Şimdi Ara

Artes Q812 8' Quad Core İnceleme,paylaşım ve destek (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
20
Favori
75.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: re_death

dağıtıma çıktıysa gelir 16:00 ya kadar çalışmıyolar bana 20:00 de kargo geldiğide oldu

Hocam şimdi korktuğum şu bazen zaman yetmedi deyip yarına atıyorlar onu yapmazlar değil mi? :D
  • None52 kullanıcısına yanıt
    o kargocunun insafına kalıyor vurdum duymaz birisi ise yarına bırakır ben bu kargoları bitiriyim kafasındaysa hepsini dağıtıyolar
  • quote:

o kargocunun insafına kalıyor vurdum duymaz birisi ise yarına bırakır ben bu kargoları bitiriyim kafasındaysa hepsini dağıtıyolar

Yani olay şu hocam 10 - 20 KM Mesafe anca var şube ile ev. Getirmeleri lazım aslında.
    kargo firmasını arayıp dağıtıcının cep nosunu alıp arayabilirsin en iyi ihtimalle bu senin için ,
  • ayhanuzun26 A kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta hepsiburada kampanya yapmış bu cihazda.
  • re_death kullanıcısına yanıt
    akşam 8de gelen kargocuya pek iyi davranmam
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    ertesi gün gelmesinden iyidir ama :)
  • Hocam geldi ürün. Telefon açmaya gerek kalmadı. :D
  • @Artesteknik

Bu arada Asphalt 8 Tablete uyumlu değil, düzeltilebilir mi acaba?
    hayırlı olsun güle güle kullan güncelleme yap düzelir uyumsuz uygulamalar büyük ihtimalle 4.1 yüklü tablette
  • quote:

hayırlı olsun güle güle kullan güncelleme yap düzelir uyumsuz uygulamalar büyük ihtimalle 4.1 yüklü tablette

Sağ olun hocam. :) Şarjı dolsun güncelleme yaparım. Ve ilk doldurmada en az 7 saati sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: None52

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanuzun26

Hocam hb de q812 yoktu ama siz nasıl ve kaç tl ye aldınız acaba öğrenebilir miyim.?

Hocam son ürünü ben almıştım. Kapıda ödeme şeklinde aldım hocam 345 Lira tuttu Kargo ile birlikte.

kardes kılıf ve kalemde sorun vrmıydı kalemin ucu kırık cıkı kılıf yırtık gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coacoa

quote:

Orijinalden alıntı: None52

quote:

Hocam hb de q812 yoktu ama siz nasıl ve kaç tl ye aldınız acaba öğrenebilir miyim.?

Hocam son ürünü ben almıştım. Kapıda ödeme şeklinde aldım hocam 345 Lira tuttu Kargo ile birlikte.

kardes kılıf ve kalemde sorun vrmıydı kalemin ucu kırık cıkı kılıf yırtık gibi?

Kalemde, kulaklıkta, jelatinde herhangi bir problem yok. Kılıf biraz zedelenmiş gibi ama problem değil, ben kılıf kullanmam. :)

7 saat 24 saat olayları eski bataryalardaydı yenilerde doldumu çıkart ben hiçbir zaman takmadım böyle şeyleri yeni versiyonu ve phonesuiti indirip direk kurun 4.2 yi sonra ince ayarları kendinize göre yapın sonra kendinize göre testlere başlayın :)
  • quote:

7 saat 24 saat olayları eski bataryalardaydı yenilerde doldumu çıkart ben hiçbir zaman takmadım böyle şeyleri yeni versiyonu ve phonesuiti indirip direk kurun 4.2 yi sonra ince ayarları kendinize göre yapın sonra kendinize göre testlere başlayın :)

Peki hocam Windows 8.1'de Driverlar sorunsuz mudur? Flashtool'da işlemiyor çünkü. :)
    http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt
    phonixsuit i indirip denemen lazım çalışıp çalışmicağına ben win7 kullanıyorum bilemicem bu yüzden win 8 desteği olup olmadığını
    phonixsuit zaten küçük bir program
  • quote:

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104&ttype=Documents#pt
    phonixsuit i indirip denemen lazım çalışıp çalışmicağına ben win7 kullanıyorum bilemicem bu yüzden win 8 desteği olup olmadığını
    phonixsuit zaten küçük bir program

Bi' deneyeceğim hocam.
  • @re_death

Hocam, bu kutudan çıkan jelatini nasıl takıyoruz üstüne?
  • hocam birşey sorucam acaba yanında hediye verilen kılıf "http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104 " buradaki resimdeki kılıf mıdır.? bu nokta kafama takıldı acaba benim siparişim hangisinden gelicek.?.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanuzun26 -- 11 Kasım 2013; 20:21:37 >
  • quote:

hocam birşey sorucam acaba yanında hediye verilen kılıf "http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86104 " buradaki resimdeki kılıf mıdır.? bu nokta kafama takıldı acaba benim siparişim hangisinden gelicek.?.s

Evet hocam, kılıf o. Bu ara da kılıfta bende de herhangi bir problem yok. Bükülmüş sanmıştım kılıfı. :D
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.