Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (11528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
62 Misafir (44 Mobil) - 18 Masaüstü44 Mobil
5 sn
340.365
Cevap
1.213
Favori
10.613.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Giriş

3 adet 1 tl

10 adet 2 tl

100 adet 18 tl

1000 adet 170 tl

kargo ile alım yapmak için pm atınız..

hatalı kodlar kontrolü yapıldıktan sonra telafi edilir.

ödeme

enpara ya da işbankası . ( kesintiler alıcıya aittir )

Orijinalden alıntı: Maktoyu

morhipo.com da tüm ürünlerde geçerli 150 alt limitli 50 liralık çek 25 lira.

pazarlık yoktur arkadaşlar. alışverişi bu akşam yapacaklar mesaj atsın. çekin süresi bu gece 12de bitiyo.

ödeme: enpara,nuvo,garanti,vakıfbank

haa bu arada akbabalar boşa beklemesin. çek yanmaz. çeki yeniden tanımlatma yolu var. raad olun.

bu yazdıklarınıza ve fiyata gore gore sızde akbaba olyosunuz yazmadan edemedım malesef

''Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et; Çünkü söz yürekten gelir, dilden çıkar''
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

Her kategoride geçerli mi? Ücret ne kadar?

Kendi hesabimda. Şuan mobildeyim Hangi ürünlerde olduğunu tam bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İçinde 3 adet 11/12 bulunan hesap > 15 tl Pazarlıksız

Hesap sizde kalabilir. BONUS: Hesapta 30/300'e kuponda bulunmaktadır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Happy.com.tr 100/25 TL + Kargo Bedava = 7tl >> İKİ ADET ALANA 12 tl

Happy.com.tr 300/55 TL + Kargo Bedava = 12tl Stok:2

Ödeme Enpara, Toplu alım dışında indirim yoktur.

Not : Groupon sadece happy.com.tr'da geçerlidir. | Market.happy.com.tr'da yada Happy Center mağazalarında geçerli değildir.
    Tüm kategorilerde ürünler ücretsiz kargo ile gönderilecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: irs69

quote:

pazarlık yoktur arkadaşlar. alışverişi bu akşam yapacaklar mesaj atsın. çekin süresi bu gece 12de bitiyo.

haa bu arada akbabalar boşa beklemesin. çek yanmaz. çeki yeniden tanımlatma yolu var. raad olun.

bu yazdıklarınıza ve fiyata gore gore sızde akbaba olyosunuz yazmadan edemedım malesef

bu çek tüm ürünlerde geçerlidir . şu anda çekin benzeri forumda yoktur. ederi her türlü 25 liradır. ve 25 liradan sattım bile.

benim tepkim "satamazsanız 15 lira veririm tarzında mesaj atan kişileredir" . Satamazsanız ne demek ? çek gideceğine yok pahasına bana ver demek. akbaba işte budur.

sizin gibi akbabalara prim yaptırmadım ben bu forumda hiçbirzaman. yeri geldi çeki yaktım yeri geldi adam olana bedava verdim. ama akbabalara prim vermedim.

ve hiçbir zaman da kimsenin çekini kaç paraya sattığına laf etmedim. zoruma da gitmedi. çünkü leş beklemiyorum sizin gibi.

• 2 adet cinemaximum 17 tl ilk yazana vericem ödeme enpara pm

Horlayan amcalarla, sürekli bir şeyler ikram eden teyzelerle hiiiiiç uğraşma! Yol arkadaşını kendin seç! 

Şimdi Kamil Koç’ta 1 bilet alana, 1 bilet hediye. SADECE : 2 TL 

DOMİNOS 1 PİZZA ALANA 1 PİZZA BEDAVA KODU VE MODAGRAM 1 ALANA 1 BEDAVA KODLARI BULUNUR

quote:

Orijinalden alıntı: irs69

quote:

bu çek tüm ürünlerde geçerlidir . şu anda çekin benzeri forumda yoktur. ederi her türlü 25 liradır. ve 25 liradan sattım bile.

benim tepkim "satamazsanız 15 lira veririm tarzında mesaj atan kişileredir" . Satamazsanız ne demek ? çek gideceğine yok pahasına bana ver demek. akbaba işte budur.

sizin gibi akbabalara prim yaptırmadım ben bu forumda hiçbirzaman. yeri geldi çeki yaktım yeri geldi adam olana bedava verdim. ama akbabalara prim vermedim.

ve hiçbir zaman da kimsenin çekini kaç paraya sattığına laf etmedim. zoruma da gitmedi. çünkü leş beklemiyorum sizin gibi.

Bir insan anca bu kadar düşebilir. Kendisinin bahsettiği "satamazsanız 15 lira verebilirim aklınızda bulunsun." mesajını atan kişi benim. Bana "satılmazsa tekrar yükletebiliyorum merak etmeyin." cevabını verip hemen ardından da ilan mesajının altına iğrenç akbaba benzetmesini yaptı. Kendisini bozmamak için ters bir cevap vermedim "peki kolay gelsin" dedim. Fakat gereksiz bir şekilde bu tavrını sürdürdüğü için cevap vermek zorunda hissettim. Sanki uzay aracı satıyormuş da bedava istiyormuşuz gibi havalara girip bu kadar seviyesizleşmesi zaten karaktersizliğini ortaya koyuyor. Benim elimde kalan çeki ücretsiz verdiğim de oldu burada, karşısındakini tanımadan böyle ithamlarda bulunmayı insanlığına nasıl sığdırıyor anlamak güç. Bu tarz karaktersizleri uzaklaştırmak lazım buradan diye düşünüyorum, zaten üsluptan herşey belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 1 Aralık 2014; 22:34:38 >

• N11 de mobilden 50 tl alt limitli 5tl
    N11 tatil 300 tl alt limitli 30 tl indirim.
    İsteyene ücretsiz kullandırtırım. Hesabı geri alırım.

THY HESABA 1000 MIL YÜKLEME 6 TL

3 VE ÜZERİ HESAP İÇİN 5 TL

Ödeme enpara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İyi forumlar,
    sekerpare9, feyt180, lord107, atalay3650, Prosatarus, _vitaly_cl, pLayer, Slayer_, omseku, Lacrymatoire x3, huso x2, ManagerCall, vanted, victorist, TamTurk, jakooo23, drberk2, servettt, Raist_can, omerkoca99, bestnewyorker, AMFİBİ, spaydix, burakq, kaptan0629, ss555, snx, CooLZerO, java, JwinR, profiteer, xbarisx, senmuhammet, melih_1923, onoffon, bozgunask, carter17, coolhearts, teknogalaxy, mertw, tugi7, capkuni, _uMaY_, memurdan, Enes Eyibil, ibracan, doganays, fealay, PES_21_Murat x2, sharken1907, ahmet1040, Diament3, aquake, relox, nightdeath, Caesar*, dotan, freestyler_07, gökhanceylan, Farrabi, UNXP7SS, ramazandeveli, thefurious67, kivilciim, enxdesign, farukarıkan, djduke, Locus Solus, Eren Erener, LiLPlayya, murat 123, furkancelik, kendorf, Liquist, cmeydan, gtx295, kacak3425, hiickimse, vukat, blackcalderas, Nickneyime, kirkyedi, birktegin, longwiev, GX2SeKeS, chairforsale, oyleiste, Urban Bug , anvil , acu540 , baronofhell , 27fatih , kimsatar , PES_21_Murat , Xefion x2 , hilmignc , darking_FB , doobeyy , Corenz , chernobyl52 , BRSZNR ,
    blawer_s , oraykt , MyCoDeR , mmccss , ozdek , İrfan , akanarya2 , camouflage-dm , Haki_Tr , KMSYNCU , Naga , muskeder , technician77 , Sametdgns x2 , anarki24 , NighTBlues x2 , shadowdancer36 , sultanomar , umitakkose , aniki_skywalker , Pulmicort , Impakt , Hudson51 , alex59 , Redamazhri , Primula , Nau , alsatalsat , jr.kachus , Forza , Revoir , Auglia , ibrams
  • thy hesabıma 1000 mili 5 tl ye yükleyen varsa pm atsın.

edit: 23cool05 nickli arkadaştan temin edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 2 Aralık 2014; 0:18:04 >
  • [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

^^^^^^^ TRENDYOL 50/10 **TAMAMEN ÜCRETSİZ

^^^^^^^Trendyol altlimitsiz 20 tl 6tl

^^^^^^^ trendyol 50/20 indirim 5 tl

^^^^^^^ Trendyol 50/10 ÜCRETSİZ**ÜCRETSİZ
    ^^^^^^^ Trendyol %10 genç indirimi ÜCRETSİZ**ÜCRETSİZ

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

aygaz altlimitsiz 5 tl indirim kodu 1.5 tl

• Hepsiburada 100 tl alt limitli 10 tl indirim kodu bulunmaktadir.son kullanma tarihi 31.12.2014 kendi hesabinizda kullanabilirsiniz.
    Adet 5 tl
    Stok 8 adet
    Pm den ulasiniz.

10 tl limitsiz çek > 4 tl
    20 tl altlimitsiz çek > 6 tl

10 adet 55 tl
    tek hesaptadır, kullanım sonrası hesap geri alınır, şifre ve mail değiştirilmez

Trendyol Gold hesap > 150 tl (gold hesaba davet alışverişinden 20 tl gelir, hesap sizin olur)

Hesaplar kargonuz geldikten sonra geri alinir. Hesaplarin mail ve sifresi degistirilmez, güven konusunda tereddütü olanlar lütfen mesaj atmasin.

Hesaplar kargonuz geldikten sonra geri alinir

** Hesaplar garantilidir, herhangi bir sorunda sorun telafi edilir/iade yapilir**
    ** Son kullanma tarihi yazmiyorsa kullanacaginiz zaman alin lütfen

Uçak bileti konum için >> Tıklayın
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61374817

** lütfen ödeme açiklamasina sadece nick yaziniz
    Ödeme önceliği Paypal, Arkadaşlarım ve hediye seçeneğini seçiniz
    enpara.com/ paypal

• Cinemaximum

Sinema Bileti >>> 10 TL

Sinema bileti, Cinemaximum'larda 31 Aralık 2014 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. Sinema bileti kodunuzu Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz filmde ve seansinda kullanabilirsiniz

pazarlık mesaları cevaplanmayacaktır.

HIZLIAL

100tl Altlimitli 25 TL İndirim sağlayan kod >> 10 TL

N11

150/11 TL (pepsil indirimi) >>> 1 tl

Morhipo

100tl Altlimitli 30 TL İndirimli Hesap sezonda >> 2 TL

MODAGRAM

100/40 indirim ---> 3 TL

Trendyol

1 adet alt limitsiz 20 tl indirim yüklü hesap ikisi birleşmez >>> 7 tl

Aygaz

Alt limitsiz 10 tl kod >>> 5 TL

• Ofix.com çeki alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

TRENDYOL 50/10 İNDİRİM YÜKLÜ HESAP >>>>ÜCRETSİZ
    TRENDYOL %10 GENÇ İNDİRİMİ>>>>1,5 TL [ KENDİ HESABINIZA 1,5 TL KARŞILIĞINDA TANIMLANIR ]

PEPSİ AÇMA HALKASI

1 ADET 0.50 TL

20 ADET 10 TL

50 ADET 24TL

100 ADET 47 TL EXCELDE YAZILI.

YURTIÇI KARGO
    YURTIÇI KARGO %30 INDIRIM KODU >>>>> 1 TL

ÖDEME IS BANKASI & GARANTİ BANKASI & PAYPAL & ZIRAAT BANKASI & ENPARA.COM ONLINE OLMASAM BİLE MESAJ ATTİĞİNİZ ANDA CEVAP ALIRSINIZ.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.