Şimdi Ara

Artes D712-Piranha Ultra Tab 7' İkilemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler şu sıralar tablet almayı düşünüyorum. Başlıkta belirttiğim iki tablet arasında kaldım.

Bu iki tableti kullanan arkadaşların yorumunu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de aynı soruyu sormak istiyorum bir de onların yanına cube miniyi ekliyorum.
  • Artes al pisman olmazsin . Eger merak ettigin bi sey varsa yardimci olurum su an kullaniyorum.

• bende bu mantıkla girdim artesin d712 biraz görünüş açısından kötü gibi geldi şu an dr9704 e bakıyorum mesela daha güzel duruyor gibi. Kullanan brisi yorum yapabilir mi bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 28 Ocak 2013; 1:02:39 >
  • Ainol Venus modelide gelmiş bu arada onuda tercihler arasına alabilirsin.

Venus
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

Ainol Venus modelide gelmiş bu arada onuda tercihler arasına alabilirsin.

Venus

Bi arastirmak gerek aslinda
    Quad core cpu ve gpu arti 359 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sizi takip ediyorum.. bende kararsizim
  • Konu guncel

• İkisi de donanım olarak aynı ancak Artes'in teknik servisi çok daha iyi..
  • Artes almayin wifi sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

Ainol Venus modelide gelmiş bu arada onuda tercihler arasına alabilirsin.

Venus

çok iyiye benziyor umarım wi-fi iyi çekiyordur
  • ainol venüs gpu testinde başarısız çıkmıstır testlere bakabilirsiniz
  • artes d712 wifi sorunu yuzunden pm ve email adreslerine şikayetci olduğumu bildirdim geri bildirim olana kadar sorun çözülene kadr dediğim ürünü almamanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

İkisi de donanım olarak aynı ancak Artes'in teknik servisi çok daha iyi..

servis olarak iyi derken hangi sorununuz çözüldü bizde bilelim çünkü benim 1 aydan ber hiç bi sorunum düzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

ainol venüs gpu testinde başarısız çıkmıstır testlere bakabilirsiniz

ne anlamda başarısız çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

quote:

ainol venüs gpu testinde başarısız çıkmıstır testlere bakabilirsiniz

ne anlamda başarısız çıktı?

nanelark2 testinde 34fps çıktı rk3066lar 45fps vivante gc1000 2bin küsür antutdan aldı rk3066 4bin küsür zannedersem
  • quote:

quote:

servis olarak iyi derken hangi sorununuz çözüldü bizde bilelim çünkü benim 1 aydan ber hiç bi sorunum düzelmedi

Benim örnek vermeme gerek yok. Bu forumun kendisi örnek zaten servisinin nasıl olduğuna.. Asıl biz sizin sorununuzu bilelim 1 ayda çözülmek bilmeyen mesele neymiş.. Buradaki artesteknikservis yetkilisiyle hiç mi konuşmadınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 28 Ocak 2013; 22:16:07 >
  • quote:

quote:

quote:

Benim örnek vermeme gerek yok. Bu forumun kendisi örnek zaten servisinin nasıl olduğuna.. Asıl biz sizin sorununuzu bilelim 1 ayda çözülmek bilmeyen mesele neymiş.. Buradaki artesteknikservis yetkilisiyle hiç mi konuşmadınız.

modemin dibinden wifinin kopmasi asiri drecede kopuyor odamdan cikiyorum bglanmiyor 5800telfnumun dandik wifisyle en uc kösdki blkondan wifi cekiyorum ve 3tanede farkli ag buluyorum ama bu tbletle modmin yaninda kopuyor her romu denedim allah askina 2 forumun bsndan beri kac rom yukldimi okursaniz sayblrsiniz speedstar pipo artes romlarn hepsni dndim

• quote:

quote:

quote:

quote:

modemin dibinden wifinin kopmasi asiri drecede kopuyor odamdan cikiyorum bglanmiyor 5800telfnumun dandik wifisyle en uc kösdki blkondan wifi cekiyorum ve 3tanede farkli ag buluyorum ama bu tbletle modmin yaninda kopuyor her romu denedim allah askina 2 forumun bsndan beri kac rom yukldimi okursaniz sayblrsiniz speedstar pipo artes romlarn hepsni dndim

evet hc knusmadim cunku bna romu yukldnizmi ddikten snra hc bisi dmediler cunku o romda wifinin cekim gucu dgl sdce göstergesi dgsti denedim test etdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.