Şimdi Ara

Artificial Intelligence - Machine Learning - Deep Learning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapay Zeka , Machine Learning , Deep Learning ile uğraşmış olan var mı hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 22 Ağustos 2016; 13:17:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sawyer108

var

Ne ile uğraştınız ?

Tensorflow kullaniyor musunuz ? Birde OpenAI nin bir platformu var.Kodunh yazıyorsun en iyi algoritmayı yazan birinci oluyor.Algoritmalara da bakabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 17 Ağustos 2016; 12:03:01 >
  • Peter Norvig 'in 1992 basımı "Paradigms of Artificial Intelligence" kitabından birkaç chapter baktım ve bazı kodlarını çalıştırdım. Kitapta akıllı programlar yapmanın püf noktaları anlatılıyor. Stephen Lucci ve Danny Kopec'in 2016 basımı "AI in the 21st Century" kitabında da akıllı algoritmalar kısmına baktım. Yani AI konusunda az cok icraatlarım var fakat Machine Learning 'e henüz el atmadım, ilerde belki.
  • Ne tip algoritmalar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 17 Ağustos 2016; 14:25:56 >
    Evet ilk training kısmı biraz sıkıntılı ama şuan üzerinde çalışılmalar yapıldığını okumuştum. bellek ve zaman yönetimi ile ilgili.

Tensorflowu hiç kullanmadım ama bir kaç yazı okumuşluğum var. Hazır kütüphanelerden çok arkasındaki matematiği anlayarak ben yazmayı tercih ediyorum. Bu sayede istediğim şekilde şekillendirebiliyorum algoritmayı.

https://arxiv.org/pdf/1608.05343.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 20 Ağustos 2016; 0:00:53 >

http://neuralnetworksanddeeplearning.com/ burada ANN den DNN ye kadar ilerleyen bir eğitim mevcut biraz fazla uzattığı yerler var ama genel olarak başarılı herhangi bir kütüphane kullanmadan pure python ile kodluyor algoritmaları bakmanı tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: sawyer108

İşlem ve bellek performansı açısından oldukça iyi bir yöntem olabilir aslında.

http://neuralnetworksanddeeplearning.com/ burada ANN den DNN ye kadar ilerleyen bir eğitim mevcut biraz fazla uzattığı yerler var ama genel olarak başarılı herhangi bir kütüphane kullanmadan pure python ile kodluyor algoritmaları bakmanı tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam bakacağım.Neural Turing Machine ustune çalışmayı planlıyorum.RNN,LSTM bilmek lazım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.