oynayan varmı arkadaşlar birde ağlar dolu almıyor beni ilgilenebilirmisiniz?
Hocam serverlar dolu 3. bir ağ açsanız ?
arkadaşlar yeni ağ açılacak lakin sorun şuki şu sıralar yoğun iş temposu nedeni ile bir türlü oyun oynamaya vakit bulamadık inşallah biraz rahatlayınca tekrar akşam üstü - akşam mitoloji oyunlarımız olucaktır.
yeni hamachi ağı
dhaom 123
dhaom 123
de bekliyorum gelen varsa atalım 1-2 oyun
Ne oyundu zamanında
Bu oyunda diğer age of kadar iyi değilim ama age of ları online çok az oynadım geliyorum 1.10 yamasını yükleyip oynarız...
Yükledim de şu hamachi olayını yapamıyorum berkxxxx yazıyor Yiğit yazıyor ama başka bir şey yapamıyorum biri yardım etsin
İŞTE DH GÜCÜ Yiğit' ve ben ada savaşında Botları ezdik geçtik.Akşam Yiğit' le bir daha oynayacağız.Bize aktılmak isteyen varsa PM atabilir.SSler
berkxxxx ile hard pc ye karşı oynadık rezil rüsva oldular deniz savaşlarında çok kötü yapmışlar bilgisayarı neyse işte oyunun son görüntüsü...
Arkadaşlar bekliyoruz gelen var mı?
helal olsun :D süper olmuş ama askerleriniz pek gelişmemiş.son çağa atlayamadınızmı hayırdır :D
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
helal olsun :D süper olmuş ama askerleriniz pek gelişmemiş.son çağa atlayamadınızmı hayırdır :D
Çok kolaylardı birde Hardda daha yeni atlamıştık 4. çağa
quote:
Deniz üniteleri hariç hepsini tam geliştirmiştim ve tüm relicleri toplamıştım.
Neden öyle dediğini anlayamadım...
askerler altın kaplama değil bu askerler daha çok zırhlı olması lazım ?
quote:
askerler altın kaplama değil bu askerler daha çok zırhlı olması lazım ?
Benimkiler öyleydi valla berk i bilemiyeceğim şu an yeni kuruyoruz herkes gelsin...