Nasil mi oldu? Forumlardan birinde yine sansimi zorluyordum. Bir arkadas bir konu acti. Yanit yazan ilk 4 kisiye steamdan hediye verecegim dedi. Beni bayagi bir heyecan sardi. 2. kisi olarak beklemeye basladim. Bekledim bekledim. "ben seni ekleyemiyorum cunku limitli hesabim var" dedim. O beni ekledi. Sonra bir baktim GIFT. O andan itibaren kut kut atmaya basladi. Sonrasi, tesekkurlerimi sundum kendisine. Eglenmene bak dedi. Ardindan da indirdim. Tabii bunu laptopa indirdim simdilik. Otekine de DRIVER SAN FRANCISCO kurmustum intel GMA 4500 M HDli olana. Cifte sevinc oldu yani. laptopumda bile oynar durumdayim. Ancak herhalde otekine de indirecegim hesabimdan cunku onda shader model 4/dx 10 destekli yonga var.
OGRENMEYE KOYULDUM SIMDIDEN.
Çok uğraştın, sonunda.Hayırlı olsun madem
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Sagol. Bana oyunla ilgili ne gibi tavsiyelerin olur?
quote:
Orijinalden alıntı: LivingDeads69
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Sagol. Bana oyunla ilgili ne gibi tavsiyelerin olur?
Yeni başlıyorsun Dota'ya anladığım kadarıyla, doğru mudur?Eğer öyleyse, kısaca şöyle anlatayım.Dota anlatılacak bir şey değildir desem ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum fakat gerçekten teorik bilginin dışında çokça tecrübe ve oynanış gerektiren bir oyun.Teorik olarak, tüm Heroları, Skilleri, Item bileşenlerini, oyun düzenini...vs öğrenmek, öyle çokça önem arz etmiyor.Mühim olan oynaya oynaya neyin ne olduğunu pratikte tecrübe ederek, aşama aşama, yeri geldiğinde öğrenmen ki orta seviye bir oyuncu olabilmek için bile, farklı farklı takımlarla yüzlerce kez oynaman gerek.Demem o ki, çok azar yersin ilk başlarda oyunu bilen takım arkadaşlarından fakat zamanla tadından yenmez hale gelir.Eğer imkanın varsa, çevrendeki Dota oynayan (Seviyesi fark etmiyor) arkadaşlarınla, internet kafede, Lan bağlantısıyla, hard botlara karşı Warcraft:III/Dota oyna.Yapılması gerekenleri, stratejilerini anlık olarak paylaşma fırsatı veriyor aynı ortamda oynanılan takım oyunu ki çok eğlenceli olduğu kadar, gerçek manada oynamayı bilen takım arkadaşların varsa, çok da öğretici bir aktivite oluyor.Her şeyden evvel, bilgisayarına Warcraft:III Dota'yı da kur.Boş zamanlarında kendi takımına 2, karşıya 3 bot atarak 3vs3 oyunlar oyna.Dediğim gibi, bu oyunda kilit nokta tecrübe.Zamanla kendi taktiklerin ve oynayış stilin oluşur zaten.Ortak çevredeki yakın arkadaşlarına da oyunu tavsiye et, birlikte öğrenin.Sonrasında, arkadaş ortamının ortak aktivitelerinden birine dönüşür, çok eğlenirsiniz.Bak, bu dediğim, söylediklerim arasında en önemlisi, onu da unutma