Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Uzun zamandır takip edemiyorum. İki görüntü gelmiş ama onlarda pek tatmin edici değil 8 ay için.

Aynen ya ne yüzsüz herifler.
  • Bu ay gelirmi acaba yeni haberler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Bu ay gelirmi acaba yeni haberler...

Resimler verildiğinde kendi kendime "Ağustos sonu ya da Eylül başı gibi bir şeyler çıkar ortaya" demiştim. Ama içime doğdu tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker64

quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

2 resim yayınlasa yeni rockstar yine mest olucaz artık trailerlardanda ümidi kesiyoruz yani ss bile yeterli bi siteyi felan güncelleseler bile olur bişey koymasınlar sadece bi düzen yapsınlar bi işaret versinler

Bir işaret var aslında. Rockstar viral reklamlar yapmaya başladı.

Epsilon program San Andreas'daki bir tarikat bilen bilir. Bunun resmi twitter sayfası açıldı tarikat ile ilgili tweetler atılıyor.

Hatırlatmak için Epsilonizm nasıl bir din kurallarını yazayım:

quote:

Epsilonism'in Kuralları

1- Dünya 157 yaşındadır.
    2- Dinozorlar yalandan ibarettir, insanlar inanır çünkü güçsüzlerdir.
    3- Mutlusunuz, ama bilmiyorsunuz.
    4- Hepimiz aynı ağaçtan geldik.
    5- Herkes birbiriyle akrabadır, kırmızı saçlılar hariç.
    6- Sperm diye birşey yoktur, Biyolojiilerin uydurmasından başka birşey değildir.
    7- Erkekler haftada 9 kadınla yatmalı, kadınlar 5, Haziran ayındaysa günde 5
    8- Yaratıklar gerçektir ve yeryüzündedir.
    9- Ağaçlar konuşur fakat bazıları duyar.
    10- Birşeylere inananlar ateistlerden daha çok yaşarlar ve daha iyi yaşam sürerler.
    11- Bunlara inanır ve tarikat için kesenin ağzını açarsanız uzun ömürlü olursunuz.
    12- KIFFLOM! Mutluluk senin. KIFFLOM'

Tarikatın sitesi:http://epsilonprogram.com/
    Twitter adresi:https://twitter.com/EpsilonismToday
    Daha fazla ayrıntı:http://bit.ly/MCriEM

Bu din ne saçma dinmiş yaw
    O 7. madde ne öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyundamı konsol portu olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Max Payne^

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

GTA V çıkana kadar GTA IV oynamayan kalmayacak bu gidişle. Belki de Rockstar bekletme amacı da bu. GTA IV'ün daha çok satması. Ve tabii ki de Max Payne 3'ün.

tabi hocam haklısın 4 sene oldu gta iv çıkalı bir sürü insan oynayamadı.

haklısın kardeş oyun çıkalı kaç yıl oldu ama daha oyunu açamayan sistemler var oyun sorunlu sonuçta konsol portu oyundan işey beklememek lazım inşallah gta v çok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonze

bu oyundamı konsol portu olacak ?

Rockstar dersini almış olmalı.
  • Max Payne 3 örneği var önümüzde. Oynamadım ama oynayanlar optimizasyon harika diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: Joker64

quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

2 resim yayınlasa yeni rockstar yine mest olucaz artık trailerlardanda ümidi kesiyoruz yani ss bile yeterli bi siteyi felan güncelleseler bile olur bişey koymasınlar sadece bi düzen yapsınlar bi işaret versinler

Bir işaret var aslında. Rockstar viral reklamlar yapmaya başladı.

Epsilon program San Andreas'daki bir tarikat bilen bilir. Bunun resmi twitter sayfası açıldı tarikat ile ilgili tweetler atılıyor.

Hatırlatmak için Epsilonizm nasıl bir din kurallarını yazayım:

quote:

Epsilonism'in Kuralları

1- Dünya 157 yaşındadır.
    2- Dinozorlar yalandan ibarettir, insanlar inanır çünkü güçsüzlerdir.
    3- Mutlusunuz, ama bilmiyorsunuz.
    4- Hepimiz aynı ağaçtan geldik.
    5- Herkes birbiriyle akrabadır, kırmızı saçlılar hariç.
    6- Sperm diye birşey yoktur, Biyolojiilerin uydurmasından başka birşey değildir.
    7- Erkekler haftada 9 kadınla yatmalı, kadınlar 5, Haziran ayındaysa günde 5
    8- Yaratıklar gerçektir ve yeryüzündedir.
    9- Ağaçlar konuşur fakat bazıları duyar.
    10- Birşeylere inananlar ateistlerden daha çok yaşarlar ve daha iyi yaşam sürerler.
    11- Bunlara inanır ve tarikat için kesenin ağzını açarsanız uzun ömürlü olursunuz.
    12- KIFFLOM! Mutluluk senin. KIFFLOM'

Tarikatın sitesi:http://epsilonprogram.com/
    Twitter adresi:https://twitter.com/EpsilonismToday
    Daha fazla ayrıntı:http://****/MCriEM

Bu din ne saçma dinmiş yaw
    O 7. madde ne öyle

7. madde insanı dinden çıkarır Tövbe tövbe

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

quote:

bu oyundamı konsol portu olacak ?

Rockstar dersini almış olmalı.

inşallah dediğiniz gibi olur.
  • GTA IV'te bile optimizasyonu sonradan düzelttiler de millete iyilik yaramıyor, anlamaz bu millet...
  • quote:

GTA IV'te bile optimizasyonu sonradan düzelttiler de millete iyilik yaramıyor, anlamaz bu millet...

ne düzelmesi bütü patchleri yüklesen bile tam olarak düzelmiyor sonuçta konsol portu bir oyun optimizasyon konusunda fazla bir şey beklememek gerekiyor la noire de rockstar games in oyunu yanılmıyorsam oda konsol portu ve bir çok sorunla karşılaşan var.
  • Max Payne 3 ile aynı motoru kullanacaklarına göre MP3' te gödüğüm kadarıyla o eski sorunlardan eser yok.
  • quote:

quote:

GTA IV'te bile optimizasyonu sonradan düzelttiler de millete iyilik yaramıyor, anlamaz bu millet...

ne düzelmesi bütü patchleri yüklesen bile tam olarak düzelmiyor sonuçta konsol portu bir oyun optimizasyon konusunda fazla bir şey beklememek gerekiyor la noire de rockstar games in oyunu yanılmıyorsam oda konsol portu ve bir çok sorunla karşılaşan var.

Açık konuşuyorum optimizasyonun "o"sundan anlamayan bir insansın. Sen ne dersen de BU OYUN ŞU ANDA SORUNSUZ bana göre. Pentium 4'lü sistemle 1.3 patch yüklü ve zevk alarak oynuyorum, lowda öyle aşırı kasma da yok. Yer yer 20 fpsyi geçiyor. Kaldı ki Pentium 4 tek çekirdektir. Buna rağmen takılma falan yok öyle. Haa full ayar yaparsan o ayrı. Oyunu aynı zamanda PS3'te de oynuyorum. Gelip de bana böyle şeyler demeyin. Yani PC'de oynamamış olsam inanacağım da sana, inanmıyorum çünkü oynadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 18 Ağustos 2012; 19:41:59 >

• quote:

quote:

quote:

Açık konuşuyorum optimizasyonun "o"sundan anlamayan bir insansın. Sen ne dersen de BU OYUN ŞU ANDA SORUNSUZ bana göre. Pentium 4'lü sistemle 1.3 patch yüklü ve zevk alarak oynuyorum, lowda öyle aşırı kasma da yok. Yer yer 20 fpsyi geçiyor. Kaldı ki Pentium 4 tek çekirdektir. Buna rağmen takılma falan yok öyle. Haa full ayar yaparsan o ayrı. Oyunu aynı zamanda PS3'te de oynuyorum. Gelip de bana böyle şeyler demeyin. Yani PC'de oynamamış olsam inanacağım da sana, inanmıyorum çünkü oynadım...

Dostum bence optimizasyondan anlamayan sensin. İmzamdaki sistemde bile, bütün yamalar kurulu olmasına rağmen full ayarlarda 30 fps anca alıyorum. Zaman zaman ani fps düşüşleri felan yaşıyorum. Ayrıca yukarıda demişsin ki low ayarlarda yer yer 20 fpsyi geçiyorum. Böyle oyun mu oynanır Allah Aşkına. En ideal olanı sabit 60 fps felandır. Ancak ben bile bu sistemle o kadar yamaya rağmen zar zor oynuyorum. Bu yüzden yeterince keyif alamadım bu oyundan.

• Gta 4'teki grafikler ondan önce hangi oyunda vardı?Bir de oyunun bu yönünü düşünün.
  • Bildiğin Los Angeles güzel olmuş
  • quote:

Nerden biliyorsun? Saçmalamayı kes artık. Sen de o yazarın avukatlığını yapıyorsun şu anda. Başlarım sözlüğe be. Banane sözlükten. Kim ne derse desin ben lafımı ortaya koyarım arkadaş. Beyinmişmiş bilmem neymiş. Oldu biz kalkalım o zaman. Rockstar da salaktı ya zaten boşuna patch çıkardı boşa zaman ayırdı o oyuna. Ama doğru suç Rockstar'da. RDR gibi yapacaktı. Anca o zaman anlarsınız siz.

Ciddi ciddi sen üsteki mesajlarında konsolu övmüş ve pcyi kötülemiş gibi bir mesaj atmışsın ve benim sana cevabım pcye çıkacak optimizasyonu çok iyi olan ve daha çıkmasına 1 sene olan oyunla cevap veriyorum.

bak adamlar 3 senedir yapıyorlar ve bu 3 sene önce çıkan bir iş gücü.Demekki optimizasyonun ekran kartının gücüyle alakası yokmuş.Biraz kötülerken destekde al.

• Bir ara XBox'ın resmi sitesinde yayınlandı ancak kaldırıldı sonradan. Kaldırılma nedeni Rockstar'dan kaynaklı olabilir. Büyük ihtimalle 360'a gelecek o yüzden.
  • Belkide orijinal alacağım oyunlardan birisi olacak heyecanla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.