Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkürler belki sonraki yazilimlarda duzelir artesin sayfasında ki yazılımı yukledik niye boyle oldu anlamadim gercekten f/p ürünü
  • güncellemelerede çok kasıyor ve ilk açıldığında belli bir süre beklemezseniz ve hemen bir oyuna veya internete girerseniz ekran pat diye kararıyor ve kapanıyor tekrar açmak zorunda kalıyorsunuz
  • ulu_turk kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 4.2.2 Güncellemesini yaptınızmı ? Kasma takılma denen şey olmaz Artes Q812`de
  • head kullanıcısına yanıt
    Hızlıalda indirimli şuan
  • Tabletten memnunum alalı üç dört gün oldu wifi sürekli açık hiç kapatmiyorum dün 12 saat gitti şarji ama şöyle bir sorun var şarj yüzde yirmi beş veya otuza indiğinde birden kapanıyor ilerde batarya kendine gelirse düzelir galiba. Ayrıca bir sorun daha var ben harici 3g modem almak istiyorum ama hattım pttcell hangi modemi nerden almalıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Cihazınız hayırlı olsun. Artesin kendi 3G modemi var. Onu rahatlıkla kullanabilirsiniz

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86106&ttype=Details#pt
  • Abicim o çok pahalı ya en ucuzunu nerden alabilirim ikinci el olması fark etmez sadece pttcell hattımı çalıştırsin yeter. Verebileceğim maksimum miktar 30 tl

• Forumun 2.el satış bölümüne bakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/forumid_261/tt.htm Ancak tabletinle uyumlu olup olmadığını öğren.
  • Uyumlu olup olmadığını nerden öğrenebiliriz peki
  • Uyumlu olup olmadığını nerden öğrenebiliriz peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Tabletten memnunum alalı üç dört gün oldu wifi sürekli açık hiç kapatmiyorum dün 12 saat gitti şarji ama şöyle bir sorun var şarj yüzde yirmi beş veya otuza indiğinde birden kapanıyor ilerde batarya kendine gelirse düzelir galiba. Ayrıca bir sorun daha var ben harici 3g modem almak istiyorum ama hattım pttcell hangi modemi nerden almalıyım sizce

şarj 12 saat gitti derken ?
    bu imkansız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajinco

quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Tabletten memnunum alalı üç dört gün oldu wifi sürekli açık hiç kapatmiyorum dün 12 saat gitti şarji ama şöyle bir sorun var şarj yüzde yirmi beş veya otuza indiğinde birden kapanıyor ilerde batarya kendine gelirse düzelir galiba. Ayrıca bir sorun daha var ben harici 3g modem almak istiyorum ama hattım pttcell hangi modemi nerden almalıyım sizce

şarj 12 saat gitti derken ?
    bu imkansız..

12saat biraz abartılı olmuş sanki Sürekli ekran açık kalmadı sanırım.

• Tabletinize uyup uymadığını Artes firmasına mail atarak öğrenebilirsiniz.
  • kamera program ne onerirsiniz

• Orichi kullanıcısına yanıt
    Camera MX programını kullanabilirsiniz.
  • Şuan 4.2.2 yüklüyorum bende. Bakalım nasıl bir tablet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Şuan 4.2.2 yüklüyorum bende. Bakalım nasıl bir tablet :)

Hayırlı olsun. tablet hakkında görüşlerinizi kısaca yazarsanız almak isteyenlerede yardımcı olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Şuan 4.2.2 yüklüyorum bende. Bakalım nasıl bir tablet :)

Hayırlı olsun. tablet hakkında görüşlerinizi kısaca yazarsanız almak isteyenlerede yardımcı olursunuz

Elbette. İhtiyacım olan program ve uygulamaları yükledikten sonra yazarım buraya. Bu arada üzerinde gelen koruyucu ile paketten çıkan koruyucu aynımı? Üzerindekini söküp pakettekini takmaya gerek varmı?
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Benim tabletimde üzerindekinin aynısıydı bende sökmedim. Biraz eskisin öyle değiştiririm dedim
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Üzerinde gelen koruyucunun 2 nolu parçasını kaldırıp kullanıyoruz değil mi?
    Salaklığımdan sormuyorum, ucunu köşeden az birşey kaldırdığımda altında ekran koruyucu yokmuş gibi geliyorda...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.