Şimdi Ara

Artes d712 Cube U30GT Mini karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim itirazım karsilastirdiginiz ürünle ilgili dediğiniz ürünün özellikleri bahsedildiği gibi ekranın D712 den daha iyi olma olasılığı. Bu mümkün değil teknik olarak. Ayrıca söylediğiniz diğer farklar mantıklı değili, ve üstüne model numarası yanlış, satın aldığınız ürünün modelini iki kere yanlış yazıyorsunuz. Ve bizde şüpheleniyoruz, gercek bir incelememi değil mı diye
    Ayrıca siz ürünümüzle ilgili şikayet bildirdiğiniz İcin bu mesajlaşma yapılmıyor. Yoksa ürün ile ilgili destek isteyen herkesin mesajlar cevaplaniyor.

Beyefendi sattığımız ürünler 2 yıl garantili, bügünde sorun olabilir iki yıl sonrada. İlk aldiginizda problem olmadigi halde saha sonra bozulmayacagini kimse garanti edemez.
    Ayrica urun arizali bir urun degil, wifi performansi dusuk bir urun. Fakat biz bunu yazılım ile daha iyi noktaya nasıl taşırız diye araştırma yapıyoruz.

Eğer gercekten elinizde bir artes tablet varsa ben sizden özür dilerim, ama söyledikleriniz karşısında buna inanmak zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk olarak tabletinizin adını doğru düzgün öğrenin daha sonra eleştirin. 3 kere adını değiştirmişsiniz. Ne kadar araştırsamda ram hakkında söylediklerinizin doğruluğunu bulamadım.

Artesin antutu skorunda daha az olmasının sebebi çözünürlüğün cube miniye göre daha yüksek olmasıdır. Eğer cube mininin çözünürlüğü ile aynı olsaydı değerler birbiriyle çok yakın olurdu.

Cube mininin ekranı daha iyi demişsin ama artesin ekranı çok daha kalitelidir. Mininin parlaklığı en düşükte iken artesin parlaklığı en yüksektekinden daha parlak demişsin bunu demek için gözlerinin bozuk olması lazım bence bir göz doktoruna gidin.

Son güncelleme ile wifi sorunu düzeltildi. Videoların geç yüklenme sorunu güncelleme ile düzeltildi.

Artesde bluetooth varken minide bluetooth yok .

Birkaç kişi 340 liraya nereden alınıyor diye sormuş ama siz buna cevap verme zahmetinde bulunmamışsınız . Ben almak isteyenlere yazıyorumwww.sanalpazar.com/Turkiye-Distributor-Garantisiyle-Cube-U30gt-Mini__isp5550869 ama burda arkadaşım dediği gibi kılıf ve hdmi kablosu yok. Artes almak isteyenler bizdehesaplı.com dan kargo dahil 298 lira alınabilir.

Son olarak artesin teknik servisi gerçekten çok iyi , sizin neden laf dalaşına girdiğinizi anlamış değilim. Ürününüz ayıplı demişsiniz ama ben anlattıklarınızdan üründe herhangi bir problem göremedim.

Söyleyeceklerim bu kadar eğer ürün hala sizde ise güncelleme yaparak belki söylediğiniz sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

• Artesteknik isimli arkadaşım sabrınız ve tutumunuz için sizi tebrik ederim.

Teşekkürler Artes Türkiye...
  • ARTES D712 de WİRELLES SORUNU Herkesce Biliniyor yok programla düzeldi yok öyleydi yok böyleydi Bunlar boş Laflar..

Piponun Klonlarını türkiyede satıyorsunuzda hiçmi aklınıza gelmiyor Wirellesi Düzgün ürün çıkarmak

Artesi alan herkes WİRELLES Sorunundan Yaka silkiyor heryerde..

Ciddi Sıkıntı Artes d712

Orijinalden alıntı: UmutKeskiner

ARTES D712 de WİRELLES SORUNU Herkesce Biliniyor yok programla düzeldi yok öyleydi yok böyleydi Bunlar boş Laflar..

Piponun Klonlarını türkiyede satıyorsunuzda hiçmi aklınıza gelmiyor Wirellesi Düzgün ürün çıkarmak

Ciddi Sıkıntı Artes d712

İyide siz niye kendinize bu kadar dert ettiniz bunu, size ne?

ARTES D712 de WİRELLES SORUNU Herkesce Biliniyor yok programla düzeldi yok öyleydi yok böyleydi Bunlar boş Laflar..

Ciddi Sıkıntı Artes d712

D712 konusuna bekleriz, Wi-Fi sıkıntısı kalmadı. Bizzat kullanıyorum ve kullananlar söylüyor. Olan varsada teknik bir sorundur firma zaten ücretsiz gönderin diyor.
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evet şuan yeni bir D712 tablet alıp açtığınızda Wi-fi de problem yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni yüklü olarak gelen rom un wi-fi konusunda sıkıntılı olması. Ancak geçtiğimiz haftalarda burada yazılan şikayetler sonucu yeni ROM yayınlandı. Yeni ROM u yükleyenlerin açıklaması Wi-fi sıkıntısının düzeldiği yönünde. Yeni ROM u bende yükledim gerçektendede düzeldi. İlerde daha stabil çalışan ROM lar yayınlanacağı konusunda inancım var. Artes firması gerçekten ürünün arkasında duran bir firma. O yüzden memnunum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms

• vaybe 2 ürünün karşılastırmasını okurken kendimi bir müşteri satıcı tartışması içersinde buldum ama sonuçta aksu1980 arkadaşımızda herkez gibi bir karsılaştırma yapmış bu kadar uzatılmasına gerek yoktu artesli arkadaşda gayet durumu iyi idare etti helal olsun valla böyle yetkili servisler keşke her ürününn arkasında dursalar..bravo artess

Edit= Wifi 2 üst katı 2 alt katı karşı apartmanı vs... çekiyor.
    Daha hiç kopma yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 13 Ocak 2013; 2:14:35 >

Ekranı Artese BİN BASARRR

Maşallah tablete dair ne tür bir olumsuzluk vs var ise hepsini biliyormuşsun. Peki ne diye gittin aldın ? Yok 20 tl düşük diye almışsın da pişman olmuşsun da. Bu tarz tabletlerin T'sinden dahi anlamam. Sadece merakımdan girip bir konuya bakayım dedim.

Artesteknik servis tüm içtenliği ile size bir soru sormuş. Ama siz zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmışsınız. Teknik servis anlayışlarını taktir ettim. İleride sırf tablet alsam bile bu teknik servis yüzünden artesi seçerim herhalde. ( apple dışında bir ürün almaktan bahsediyorum. ) Bana kalırsa da yazılarınız samimi gelmedi. Çünkü teknik servis sizden ücretsiz kargo ile cihazınızı hemen teslim alabileceğini söylemiş. Siz ise ne yapacaksınız seri numarasını. xxx xxx xxx hataları yok mu bu cihazda diye saydırmaya başlamışsınız. Ee güzel kardeşim madem o kadar hatasını adını biliyormuş gibi ezbere çat diye sayabiliyorsun ne diye aldın o tableti diye sormazlar mı sana ?

Dipnot : Dediğim gibi apple ipad dışında hiç bir tableti elime almadım ve hiç bir özelliğini bilmiyorum. Sadece konuyu okudum ve içime sinmeyen bir konu hakkında yorum yapmak istedim.

• quote:

benimkide CUBE u30gt mini antutu testi 12005

yüz kere anlattık çözünürlükten dolayı skor çok az daha az aynı çözünürlükte olsalardı artes cube u geçerdi

Sanki artesin ekrana bakmışsında cubeun ki daha iyi diyorsun

beyler artes d712 mi sppeedstar romunla antutudan 12 300 aldım ha çözünürlügü süzünki kadar düşük olsaydı en düşük alıcağı puan 13000 haberiniz olsun wifi ye gelirsek evet çözüldüğünü söyleyenler var inanıyorum çözüldüğüne ama bnm gbi istisnalar var ki donanımsal sanırım modemin yanından kopuyor ürünü garantiye göndericem wifi dışında oyunlarda sıkıntım oldu onuda rootla çözdüm tek sıkıntı wifi şunu söyliyim ben 1024 768 le 1280 800 arasındaki farkı anlamak çok kolay abes fark ediyor bakın 1024 600 benim için ölüdür ölü eger su 800 olan yer
    768 e düşerse hd dir
    780 se hd dir 764 se hd dir 720 se hd dir ama 720 nin altına düşerse hd değildir bunu bilin 600 bariz hd değil yani:)

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

beyler artes d712 mi sppeedstar romunla antutudan 12 300 aldım ha çözünürlügü süzünki kadar düşük olsaydı en düşük alıcağı puan 13000 haberiniz olsun wifi ye gelirsek evet çözüldüğünü söyleyenler var inanıyorum çözüldüğüne ama bnm gbi istisnalar var ki donanımsal sanırım modemin yanından kopuyor ürünü garantiye göndericem wifi dışında oyunlarda sıkıntım oldu onuda rootla çözdüm tek sıkıntı wifi şunu söyliyim ben 1024 768 le 1280 800 arasındaki farkı anlamak çok kolay abes fark ediyor bakın 1024 600 benim için ölüdür ölü eger su 800 olan yer
    768 e düşerse hd dir
    780 se hd dir 764 se hd dir 720 se hd dir ama 720 nin altına düşerse hd değildir bunu bilin 600 bariz hd değil yani:)

bu arada pikseli bırak bide dpi a bak hangisi çok

• bataryası ne bunun bizimki lion çok tel bataryası değiştirenler lion bataryayı bilir neyse saglık olsun sıkıntı yaşamayalım bi video flan çekin gönerin güzelbi karsılastıralım oyunlarda flan

Donanımsal Sorunlu cihaz Artes D712.... bide millete sallıyorlar yok romla düzeldi v.s. siz gidin 5 yaşında çocukları kandırın D712 WİFİ PROBLEMLİ bunu tüm türkiye öğrendi.....

öyle 10 tane çindeki firmalardan oem ürün yaptırıp arkasına Artes yazdırmakla olmuyor bu işler

He ayrıca Artesin Teknik Serviside Çok ama Çok KÖTÜ..

5 ay sonra Artes D712 ellerinde Kalınca Görecem Ben Zadeleri

Arkadaşlar Herşeyi Bırakında Dünyada Artes diye Tanınan Bir Marka var mı ?????

CUBE TABLETİ Dünya Biliyor ve Kalitesinide...

Başka Söze gerek bile yok

CUBE Ezer Geçer artesi..artes oem ürün sonuçta...

artes d712 donanımsal sorunlu bide millete rom yükleyin geçer diyerek oem ürünlerini övüyorlar milleti kandırıyorlar...

artes = OEM ürün Dünyada kim biliyor artesi..

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 25 Ocak 2013; 19:24:30 >
  • quote:

Artes D712 ne ya bide insanları kandırıyorlar Yok romdan kaynaklı yok düzeldi..Wifi anteni sorunlu D712 nin

Donanımsal Sorunlu cihaz Artes D712.... bide millete sallıyorlar yok romla düzeldi v.s. siz gidin 5 yaşında çocukları kandırın D712 WİFİ PROBLEMLİ bunu tüm türkiye öğrendi.....

öyle 10 tane çindeki firmalardan oem ürün yaptırıp arkasına Artes yazdırmakla olmuyor bu işler

He ayrıca Artesin Teknik Serviside Çok ama Çok KÖTÜ..

5 ay sonra Artes D712 ellerinde Kalınca Görecem Ben Zadeleri

Arkadaşlar Herşeyi Bırakında Dünyada Artes diye Tanınan Bir Marka var mı ?????

CUBE TABLETİ Dünya Biliyor ve Kalitesinide...

Başka Söze gerek bile yok

CUBE Ezer Geçer artesi..artes oem ürün sonuçta...

artes d712 donanımsal sorunlu bide millete rom yükleyin geçer diyerek oem ürünlerini övüyorlar milleti kandırıyorlar...

artes = OEM ürün Dünyada kim biliyor artesi..

bu urun artes turkiyede biliniyor cinde pipo avrupada speedstar piranhada dunya tarafindan biliniyor fakat hd tableti yok dikey bözunurluk 600 nldu ha bide sunu diyim anteni dandik dyen arkadaslar dgil wifi sorunumu war nden war metal kasa wifiyi keser kablonun nrde oldugunu bilsem o bölgeyi kesip plastik doku yerlestircem ama bilmyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.