Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
103.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: King of Chaos

quote:

Orijinalden alıntı: ewwliya

2 sorum olacak ..

1-hizlial.com da avea kampanyasi bitti mi

2- 7"artes d712 modelinin ekran cozunurlugu ile bu tabletin cozunurlugu ayni mi ?

tesekkurler.

1- Avea kampanyası bitti zaten gereksiz bir kampanya idi. İndirimli fiyat dediği fiyata daha kaliteli sitelerden alabiliyordun.
    2- Artes D712: 1280x800
    Artes D9702: 1024x768
    Üşengeç olma gir sitesine özelliklere bak.

Ekranin farkli oldugunu biliyorum. ben arasindaki cozunurluk farki ekrana nasil yansir hangisinin ekrani daha nettir, ekran olarak hangisini secmeliyim. Atarli konusmana gerek yok ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: King of Chaos

quote:

2 sorum olacak ..

1-hizlial.com da avea kampanyasi bitti mi

2- 7"artes d712 modelinin ekran cozunurlugu ile bu tabletin cozunurlugu ayni mi ?

tesekkurler.

1- Avea kampanyası bitti zaten gereksiz bir kampanya idi. İndirimli fiyat dediği fiyata daha kaliteli sitelerden alabiliyordun.
    2- Artes D712: 1280x800
    Artes D9702: 1024x768
    Üşengeç olma gir sitesine özelliklere bak.

Ekranin farkli oldugunu biliyorum. ben arasindaki cozunurluk farki ekrana nasil yansir hangisinin ekrani daha nettir, ekran olarak hangisini secmeliyim. Atarli konusmana gerek yok ki.

D712'nin ppi değeri daha yüksek oluyor bu hesaba göre o daha nettir. Ama D9702'nin çözünürlük olarak bir eksisi yok bence.

• DR9704 modeline rastladım dün kılıflara bakarken ucuzcityde çözünürlüğü 2048x1536 ve retina ekranmış kullanan alan varmı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

DR9704 modeline rastladım dün kılıflara bakarken ucuzcityde çözünürlüğü 2048x1536 ve retina ekranmış kullanan alan varmı arkadaşlar?
    http://www.ucuzcity.com/asp/product/26700/9-7-ARTES-DR9704-RETINA-1-6Ghz-1GB-Ram-16GB-Hafiza-Bluetooth-2048x1536

2gb ram ve 3g dahili olsaymis tadindan yenmezmis aslinda artesin kendi sitesinde yok bu urun internettede baska bir yerde rastllamadim dedigim ozelliklere sahip olup fiyatida makul olursa ciddi bir pazari olur diye dusunuyorum

• quote:

DR9704 modeline rastladım dün kılıflara bakarken ucuzcityde çözünürlüğü 2048x1536 ve retina ekranmış kullanan alan varmı arkadaşlar?
    http://www.ucuzcity.com/asp/product/26700/9-7-ARTES-DR9704-RETINA-1-6Ghz-1GB-Ram-16GB-Hafiza-Bluetooth-2048x1536

O çözünürlükte dual core yüksek grafik isteyen oyunlarda yeterli olmaz bunun performansı D9702'ye göre kısmen daha düşük olur. Ama retina ekran da tadından yenmez tabii o ayrı :D

• Arkadaşlar bu şarj süresini daha uzun tutmak için önerileriniz varmı.. misal ekran parlaklığını kısmak otomatik bildirimleri kapamak yada arka planda pili sömüren bazı app ler varsa bunları silmek yada belli ayarlarla kapamak bence bu tip paylaşımlar pilin ömrünü 2-3 saate kadar uzatır diye düşünüyorum arkadaşımın artesi şu an geçici bir süre bende şarjı çok çabuk bitiyor yani benim ipad ile kıyaslarsak çok çabur bitiyor ama sanırsam ince ayarlarla bu süre uzatılır.

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Arkadaşlar bu şarj süresini daha uzun tutmak için önerileriniz varmı.. misal ekran parlaklığını kısmak otomatik bildirimleri kapamak yada arka planda pili sömüren bazı app ler varsa bunları silmek yada belli ayarlarla kapamak bence bu tip paylaşımlar pilin ömrünü 2-3 saate kadar uzatır diye düşünüyorum arkadaşımın artesi şu an geçici bir süre bende şarjı çok çabuk bitiyor yani benim ipad ile kıyaslarsak çok çabur bitiyor ama sanırsam ince ayarlarla bu süre uzatılır.

ram booster indir zaten türkçe dil desteği var ayarlara gir kafana göre ayarları yap bayağı bir fark edecektir.
    ekran parlaklığını orta düzeylerde tut zaten full parlaklıkta gözünü yorar.birde cihaz daha yeni ise pili nerdeyse 7 yada 8 sekiz şarj sonra kendini buluyor.
    şu an ben kullaniyorum video haricinde yada arada bir video bakiyorum kendi kullanım standartlarıma göre ertesi güne bile şarjım kaliyor
    tabii kullanım şekline göre bu süre değişir

• ok sağol

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAME -- 13 Ocak 2013; 22:37:58 >

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan

Orijinalden alıntı: YAME

arkadaşlar d 9702 kılıf orjinal deridir.d821 kılıf vinleks deridir.kendi imalatımdır.ilgilenen olursa yardımcı olmaya çalışırım.

hocam kılıf güzel olmuş eline sağlık siyah bir tane istresek nasıl olur :)

Orijinalden alıntı: YAME

yüzde yüz hakiki deri özel yapım 90 tl

deri renk seçenekleri mevcuttur ayrıca resimlerini siteye koyacağım

harbi ya bu nasıl bir cihazmış böyle. Çözünürlük cok yüksek. Retina ekran olması harika. 9702 almayı düşünüyordum ama nerdeyse aynı para olan bu ürün aklımı celdi bak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: galantus07

quote:

harbi ya bu nasıl bir cihazmış böyle. Çözünürlük cok yüksek. Retina ekran olması harika. 9702 almayı düşünüyordum ama nerdeyse aynı para olan bu ürün aklımı celdi bak şimdi

Bizde almış bulunduk keşke bekleseydik biraz daha bunu alırdım valla :) neyse artık. belki bendekinikardeşime satabilirsem onuda kendime almayı planlıyorum artık.

• Peki akadaşlar bu cihazı kullanırken SD Card ve dahili hafızayı Fat32mi yoksa NTFS olarakmı formatlamak gerekir. NTFS illaki daha avantajlı onu biliyorum ama sorun olurmu? Özellikle ArtesTeknik yanıtlarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: squallion

Peki akadaşlar bu cihazı kullanırken SD Card ve dahili hafızayı Fat32mi yoksa NTFS olarakmı formatlamak gerekir. NTFS illaki daha avantajlı onu biliyorum ama sorun olurmu? Özellikle ArtesTeknik yanıtlarsa sevinirim

Ben tablete 32 gb. Sandisk micro SD kart taktım. Film, video v.s. izlemek için. Tabi filmler genelde 4 gb.'dan büyük oldukları için karta NTFS format atmak şart. FAT32 formatlı karta HD filmleri kopyalayamazsın. (SD karta nasıl NTFS format atılacağını bilmeyenler Google'da aratsın. Çok basit)

Micro SD karttan bu şekilde yararlanıyorum, sorun yok. Sadece şöyle bir durum var. Eğer önce oyun v.s. ile tabletin ram'ini meşgul ettiysem, sonra Explorer'dan SD kart'a girip film dosyasını çalıştırmak istediğimde cihaz takılıyor. Dosyayı açmakta zorlanıyor. Bu yüzden, SD karttan film izlemek için, cihazı sıfırdan açıp direk SD kartın içine giriyorum, çalıştırıyorum. Bende durum böyle.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.