneleceksen daha guzel bolumler mevcut. Bizimkinin sartlari ozelde pek iyi sayilmaz. Devlete atanmak icin de puanlar gittikce artiyor artik. Ozelde desen bir hastanede10-15 hemsire-att varsa 2 tane radyoloji teknisyeni oluyor maksimum. Kisaca simdiki aklim olsa bu bolumu okumazdim. Tavsiye de edemiyorum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

Sonunda bolumumle alakali bir is buldum hem de evime cok yakin sayilir. Cok iyi degil maas ve sartlar olarak ama tecrube kazanmam ve cevre yapmam icin iyi bir firsat. Evde durmaktansa kendi parami kazanicam cok sukur

Maas kac tl hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    1690la basladim bakalim. Sabah 9 aksam 6 bucuk. Ama bu saatlerin cok garantisi yok. Bir tek pazar gunu tatil. Calistigim yer mobil saglik hizmeti veriyor yani bazen sabah 5te yola cikip is bitene kadar (belki aksam 9-10lara kadar) calisma ihtimalim de varmis. Yasayip gorecegiz artik bakalim hayirlisi.

• Bende Tıbbi Görüntüleme Teknikleri okuyorum istanbulda son sınıfım hocam o kadar kötümüki tomografide baya iyiyim şu an ama iş olanağı hiçmi yok elektronörofizyoloji okuyordum bölüm değiştirip radyoloji'ye geçtim.
  • burda şok market 18 yaşını doldurmuş erkek personel arıyor
  • Yaklaşık 2 aydır bende iş arıyorum, mühendislik fakültesi mezunuyum, bir kaç yer ile görüştüm ancak teklifleri çok düşüktü kabul etmedim. Onun dışında sektörümle alakalı olmayan iyi bir teklif var, sanırım mühendislik teklifi gelene kadar sektör dışı çalışacağım, kesinlikle işsizlik çok zormuş, evde otur otur sıkıldım, çıksam gezsem para bir yere kadar, yaş olmuş 25. Allah işsizlerin yardımcısı olsun, o kadar iyi anlıyorum ki şimdi, hele ailesi olup işsiz kalanlar var, Allah bizden önce onlara yardım etsin, çok zordur çok.. Senin için çok mutlu oldum dostum, darısı başıma. Hayırlısı olsun bakalım.
  • @Utkuhan is imkani elbette vardir tabi ama yazin hastaneler bos oluyor ustune bir de stajyerler oluyor o yuzden yazin bulmak oldukca zor. Sagdan soldan en azindan bi yerde eleman ariyolar mi vs. haber almak gerek yani internetteki ilanlardan bi is cikmiyor malesef.

@Lifesgood Aynen oyle. Evde tum gun oturmak, her gun ayni seyleri tekrar etmek insani cok bunaltiyor belli bir yastan sonra. Tesekkur ederim, darisi basina. Hakkimizda hayirlisi olsun

• bi kez konu açmadın ki iş arıyorum diye.
    gel bizim eczanede çalış
    işi öyrendikten sonra 1000-1100 tl maaş verirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.