Şimdi Ara

Artık ev telefonlarında da telesekreter servisi devreye girmiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aradığım bir numara açılmayınca telesekretere geçti...Sanırım yeni başladı, aşağıda da ayrıntısı var...Şimdilik ücretsizmiş...

Kullanım

Herhangi bir yönlendirmesi olmayan tüm bireysel PSTN abonelerinin telefonları cevapsız çağrılar (5 kez çalıp açılmadığında) için ücretsiz olarak Telesekreter servisine yönlendirilmektedir. Telesekreter servisini kullanmak istemeyen müşteriler telefonlarında #22# tuşlamasını yaparak kolaylıkla servisi iptal edebilirler. Servisi iptal eden müşteriler için tekrar otomatik yönlendirme yapılmayacaktır. Yönlendirme başladıktan sonra, Türk Telekom’a ait TT Sesli Mesaj sistemi devreye girecek ve arayanın size mesaj bırakmasını sağlayacaktır. Mesaj kutunuza mesaj bırakıldıktan sonra sistem tarafından belirli periyotlarda bu servis için ilişkilendirdiğiniz sabit telefonunuz aranarak bırakılan sesli mesajlar için bilgilendirilebileceğiniz gibi, siz de 0 800 500 06 06 numaralı Sesli Mesaj Merkezi’ni ücretsiz arayarak, şifrenizi girdikten sonra mesajlarınıza ulaşabilirsiniz. Şifre standart olarak 1234 şeklinde belirlenmiştir. 0800 500 06 06 aranarak Kişisel Ayarlar menüsünden şifre değiştirilebilir.

Standart Mesaj Kutusu Özellikleri:

Mesaj kutusu başına kapasite 5 dakikadır.
    Mesaj başına maksimum süre limiti 1 dakikadır.
    Mesajlar dinlendikten sonra silinmektedir.
    Dinlenmemiş mesajların saklanma süresi 3 gündür.
    Mesaj bırakılan kişi, mesaj bırakıldıktan sonra 5.dakikadan başlayarak 1 saat ara ile maksimum 5 kez bilgilendirme için Telesekreter tarafından aranacaktır.
    21:00-10:00 saatleri arasında kesinlikle müşteriye bilgilendirme için arama yapılmayacaktır.
    Telesekreter şifresi 1234 şeklinde belirlenmiştir. 08005000606 Kişisel Ayarlar menüsünden şifre değiştirilebilir.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Ses-Hizmetleri/Cagri-Tamamlama-ve-Yonetim-Hizmetleri/Telesekreter/ozellikleri

• biraz geç kalınmış bir hizmet. sabit telefon kullanan mı kaldı. belki bazı iş yerlerine yarar.
  • Zaten vardı yani ben öyle biliyorum en az 2 senesi olduğunu düşünüyorum hatta bu hizmetin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 21 Haziran 2011; 23:57:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.