Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25TL'lik limango çekleri = 10TL (çekler aktarılamaz, birleştirilemez, yıl sonuna kadar kullanılabilir, kullanmak için telefon numaranızla hesabı doğrulamanız gerekir) Ödemede Havale ücreti yok
  • acil markafoni 5 veya 10 tl lik hediye çeki lazım. elimde limango ve trendyol cekleri var.
  • Elimde yüklü miktarda kola kodu var ilgilenenlere duyurulur. Takas ve satışı olur
  • 9 Aralık tarihli son fiyatlar

minimoy.com 25 lik çek 8 TL

Takas düşünmüyorum. havale veya eft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 12 Aralık 2011; 21:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerbil

acil markafoni 5 veya 10 tl lik hediye çeki lazım. elimde limango ve trendyol cekleri var.

markafoni 5 tl var. 31 aralığa kadar. Ne verirsin karşılık
  • Alınık evmanya 15tl veriyorum
  • Elimde bulunan 20 TL. (10+10) yüklü YAKALA.CO hesaplarını 6 TL. den satışa çıkarıyorum..

Evet sınırlı sayıda bulunan hesap sadece 6 (ALTI) TL.

Bu hesaplar için takas tekliflerini de açmış bulunuyorum. ELinde TRENDYOL, LİMANGO, MORHİPO, ŞEHİRFIRSATI, GRUPFONİ vb. hediye çeki bulunan arkadaşlar hesaplar sizleri bekliyor.

Acele edin bu fırsatı kaçırmayın..

Referanslar: tdursun - ik77 - altunok74 - djinn_inc - netten - fifa_05 - heycan - HmB_SaL - rudolfo3639 - tugi7 - arwwen - oyyono - azraim ve daha nice arkadaşlar ile alışveriş yaptım. İstediğiniz arkadaştan referans isteyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ancyraa -- 9 Aralık 2011; 22:01:03 >

• 2 adet 10 liralık mavi çeki 10tl. (çekler birleşiyor ve Hediye çeki kodları tüm Mavi mağazalarında 1 Ağustos 2011 – 31 Temmuz 2012 (dahil) tarihleri arasında geçerlidir)

1 adet 10 liralık kola kodu 4tl
    3 adet 10 liralık kola kodu 10tl
    5 adet 10 liralık kola kodu 15tl
    10 adet 10 liralık kola kodu 28tl
    20 adet 10 liralık kola kodu 50tl

soru: trendyol kola kodu ne işe yarar?
    cevap: trendyoldan her alışverişinizde 10tl indirim sağlar

soru: Mevcut hediye çekimle birleşir mi?
    cevap: Evet birleşir hatta 2 adet çekinizle bile birleştirebilirsiniz

soru: Bir hesapta 1 kere mi kullanılıyor?
    cevap: Hayır dilediğiniz kadar aynı hesaptan alışveriş yapabilirsiniz.

soru: Ne zamana kadar geçerli?
    cevap: şuan için 31 aralık ama uzayacağı yönünde coca-cola bildirim yaptı

soru: 10tl altı yani 9.90lık ürünlerde geçerli mi?
    cevap: evet geçerli

Soru: Bu kola kodlarını en avantajlı nasıl kullanırım? Yani 3tane kola kodu alsam nasıl size ödediğim parayı çıkartırım?
    cevap: mevcut hesabınızdan 2 davet gönderip, 2 yeni üyelik açıp onlardan alışveriş yaparsanız, misal veriyorum 9.90 lık bir ürün aldığınızda 2 hesaptanda toplam 20tl çek kazanacaksınız bunun üstüne diğer kola kodunu eklediğinizde forumda 15tlden satabilirsiniz. böylelikle 2 adet ihtiyacınız olan şeyi bedavaya almış olursunuz.

soru: Kod aldım çalışmadı ya da sorun çıktı ne yapacağım ozaman?
    cevap: Aldığınız kodlarda bir sıkıntı olduğunda pm atmanız yeterli, kodu kullanmamışsanız trendyol müş.hiz. görüşüp size yeni bir kod hemen gönderilecek.

soru: Şu kadar alsam bukadar olmaz mı? Takas yapsak?
    cevap: Zaten tüm olasılık ve fiyatlama uygun şekilde yapılmıştır, takas için limango 25lik veya şehirfırsatı bonuslu, hesaplar olabilir veya yakala-codan alışveriş yapılıp hediye et butonuyla gönderilebilecek siparişlerde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 9 Aralık 2011; 21:45:28 >

• 25 TL Limango çek 5 TL ( cep telefonundan onay gereklidir )
    40 TL Evmanya çeki 20 TL
  • TÜM CİNEBONUS ŞUBELERİNDE GEÇERLİ SİNEMA BİLETİ SADECE 7TL 6 adet mevcut

-Sinema bileti kodu Tüm Cinebonus Sinemalarında 31 Aralık 2011 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 31 Aralık 2011 (dahil)’e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

-Sinema bileti kodunuzu dilediğiniz 3D hariç, 35 mm formatındaki tüm filmler ve seanslarda kullanabilirsiniz.

-Aldığınız hediye çeki hediye alımı sırasında sorulan ekranda tercihinize göre SMS ile cep telefonunuza ya da e-posta ile bildirdiğiniz e-mail adresine gönderilecektir.

-Sinema bileti kodunuzu sinema gişelerinde herhangi bir ücret ödemeden biletinizi almak için kullanabilirsiniz.
  • ARKADAŞLAR LİMANGO 25 TL LİK HESAPLAR (SON 2 ADET)

TRENDYOL HEDİYE ÇEKİ YADA 3 ADET KOLA KODU İLE TAKAS YAPILIR.

HESAPLAR TELEFON AKTİVASYONU YAPILMAMIŞTIR 31/12/2011 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

DOĞUM GÜNÜ TANIMLANMAMIŞTIR(+10 TL HEDİYE ÇEKİ İÇİN)

20 TL LİK AKTARILABİRİLİR ÇEK İÇİN 2 ADET KOLA KODU YADA (SON 1 ADET)

20 TL LİK TRENDYOL ÇEKİ İLE TAKAS YAPILIR.

İLGİLENEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06TATARO06 -- 10 Aralık 2011; 14:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

25 TL Limango çek 5 TL ( cep telefonundan onay gereklidir )
    40 TL Evmanya çeki 20 TL

Hocam sana pm attım görür görmez dönersen sevinirim.
  • Mrblar, daybuyday' den indirim çeki lazım. Kullanmayacak arkadaş varsa rica ediyorum. Saygılar.. E-mail: kesrikli_44@hotmail.com
  • morhipo 10 TL ve yakala.co 20 TL bütün çek var ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bikes44

Mrblar, daybuyday' den indirim çeki lazım. Kullanmayacak arkadaş varsa rica ediyorum. Saygılar.. E-mail: kesrikli_44@hotmail.com

aah aahhh kalmadı usta.elimdekiler süresi dolmadan kullandım

ama fikirmetreden toplamda 2 ayrı anket doldurularak hala 10 TL çek kodu kazanılabiliyor
  • o dediğinizi beceremedim ya :( anket bitürlü bitmiyo. sıkıldım kapattım bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Orijinalden alıntı: Bikes44

Mrblar, daybuyday' den indirim çeki lazım. Kullanmayacak arkadaş varsa rica ediyorum. Saygılar.. E-mail: kesrikli_44@hotmail.com

aah aahhh kalmadı usta.elimdekiler süresi dolmadan kullandım

ama fikirmetreden toplamda 2 ayrı anket doldurularak hala 10 TL çek kodu kazanılabiliyor

ben uye oldum acaba buradan nasıl puanlar kazanıldıgını soyleyebılecek bır arkadas var mı ve uye olana anında 10 tl daybuda cekı dıyor uye oldum ama cek mek goremedım ce3k nerdedır yardımcı olacak ve cevap verıcek arkadaslara cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Gönlünüzden ne koparsa. Kopmasa da olur. :)

2 tane oldu. İsteyen PM atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

25 TL Limango çek 5 TL ( cep telefonundan onay gereklidir )
    40 TL Evmanya çeki 20 TL

Arkadaştan 2 adet Limango hediye çeki aldım, güvenilir ve ilgili bir arkadaş. Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.