Bildirim
arşivim için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aşkacısı
evet arkadaşlar 1 ay önce metal ve rock arşivi yapmaya başladım ama her gördüğüm grubun albümlerini indirdiğim için herşey çok karıştı ve şimdi tekrar daha düzenli bir arşiv yapmaya karar verdim ve sizden isteğim bana rock ve metalin en iyi gruplarını yazmanız
ilgilenenen arkadaşlara teşekkürler
dream theatre
haggard....
uzar bu liste
sen önce metal'in hangi türünü istiyorsun onu yaz -
Queen,ACDC,Black Sabbath,Motley Crue,Kiss,Megadeth,Slayer,Ensiferum,Amon Amarth alternatif rock seviyorsan MUSE -
quote:
Orijinalden alıntı: lahtanan
quote:
Orijinalden alıntı: aşkacısı
evet arkadaşlar 1 ay önce metal ve rock arşivi yapmaya başladım ama her gördüğüm grubun albümlerini indirdiğim için herşey çok karıştı ve şimdi tekrar daha düzenli bir arşiv yapmaya karar verdim ve sizden isteğim bana rock ve metalin en iyi gruplarını yazmanız
ilgilenenen arkadaşlara teşekkürler
dream theatre
haggard....
uzar bu liste
sen önce metal'in hangi türünü istiyorsun onu yaz
hocam black,death ve hardcore metal tarzlarını severek dinlerim
-
sana tavsiyem metal müziğin doğuşunu oku. krolonojisine bak. türevlerini araştır. ne demek olduklarını öğren. türlerinin öncü gruplarını dinleyerek oluştur arşivini. Daha sonra sevdiğin türlere göre grupların hepsini ara ve indir. böylece yaptığın arşi hakkında bilgin de olur. müzik indirip arşiv yapmak için yapmazsın arşivini. bilgili bir arşiv sahibi olursun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X